- 5 Şubat 2025
- 102
- 82
- 13
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.181
Bende ağrı değil de göbek deliğimin etrafı taş gibi sertleşti üstüne basınca ağrıyorKızlar 2 gündür göbek çevrem ağrıyor. Kasık falan değil ondan eminim. Tam olarak göbek deliğimin etrafında bi sızı gibi oluyor. Çok saçma bi ağrı gibi geldi doktora sormaya çekindim resmenyaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun en beklenmedik güzellikler bir bir sizi bulsunBu süreci yaşamayan bilemez. O yüzden tabii ki isteyen herkes kucağına alsın evladını ama özellikle böyle bekleyen, tedavi sürecine giren herkese o kadar içten dua ediyorum ki her gün. Allah size de en güzel, en kolay şekilde nasip etsin en en en kısa zamanda.
Merhaba ben 6+5 oldum pek ağrım var denilmez geçti ağrılarımBende de sol kasık ağrısı var sizin
Canım doktordan geldim az önce keseyi de bebişi de gördük. 5+5 dedi. 10 gün sonraya randevu verdi kalbini dinlicez her şey yolunda kesenin bebeğin yer iyi kese kenarlı düzenli dediDoğru ya, yine de çok
Ben 100mg alıyorum her gün.degerin epey yüksek çıkmış.hamilelikte TSH yüksekliği çok önemli hemen kontrol altına alınması gerek.kac haftaliksin bilmiyorum ama haftaya kadar geç kalmış olma.keske sorsaydin doktora haftaya endokrine gidecek beklesem sıkıntı olurmu diyeİlacı alıp almamakta kararsız kaldım
Gebelikte 2.5 üzerine çıkmaması gerekiyor TSH in.5 gebe bı kadın için epey yüksek bir değerDoktor verdiyse al tabii ama çok endişelenme serbest hormon iyiyse vücutta o hormon yeteri kadar geziyor demek, tsh'ın 5 üstü gebe olmasan bile referans dışı olduğu için vermiştir kullan ama çok endişe yapma sakın ol
Ayyy amin inşallahBende yurtdışındayım eşimle ikimiziz sadece seni çok iyi anlıyorum inşAllah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimiz
Canım benide ekler misin ?Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun
Evet benim de böyle. Bazen sıcak basıyor bazen üşüyorum halbuki ortam hep aynı. Bazen karnım ağrıyor bazen yan dönünce göğsüm acıyor bazen acaba bir şey olur mu korkusuyla tedirgin uyanıyorum falankızlar bendede uyku problemi başladı uyuyorum gayet ama sürekli uyanıyorum beni çok yordu uyan uyu uyan uyu beynim ağryor artık gece bir ter basıyor üstümü açıyorum üşüyorum gün içinde kafam dönüyor artık sürekli yatmak dinlenmek istiyorum ama şöye uzunca bir uyuyamadım sinirlerim bozuldu hormonel değişiklerden dolayımı acaba 5. haftadayımdoktora daha gitmedim bu cumartesi gidicem belki magnezyum eksikliğim vardır bide uykuyada cok düşkün biriyim böyle olunca sinir geliyo bana D
cidden rahatlayamadım sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum bide kafam allak bullak rabbim yardımcımız olsunEvet benim de böyle. Bazen sıcak basıyor bazen üşüyorum halbuki ortam hep aynı. Bazen karnım ağrıyor bazen yan dönünce göğsüm acıyor bazen acaba bir şey olur mu korkusuyla tedirgin uyanıyorum falan
Ayy maşallah çok şükür canımCanım doktordan geldim az önce keseyi de bebişi de gördük. 5+5 dedi. 10 gün sonraya randevu verdi kalbini dinlicez her şey yolunda kesenin bebeğin yer iyi kese kenarlı düzenli dedi
Doktorum serbest hormon düzeyi de önemli dedi tsh tek başına yeterli değilmişGebelikte 2.5 üzerine çıkmaması gerekiyor TSH in.5 gebe bı kadın için epey yüksek bir değer
Hem ilacı alıyor zaten ilaç vermiş doktor, fazla endişe yaptiği için sakinleştirmek istedim sakin sakin ilaca devam etsinGebelikte 2.5 üzerine çıkmaması gerekiyor TSH in.5 gebe bı kadın için epey yüksek bir değer
Gözünaydın canım çok sevindimCanım doktordan geldim az önce keseyi de bebişi de gördük. 5+5 dedi. 10 gün sonraya randevu verdi kalbini dinlicez her şey yolunda kesenin bebeğin yer iyi kese kenarlı düzenli dedi
sabah uyandığımda oluyor çünkü ne kadar uyumadan önce yapmış olsam da idrara aşırı sıkışık uyanıyorum muhtemelen dolu mesane baskı yapıyor ve ağrım oluyor :)Bende de sol kasık ağrısı var sizin
sağoll canım. o kasık agrılarını da sordum cok normal bebek yerleştikçe genişliyor dedi, kanama olmadıgı sürece sorun yok dediAyy maşallah çok şükür canım
çokkk sağol canım, senden de güzel haberler alıcaz eminimGözünaydın canım çok sevindimben de yarın inşallah görürüm
İyi iyi çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de göstersinsağoll canım. o kasık agrılarını da sordum cok normal bebek yerleştikçe genişliyor dedi, kanama olmadıgı sürece sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?