- Konu Sahibi denizzehra
- #1.441
Maya olarak activia probiyotik yoğurt kullanıyorum canımAa ben pastörize sütle yoğurt yapılabildiğini bilmiyordum, bir deneyeyimçok teşekkür ederim. maya olarak ne kullanıyorsun? Farklı yaptığın bir şey var mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maya olarak activia probiyotik yoğurt kullanıyorum canımAa ben pastörize sütle yoğurt yapılabildiğini bilmiyordum, bir deneyeyimçok teşekkür ederim. maya olarak ne kullanıyorsun? Farklı yaptığın bir şey var mı
![]()
Ben adetten 4 gün önce vermiştim kanı öğrenmiştim senin 3 gün geçmiş varsa eğer gebelik kesin çıkar betadaKızlar günaydın adet gecikmemin 3. Günü sizce bugün mü kan vermeliyim
Canım çok üzüldüm, canınız sağ olsun. Farklı farklı teselliler verip seni daha da üzmek istemem. Her şey senin için çok daha iyi olsun rabbim bir daha nasip etsinNe yazık ki düşük yapmisim. Hiçbir şey göremedi doktor. Salı günü kalp atışını duymuştuk.
Merhabalar bende 6.haftada önce bir kanama gördüm aklım çıktı tabi kş hemen acile gittik kanama alanı göremediler minimal lekelenme dediler eğer o minimalse bilemedim yaniKorkmayın lütfen iyi şeyler düşünmeye çalışın (Sanki ben yapabiliyormuşum gibi) 4+6 gibi peçete pembe lekelenme geldi o an aklım gitti. Sonra iki üç gün devam edince doktor duphaston başlattı. Arada kahve arada pembe lekelenme oluyordu. 5+3te doktor çağırdı bakalım bu lekelenme nedenmiş diye. Kanama alanı görmedi demek ki yerleşme kanaması dedi. Ama her gün her gün devam etti bu. En son 6+1de akşam kıpkırmızı kanama görünce bayılacak gibi oldum. Apar topar acile gittik ben giderken en kötü ihtimali düşünerek gittim. Acildeki doktor da baktı yine kanama alanı görmedi ama duphastona devam et dedi. Dinlen vs dedi. Ben de sonra hem bebeği hem kalp atışını görmediğim için bugüne kadar çok tedirgindim çünkü lekelenme hala devam ediyordu. Şükür bugün kontrol vardı yine bir sıkıntı yokmuş ama ara ara lekelenme devam ediyor.
Salı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.Cmt pıhtılı geldi yazmışsınız o zaman oldu demekki. Öncesinde ağrı vs olmadı mı. Sadece lekelenmeler mi vardı.
Çok çok üzüldüm başınız sağolsun. Teselli pek yok biliyorum ama doğru zamanda sizinle olacak bebeğiniz kocaman sarılıyorum sizeSalı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Kesinlikle eğer vücut atıyorsa erken dönemde bir problem gördüğü için atıyormuş ve yolculuk yapmak uzanmak vs bunlar düşüğe sebep olan şeyler değilmiş zaten olacak olan bir düşüğü hızlandırırmış ancak. Önemli olan hem annenin hem bebeğin sağlıklı olması. Bu şekilde nelerden korunduğunuzu da Allah bilir. Her şeyin hayırlı olanını bilen O'dur. İnşallah bundan sonra gönlünüze göre olsun her şeySalı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla yeniden olur herşeyin hayırlısı olsun canımSalı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Çok üzüldüm kaybın için. çok sabır diliyorum.Salı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Başınız sağolsun sabır diliyorumSalı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Evet ilk çocuklarım ikiz oldu. İlk trimesterda çok zorlanmıştım. Hormonlar çok fazla oluyor. Yemeden içmeden kesilmiştim. Şimdiki gebeliğim nispeten daha kolay geçiyor tabimaşallah allah bağışlasın ikiz çocuklarınız mı var
Başın sağ olsun, sabır dilerim sana, kolaylıkla atlatırsın inşallah bugünleri.Salı günü sabah lekelenme oldu. Akşamına Pembe kan geldi acile gittik. Bebeği gorduk kalbini duyduk. O gece yattım gece uyandım 5 10 damla kırmızı kan ve 2 parça düştü pıhtı gibi. Ben pıhtı sandım ama bence parçaydı. Sonrasında kanama 6 gün hem kahverengi hem kırmızı şekilde gelmeye devam etti. Ağrılarım doğum sancısı gibi ara ara gelen agrilardi. Kasık ve bel. Beta HCG 1224 çıktı bugün. Galiba salı gecesi düşük olmuş. Doktor sakat bebektir vücut kendi atıyor genetiği bozuk olunca dedi. Böyle bebeklerin yüzde 95 i düşüyormus yüzde 5 ide sakat olarak doguyormus. Üzülme 3 ay sonra denemeye basla tekrar dedi. Her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş. Ben kanamam olduğunda çok okudum bana benzer kişiler var mı düşecek mi acaba diye. Benim yazdıklarım da size ışık olur inşallah.
Teşekkür ederim canım inşAllah geçer özellikle geceleri çok kötü oluyorumGeçmiş olsun benim ilk kızım öyleydi şu bile icemiyince vücut susuzda kalıyor şu anda
Geçmiş olsun geçeceğine inanmıyor insan ama benim öyle 3 hamileliğim geçti şu bile icemeyince çok kötü oluyoruz şu anki hamileliğimde bı tık daha iyi doktor prizin adında hap verdi gece yatmadan onu iciyorum 2 tane öneriyorlar ama 1 tane içiyorum ne kadar etki ederse inşallah daha enerjik olduğumuz günlerde de geçti deriz![]()
Canım bugün kalp atışını duydum listemi yenilermisin 7+1 haftalıkAaaaa neden ev yoğurdu yememek gerekiyor ben de kaşık kaşık tüketiyorum bulantımı geçirsin diye ayranı da çok içiyorum![]()
Deneyeceğim çok teşekkürlerMaya olarak activia probiyotik yoğurt kullanıyorum canımFırının kapağını kapatıyorum borcam tencerede yapıyorum tencerenin ağzı açık şekilde 6-7 saat kadar bekletiyorum
![]()
Çok doğru söylüyorsunuz zaten insanın içini rahatlatanda bu oluyor. Allah sizlere sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallahKesinlikle eğer vücut atıyorsa erken dönemde bir problem gördüğü için atıyormuş ve yolculuk yapmak uzanmak vs bunlar düşüğe sebep olan şeyler değilmiş zaten olacak olan bir düşüğü hızlandırırmış ancak. Önemli olan hem annenin hem bebeğin sağlıklı olması. Bu şekilde nelerden korunduğunuzu da Allah bilir. Her şeyin hayırlı olanını bilen O'dur. İnşallah bundan sonra gönlünüze göre olsun her şey