Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da doktorum Prifemyn Dr 10 mg/10 mg yazdı bulantılar için
Buraya da yazmıştım
Bulantılar hafifleyince ilacı almadım ama doktorum ilacın bebeğe zararı olmadığını söylemişti
Kullanmaya başladıktan 3- 4 gün sonra bulantılar geçiyormuş
Bulantılar geçince direkt ilacı kesme ilaçtan dolayı geçiyor kesince yine başlar demişti

Maşallah sizin ideal bnm regl günü 30 çıktı tedirgin bekliyorum bugün 2. Kez kan verdim sonuç bekliyorum
Herkeste farklı oluyor değer içinizi ferah tutun. Çok zor biliyorum bende düşünmemek için kendimi hep oyaladım. Çok fazla olumsuz deneyim var ister istemez etkileniyorum. İnşallah sağlıkcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi

Bana da yazdı aldım ama sadece 2 tane içtim zor durumda kalınca bulantımı yeşil elmayla geçiştirmeye çalışıyorum ilaç almamaya kimyasal sonuçta ilaçlar zorla katlanıyorum

Ben de 10 gün rapor aldım yorgunluk bulantı çok fena özellikle akşam yemekten sonra bayılacak gibi halsizlik çöküyor

Kızlaaaaar uykusuzlar kervanında ben de varım . Sabah 5:20 de kalkıyorum. Her gün 90 km yol gidip geliyorum okula. Uyu uyan perişanım .bulantım vs yok ama kilo vermişim koşturmaktan . Geceleri ben özellikle vajinal kaşıntı ile uyanıyorum . Sonra sinirden uyuyamıyorum

Maşallah sizin ideal bnm regl günü 30 çıktı tedirgin bekliyorum bugün 2. Kez kan verdim sonuç bekliyorum
İçinizi ferah tutun benim de regl günü 70 çıktı daha sonra artış gösterdi şükür önemli olan değer değil değerin düzenli artması. Muhtemelen geç döllenme olmuştur sizin de benim gibi

Bana da aynısını verdi doktorum, gebe bir arkadaşıma da aynısından vermişti kendi doktoru ben kullandım bir kere sonra kesilince bıraktım, gelecek haftalar artınca yine kullanırım

Kızlar merhaba bir sorum olacak 5+1 deyim haftaya kese için çağırdı doktorum sol kasığımda doluluk hissi ve ağrı var bugün biraz aktiftim hiç geçmedi çok zorladı beni ilk hamileliğim değil ama diğerinde böyle olmadığım için sizlerden fikir almak istedim bu arada dün gece de çizgi halinde kahverengi leke geldi

Kızlar selam 2-3 gündür 8-10.000 arası adım atıyorum beden olarak da yoruldum sol kasık ağrım hep vardı hafif hafif ama biraz önce bıçak saplanır gibi oldu 3-4 dakika sürdü gerçekten acı verdi yanii yürüyüş kaynaklı olabilir mi acaba ya da sadece rahim genişlemesi ile ilgili bir durum mu sizce?

Ben çok hareket edince artıyor ağrı ondan olabilir

Bende de oldu. Gaz sıkışmasından olduğuna kanaat geldim. Rahim büyüyor ondan dolayı kabızlık ve gaz oluyor. O da sancıya sebebiyet veriyor

Ay canım benim şuan gece 3:20 den yazıyorum benimde aynı uykum bölündükten sınra geri yatmak gerçekten çok zor şuan karnım ve bacaklarım agrıyo sürekli hareket ede ede bir hak oldım uyku muyku hak getire canımm inşallah sağlıkla sıhatle alırız kucagımıza yvrularımızı ben bu cunartesi gitmeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin

Ah şu sinirlerimizz ciddenn kendimizi rahatlatamıyıruz bir türlü vajinal kaşıntını doktoruna danış canım enfeksiyon olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…