- Konu Sahibi denizzehra
-
ama hamilelgin 2. ay testleri var. Vitaminlerinize vs bakıyorlar yada bir enfeksiyon varmı diye. Bence ihmal etmeyin.Ben hiç doktora gitmedim henüz 8 haftalık olduğumda gideceğim biraz daha bekle bence küçük gidince duyulmuyor boş yere stres olma ama o haftalarda duyan var
Evet sarı. Yaptırmıştım zaten ama bir şey çıkmadıYani idrarında sarı mı benim çok sarı ben ona bağladım yinede idrar tahlili yaptır için rahat eder
Bugün itibariyle 5+6’yımKaçıncı haftadasın canım?
Kan idrar ve dna tarama testi verdim benim elimde olan bir şey değil yurtdışında yaşıyorum ve 1 ekime muayene günü verdiama hamilelgin 2. ay testleri var. Vitaminlerinize vs bakıyorlar yada bir enfeksiyon varmı diye. Bence ihmal etmeyin.
Aynısı bendede oldu bende 4+3 te o şekilde yaşayıp keseyi görmüştüm.Hala ara ara fazla hareket edince damla şeklinde kahverengi akıntım oluyor.Doktor normal dedi korkmayın kırmızı olmadığı süreceHayırlı olsun herkeseBen de 6 ağustos sat tarihimle şu an 5+5 günlük oluyorum sanırım. 5+0 da sabah peçeteye gelen ama peçeteyi de dolduran bir kanama görünce hemen doktora koştuk ve keseyi ve yolk sacı karından gördük Ultrasonda 5+6 göründü neden bilmiyorum Kanama olunca hemen günde bir tane progestan ilacına başladım ama dinlendikçe azalsa/birkaç saat belki bir gün hiç gelmese bile biraz ayakta kalınca hemen kahverengi yoğun akıntıya dönen bir kanamam var Biraz endişeliyim bu sebeple. Çarşamba günü tekrar doktora gideceğim bir hafta sonra gel demişti. Umarım her şey yolundadır
Merhaba sizin akıntınız vardı sanırım kahverengi benim de birkaç gündür oluyor geçti mi sizin kalp atışını duydunuz mu?Bugün itibariyle 5+6’yım
Merhabalar, evet çok şükür geçtiMerhaba sizin akıntınız vardı sanırım kahverengi benim de birkaç gündür oluyor geçti mi sizin kalp atışını duydunuz mu?
Peki şu an kaç haftalıksınız? Ne zaman azaldı lekelenmeniz? Progestan kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız kaç doz ve nasıl? Kusura bakmayın çok soru sordum, ilk gebelikte olan meraklar ve endişelerden dolayıAynısı bendede oldu bende 4+3 te o şekilde yaşayıp keseyi görmüştüm.Hala ara ara fazla hareket edince damla şeklinde kahverengi akıntım oluyor.Doktor normal dedi korkmayın kırmızı olmadığı sürece
Ben de 5+3üm tüp bebek benimki. Progestan iğne kullanıyorum günde iki defa. Birkaç gündür az az kahverengi akıntım oluyor. Kalp atışını duysam rahatlayacağım.Merhabalar, evet çok şükür geçtiTabi bu süreçte Duphaston kullandım. Geçen Cumartesi yolk sac gördük, kalp atışı için gelecek cumartesi çağırdı doktorum. Siz ne kadarlıksınız? Ne zamandır oluyor akıntınız?
Bugün gittim canım bebeği gördük çok şükür doktor kalbinin attığını da gördü ama dinletmedi henüz erken olduğu için kan ve idrar testleri yaptılar ben şehir dışında olduğum için sonuçları İstanbul'a gidince göstereceğim kendi doktorumaGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman
İçinizi ferah tutun lütfen, benim de neredeyse 12 13 gün lekelenmem oldu, dedim heralde bu da düşecek… Ama artık geçti ve doktor kesenin o lekelenme sürecinde gayet güzel büyüdüğünü söyledi. Bizim evham yaptığımız şeyler belki de doğal akışında gerçekleşen şeylerdir. Sonucu ne olur bilemeyiz ama gereksiz stres size de zarar bebeğe de. Rahat olunBen de 5+3üm tüp bebek benimki. Progestan iğne kullanıyorum günde iki defa. Birkaç gündür az az kahverengi akıntım oluyor. Kalp atışını duysam rahatlayacağım.
Ayyy çok sevindim.Bugün gittim canım bebeği gördük çok şükür doktor kalbinin attığını da gördü ama dinletmedi henüz erken olduğu için kan ve idrar testleri yaptılar ben şehir dışında olduğum için sonuçları İstanbul'a gidince göstereceğim kendi doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?