Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 gündür göbek çevrem ağrıyor. Kasık falan değil ondan eminim. Tam olarak göbek deliğimin etrafında bi sızı gibi oluyor. Çok saçma bi ağrı gibi geldi doktora sormaya çekindim resmen yaşayan var mı?

Bende ağrı değil de göbek deliğimin etrafı taş gibi sertleşti üstüne basınca ağrıyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun en beklenmedik güzellikler bir bir sizi bulsun

İlacı alıp almamakta kararsız kaldım
Ben 100mg alıyorum her gün.degerin epey yüksek çıkmış.hamilelikte TSH yüksekliği çok önemli hemen kontrol altına alınması gerek.kac haftaliksin bilmiyorum ama haftaya kadar geç kalmış olma.keske sorsaydin doktora haftaya endokrine gidecek beklesem sıkıntı olurmu diye

Gebelikte 2.5 üzerine çıkmaması gerekiyor TSH in.5 gebe bı kadın için epey yüksek bir değer

kızlar bendede uyku problemi başladı uyuyorum gayet ama sürekli uyanıyorum beni çok yordu uyan uyu uyan uyu beynim ağryor artık gece bir ter basıyor üstümü açıyorum üşüyorum gün içinde kafam dönüyor artık sürekli yatmak dinlenmek istiyorum ama şöye uzunca bir uyuyamadım sinirlerim bozuldu hormonel değişiklerden dolayımı acaba 5. haftadayım doktora daha gitmedim bu cumartesi gidicem belki magnezyum eksikliğim vardır bide uykuyada cok düşkün biriyim böyle olunca sinir geliyo bana D

Evet benim de böyle. Bazen sıcak basıyor bazen üşüyorum halbuki ortam hep aynı. Bazen karnım ağrıyor bazen yan dönünce göğsüm acıyor bazen acaba bir şey olur mu korkusuyla tedirgin uyanıyorum falan

cidden rahatlayamadım sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum bide kafam allak bullak rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…