Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Progestan dex,göbekten yapılan.
Sizin söylediğinizi kahve leke olduğunda yani dün kalçadan yaptılar.
Diğer transferimde de kalçadan yaptırıyordum,ilk defa göbekten yapıyorum bende.
Bu fitiller progestan igneler ne zamana kadar devam ediyor acaba ben 2 tanede katil hucre iciyorum ayri gunde 3 sefer kan civitici

Bu fitiller progestan igneler ne zamana kadar devam ediyor acaba ben 2 tanede katil hucre iciyorum ayri gunde 3 sefer kan civitici
O tamamen sizin doktorunuzun size en uygun zamanı söylemesi ile ilgili mesela benimki 12. Haftaya kadar fitile devam dedi

En son muaynede progestan iğneyi bir hafta sonra keselim.fitil kan sulandırıcı iğne estrofem bunlara 2 hafta daha devam edelim dedi doktor bilmiyorum
8.haftada son olacak galiba

Herkese merhabalar, yıllar sonra bir daha buralarda olmak varmış, çok şükür :)
Sat 31 Ağustos, reglim gecikince 30 eylül'de çift çizgiyi gördüm
1 ekim sabahı beta 210 çıktı sağlık ocağında,
6 ekim'de ise (farklı bir yerde) 3844 çıktı.
Çok mu fazla bir artış var, bu bir risk oluşturur mu?
Bu arada dr ultrason ile baktı, keseyi belli belirsiz gördük, rahim duvarı kalınlaşması iyi dedi, haftaya çağırdı ama kan sonucumu yarın değerlendirecek. o yüzden sizlerden tecrübelerinize dayanarak fikir almak istedim

Kızlar progestan fitil kullananlara bi sorum olcak ben sadece gece kullanıyorum sabah çamaşırım akıntılı olmuş oluyor gün içinde olmuyor ama fitilden kaynaklı herhalde sizde de durum böyle mi merak ettim

Merhaba hayırlı olsun canım benim 3800lerdeyken vajinal muayne ile görülmüştü. Çok artış bazen ikiz gebelik olarak diye yorumlanıyor canım hayırlısıyla görürsğn inşallah

Benim kanamam vardı kahve kırmızı bu sabah birde pıhtı gördüm var mı bu durumu yaşayan arkadaslar
Merhabalar, dün gece reçeteye gelen kanama olarak başladı, bugün ara ara pıhtı atmaya başladım. Öğlen tedirgin olup doktora gittim kesede hiçbir sıkıntı olmadığını, bebeğin normal olduğunu söyledi. Tedbiren progestan verdi fitile başladım ancak siz ne yaptınız? Çok korkuyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…