- Konu Sahibi denizzehra
-
Benim suratımda böyle isilik gibi şeyler çıktı ama hamilelikten mi hormon dengesizliğiyle bilmiyorum anlayamadım. Bişey de sürmüyorum şu an, gözlerim falan şiş alerji olmuş gibi. Geçmezse doktora danışacağımKızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Yoğun mide bulantısı var arada çok nadir bel ve kasık ağrısıKızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Geçmiş olsun canım geçer gerek kalmaz doktora inşAllahBenim suratımda böyle isilik gibi şeyler çıktı ama hamilelikten mi hormon dengesizliğiyle bilmiyorum anlayamadım. Bişey de sürmüyorum şu an, gözlerim falan şiş alerji olmuş gibi. Geçmezse doktora danışacağım
Bulantı yok bel ağrısı artıyo ama bulantıdansa bel ağrısını tercih ederimYoğun mide bulantısı var arada çok nadir bel ve kasık ağrısı
Patates yedikten sonra görmemYıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışın
İnşallah valla bir o eksik çünküGeçmiş olsun canım geçer gerek kalmaz doktora inşAllah
O kadar haklısın ki… her şey kokuyor burnuma. Derecesini şöyle anlatayım. Eşim dişini fırçalayıp gelip yan koltuğa oturuyor diyelim, diş macunu kokusunu alıyorumBulantı yok bel ağrısı artıyo ama bulantıdansa bel ağrısını tercih ederim
O kadar haklısın ki… her şey kokuyor burnuma. Derecesini şöyle anlatayım. Eşim dişini fırçalayıp gelip yan koltuğa oturuyor diyelim, diş macunu kokusunu alıyorumkendimi fare gibi hissetmeye başladım
Bende korkuyodum hep. Yaşamayanlar varnış. İnşallah bende de olmaz diyordum. Ama 2 gündür maalesef var. Kusma derecesinde değil ama rahatsız edici ve iştahımı kapatıyor. Şu an tek temennim uzun sürmez in
Aynen canım bı gün önce yediklerinden de yüksek çıkabilir kan değerin.kan vermeden önce bunlara dikkat et.bir de ilaca başlarsan sabah uyanır uyanmaz iç ilacını ve en az yarım saat hicbirsey yeme düzenli tuketirsen kolay kontrol altına alınan bir rahatsizlikAiiy hepsini de çok severimçok teşekkür ederim bu bilgiler için, bunları bilmiyordum o zaman ben biraz geçsin bir kan tahlili daha yaptırayım
Çoook teşekkür ederimAynen canım bı gün önce yediklerinden de yüksek çıkabilir kan değerin.kan vermeden önce bunlara dikkat et.bir de ilaca başlarsan sabah uyanır uyanmaz iç ilacını ve en az yarım saat hicbirsey yeme düzenli tuketirsen kolay kontrol altına alınan bir rahatsizlik
Patates yedikten sonra görmembundan sonra yemem artık teşekkür ederim
Mide bulantılarım başladı benim canım. Çok şiddetli değil henüz ama gün içinde ara ara yokluyorKızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Deneyeyim bakalımBende patates hastasıyım ama en azından kan vermeden önce yemiyirum bunları çünkü yalancı değer çıkıyor gereksiz stres oluyorum ha aman aman etkilemiyordur belki hep bana öyle denk geliyordur ama sen bide benim yöntemi dene bqkalim
Evet ya bulantı öldürüyor beni ilaç almak istemiyorum ama mecbur kalıyorum bazen deBulantı yok bel ağrısı artıyo ama bulantıdansa bel ağrısını tercih ederim
Dün karından ultrasonda keseyi gördük henüz kalp atışı duymadık. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktor. Geç döllenme, geç yumurtlama olabilir dedi henüz çok küçükmüşBenim de 1 Ağustos şuan ne durumdasınız kese ve kalp atışı gördünüz mü gördüyseniz ne zaman vajinal mi karından mı
Merhaba ağrınız acaba bacağa vuran tarzda mı? Yeni pozitif gördüm ilk gebelikte öyleydi kaybettim sağ tarafım ama rahim değil yumurtalık tarafı bacağa da vuruyor bazen ani harekette kırt kırt diye ses geliyor çok endişe ediyorumTek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı oldu
Benim de 4.93 çıktı 25mg ilaç başladık 2hafta sonra tekrar kan vericem bakıkacak :/Benim tsh 6'ya yakın çıktı.
İlk görünce inanılmaz panik oldum, aşırı strese girdim ama doktorum hemen ilaca başlattı. Hamilelikte bu çok sık rastlanan bi durum dedi. 1 haftadır kullanıyorum bakalım 3 hafta sonra tekrar bakacak kan değerlerime. Düşmüşse devam edeceğiz yoksa doz artacak.
Merhaba, kese görünene kadar bakılıyor diye biliyorum. İsterseniz doktora gidene kadar baktırmaya devam edin, o yönlendirsin.Kızlar ben 3 kere beta baktırdım 48 saat arayla hep artış oldu iki katındanda çok oldu. Artık daha baktırmaya gerek var mı acaba bilgisi olan var mı salı doktor randevum var ona da sorcam ama size de sormak istedim önceden dış gebelik geçirdiğimde ilk baktırdığımda artış anormali vardı burdan da bozulmaz inşallah yine de tedirginim
28Merhaba yaş kaç sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?