- 26 Mayıs 2022
- 58
- 60
- 38
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.241
15inde regl olmam gerekiyordu o gün kan verdiğimde 150 çıktı. Doktor 4 gün sonra gelmemi söyledi yarın kan vereceğim tekrardanKaç ile öğrendiniz betaniz kaç bnm de 19 Ağustos
Kızlar bugün daha fazla dayanamayıp aile hekimine gittim bulantıdan dolayı… Sabahları özellikle acayip kötüyüm, okula bile gidemiyorum ders anlatmayı bırakın. Bana Prilam Dr diye bir ilaç reçete etti. Kullanan var mı aramızda? Henüz kadın doğum doktorumla görüşmedim, o farklı bir ilaç reçete mi eder yoksa devam mı der bilemedim… Kullanmakta kararsızım.
Maşallah sizin ideal bnm regl günü 30 çıktı tedirgin bekliyorum bugün 2. Kez kan verdim sonuç bekliyorum15inde regl olmam gerekiyordu o gün kan verdiğimde 150 çıktı. Doktor 4 gün sonra gelmemi söyledi yarın kan vereceğim tekrardan
Herkeste farklı oluyor değer içinizi ferah tutun. Çok zor biliyorum bende düşünmemek için kendimi hep oyaladım. Çok fazla olumsuz deneyim var ister istemez etkileniyorum. İnşallah sağlıkcakla alırız kucağımıza bebişlerimiziMaşallah sizin ideal bnm regl günü 30 çıktı tedirgin bekliyorum bugün 2. Kez kan verdim sonuç bekliyorum
Bana da yazdı aldım ama sadece 2 tane içtim zor durumda kalınca bulantımı yeşil elmayla geçiştirmeye çalışıyorum ilaç almamaya kimyasal sonuçta ilaçlar zorla katlanıyorumKızlar bugün daha fazla dayanamayıp aile hekimine gittim bulantıdan dolayı… Sabahları özellikle acayip kötüyüm, okula bile gidemiyorum ders anlatmayı bırakın. Bana Prilam Dr diye bir ilaç reçete etti. Kullanan var mı aramızda? Henüz kadın doğum doktorumla görüşmedim, o farklı bir ilaç reçete mi eder yoksa devam mı der bilemedim… Kullanmakta kararsızım.
Ben de 10 gün rapor aldım yorgunluk bulantı çok fena özellikle akşam yemekten sonra bayılacak gibi halsizlik çöküyorKızlar bugün daha fazla dayanamayıp aile hekimine gittim bulantıdan dolayı… Sabahları özellikle acayip kötüyüm, okula bile gidemiyorum ders anlatmayı bırakın. Bana Prilam Dr diye bir ilaç reçete etti. Kullanan var mı aramızda? Henüz kadın doğum doktorumla görüşmedim, o farklı bir ilaç reçete mi eder yoksa devam mı der bilemedim… Kullanmakta kararsızım.
İçinizi ferah tutun benim de regl günü 70 çıktı daha sonra artış gösterdi şükürMaşallah sizin ideal bnm regl günü 30 çıktı tedirgin bekliyorum bugün 2. Kez kan verdim sonuç bekliyorum
Bana da aynısını verdi doktorum, gebe bir arkadaşıma da aynısından vermişti kendi doktoru ben kullandım bir kere sonra kesilince bıraktım, gelecek haftalar artınca yine kullanırımKızlar bugün daha fazla dayanamayıp aile hekimine gittim bulantıdan dolayı… Sabahları özellikle acayip kötüyüm, okula bile gidemiyorum ders anlatmayı bırakın. Bana Prilam Dr diye bir ilaç reçete etti. Kullanan var mı aramızda? Henüz kadın doğum doktorumla görüşmedim, o farklı bir ilaç reçete mi eder yoksa devam mı der bilemedim… Kullanmakta kararsızım.
Kızlar selam 2-3 gündür 8-10.000 arası adım atıyorum beden olarak da yoruldum sol kasık ağrım hep vardı hafif hafif ama biraz önce bıçak saplanır gibi oldu 3-4 dakika sürdü gerçekten acı verdi yanii yürüyüş kaynaklı olabilir mi acaba ya da sadece rahim genişlemesi ile ilgili bir durum mu sizce?
İnşallah öyledir ya tedirgin oldum birazBen çok hareket edince artıyor ağrı ondan olabilir
Bende de oldu. Gaz sıkışmasından olduğuna kanaat geldim. Rahim büyüyor ondan dolayı kabızlık ve gaz oluyor. O da sancıya sebebiyet veriyorKızlar selam 2-3 gündür 8-10.000 arası adım atıyorum beden olarak da yoruldum sol kasık ağrım hep vardı hafif hafif ama biraz önce bıçak saplanır gibi oldu 3-4 dakika sürdü gerçekten acı verdi yanii yürüyüş kaynaklı olabilir mi acaba ya da sadece rahim genişlemesi ile ilgili bir durum mu sizce?
Ay canım benim şuan gece 3:20 den yazıyorum
Ah şu sinirlerimizz ciddenn kendimizi rahatlatamıyıruz bir türlüKızlaaaaar uykusuzlar kervanında ben de varım . Sabah 5:20 de kalkıyorum. Her gün 90 km yol gidip geliyorum okula. Uyu uyan perişanım .bulantım vs yok ama kilo vermişim koşturmaktan . Geceleri ben özellikle vajinal kaşıntı ile uyanıyorum . Sonra sinirden uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?