Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun herkese Ben de 6 ağustos sat tarihimle şu an 5+5 günlük oluyorum sanırım. 5+0 da sabah peçeteye gelen ama peçeteyi de dolduran bir kanama görünce hemen doktora koştuk ve keseyi ve yolk sacı karından gördük Ultrasonda 5+6 göründü neden bilmiyorum Kanama olunca hemen günde bir tane progestan ilacına başladım ama dinlendikçe azalsa/birkaç saat belki bir gün hiç gelmese bile biraz ayakta kalınca hemen kahverengi yoğun akıntıya dönen bir kanamam var Biraz endişeliyim bu sebeple. Çarşamba günü tekrar doktora gideceğim bir hafta sonra gel demişti. Umarım her şey yolundadır

ama hamilelgin 2. ay testleri var. Vitaminlerinize vs bakıyorlar yada bir enfeksiyon varmı diye. Bence ihmal etmeyin.
Kan idrar ve dna tarama testi verdim benim elimde olan bir şey değil yurtdışında yaşıyorum ve 1 ekime muayene günü verdi

Aynısı bendede oldu bende 4+3 te o şekilde yaşayıp keseyi görmüştüm.Hala ara ara fazla hareket edince damla şeklinde kahverengi akıntım oluyor.Doktor normal dedi korkmayın kırmızı olmadığı sürece

bende bazen sağ bazen sol tarafta böbreğime yakın kısımlarda batma gibi ağrılar oluyor, dün bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım. çrş günü randevum var o gün 5+5 olucak inşallah keseyi görebiliriz. şuan devlete gidiyorum özele ne zamandan itibaren gitmek gerekir acaba?

Merhaba sizin akıntınız vardı sanırım kahverengi benim de birkaç gündür oluyor geçti mi sizin kalp atışını duydunuz mu?
Merhabalar, evet çok şükür geçti Tabi bu süreçte Duphaston kullandım. Geçen Cumartesi yolk sac gördük, kalp atışı için gelecek cumartesi çağırdı doktorum. Siz ne kadarlıksınız? Ne zamandır oluyor akıntınız?

Peki şu an kaç haftalıksınız? Ne zaman azaldı lekelenmeniz? Progestan kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız kaç doz ve nasıl? Kusura bakmayın çok soru sordum, ilk gebelikte olan meraklar ve endişelerden dolayı

Ben de 5+3üm tüp bebek benimki. Progestan iğne kullanıyorum günde iki defa. Birkaç gündür az az kahverengi akıntım oluyor. Kalp atışını duysam rahatlayacağım.

Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Bugün gittim canım bebeği gördük çok şükür doktor kalbinin attığını da gördü ama dinletmedi henüz erken olduğu için kan ve idrar testleri yaptılar ben şehir dışında olduğum için sonuçları İstanbul'a gidince göstereceğim kendi doktoruma

Ben de 5+3üm tüp bebek benimki. Progestan iğne kullanıyorum günde iki defa. Birkaç gündür az az kahverengi akıntım oluyor. Kalp atışını duysam rahatlayacağım.
İçinizi ferah tutun lütfen, benim de neredeyse 12 13 gün lekelenmem oldu, dedim heralde bu da düşecek… Ama artık geçti ve doktor kesenin o lekelenme sürecinde gayet güzel büyüdüğünü söyledi. Bizim evham yaptığımız şeyler belki de doğal akışında gerçekleşen şeylerdir. Sonucu ne olur bilemeyiz ama gereksiz stres size de zarar bebeğe de. Rahat olun

Bir de kızlar çok ilginç bir şeyden bahsedeceğim size. Benim sol tüpüm yok alındı dış gebelikten dolayı. Doktorum bu gebeliğimde kontrol ederken sol taraftan yumurtladığımı söyledi, hatta epey inceledi ve soldan yumurtlamışsın dedi. Yumurta soldan sağdaki tüpe ilerlemiş yani, çok şaşırdım. Dedim mümkün mü böyle bir şey? Çok nadir olsa da mümkün dedi. Var mı daha önce böyle bir şey duyanınız? Ben hala şaşkınım

Ayyy çok sevindim. Maşallah maşallah sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı yarın benim başıma

Evet 7+0da duydugum kalp azisiyla kendimi hamile olarak hissedip yaziyorum ben de eklendim:) benim 26aylik bir kizim var hayirlisiyla da simdi ikinci evladim yolda. Ikisi de tüp bebek ile rabbimin yardimiyöa olustu

8 eylülde doktora gittiğimde 6+3 demişti kese boyutu da 5.97mm idi. kalp atışı yoktu. tam 1 hafta sonra gittiğimde bebeği gördük, kalp atışını duyduk. tarihler düzeltildi, bebek şuan 6+4 haftalık (geç döllenmeyle olmuş) 6.63 mm boyutu da. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…