Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüz 🙏🏻 Yalnız bu akşam ağrım sancım olmasa bile çok fazla leke geldi üstelik bu sefer ki kırmızıya yakındı… Korkuyorum yalan yok ama kendimi teslim ettim, gelene de gidene de razıyım…
Doktora gittiniz mi :)

Kızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük. 😍😍😍

Eklentiler

• 1000147602.webp
    1000147602.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 107
Kızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür
Bence kese 5. Haftada kalp atışı da 6 7 gibi. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Keseyi gördüğümüzde değerim 1800dü ve Regl gecikmemin 5. Günüydü

Yarın ilk ultrasonuma gireceğim.5+1 oluyoruz.alttan mı bakıyordu karından mı nu haftada ya? Benim 4. Hamileliğim ama resmen hafızam siliniyor herşeyi unutuyorum 🤭

Herkese merhaba 🩷🩵
Ben de 5+4 hamileyim ☺️
Sat 28 Temmuz
Bende pcos var o yüzden mart ayından beri Klomen, Femara ve Ovitrelle ile denemeler yapıyordum
4.denemem olan ağustos ayında çok şükür hamile kaldım 🙏🏼
25 Ağustos’ta öncesinde hiç idrar testi yapmadan direkt kan verdim, beta 877 çıktı
27 Ağustos’ta 2144 çıktı
29 Ağustos’ta 5929 çıktı
1 Eylül’de 14994 çıktı ve karından ultrasonda keseyi gördük
3 Eylül’de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük çok şükür 🙏🏼
Bugün de beta 37502 çıktı
17 Eylül’de 7+2 olacağım inşallah ve kalp atışı için doktora gideceğim
Allah hepimize sağlıklı, kolay hamilelik nasip etsin 🤲🏼

Kızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür

Ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm canım
5+2 de ise kesenin içinde beyaz nokta şeklinde bebişi gördüm 🧿
Doktorum karından kalp atışı 7 haftalıkken duyuluyor dediği için 7+2 de doktora gideceğim inşallah

Kızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük. 😍😍😍

Seninle Minik Tekmeler 2025 grubunda da beraberdik canım ☺️
Geçen ay kendimi bebek konusundan olabildiğince uzak tutmaya çalıştım o yüzden grupta pek aktif olmadım
Çok tebrik ederim 🌸
Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Bebişlerimiz arasında 3 gün var 😊

Yaa 5+1 de keseyi gördünüz demek. Çok çok mutlu oldum nasıl heyecanlanmışsınızdır 😍 inşallah bende yarın hayırlısıyla görürüm 🙏
İnşallah görürsün çok heyecanlı ve stresliydim doktor merak etme keseyi görüyorum deyince rahatladım 🥰😁 ama görünmezse problem etme bikaç gün sonra görünür. Yumurtlama tarihine göre değişiyor genelde. Bazıları erken yumurtladığı için keseyi de bebeği de daha erken görebiliyorlar. Benim 15 i yumurtlama 16 sı çatlama olmuştu mesela.

Seninle Minik Tekmeler 2025 grubunda da beraberdik canım ☺️
Geçen ay kendimi bebek konusundan olabildiğince uzak tutmaya çalıştım o yüzden grupta pek aktif olmadım
Çok tebrik ederim 🌸
Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Bebişlerimiz arasında 3 gün var 😊
Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim 🌸🤗
Aynen Allah sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin. 🥰🥰

Merhabalar, çok şükürler olsun ki keseyi gördük minicik ☺️ Doktorum lekelenmenin 10 gebenin 6’sında görüyoruz dedi, ağrılar batmalar için de gayet normal olduğunu söyledi. Duphaston reçete etti onu kullanacağım. İyi gelir inşallah 🙏🏻
Oh süper bugün üstüste güzel haberler geliyor 🥰 çok sevindim adınıza 🥰

İnşallah görürsün çok heyecanlı ve stresliydim doktor merak etme keseyi görüyorum deyince rahatladım 🥰😁 ama görünmezse problem etme bikaç gün sonra görünür. Yumurtlama tarihine göre değişiyor genelde. Bazıları erken yumurtladığı için keseyi de bebeği de daha erken görebiliyorlar. Benim 15 i yumurtlama 16 sı çatlama olmuştu mesela.
Doğru insan sabırsızlanıyor bir an önce görmek için ☺️ ailelerimize bile söyleyemedik emin olmadan. Hayırlı haberler alırız inşallah ☺️

Back
X