• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde dün çok değil ama pembe renkde kanamam oldu sabah 2-3 saat azar azar devam edince acile gitmek zorunda kaldık kalp atışını dün duyduk. Kanama alanı yok bebeğin etrafında dedi fakat 7 cm çapında miyomum var kanamaya neden olan miyom denildi hatta bu miyom gebelikde daha hızlı büyüyormuş bebeğin gelişimine hatta erken doğumu bile tetikler dediler. Gebeliğin özellikle son trimestirinde organlara hem bebek hem miyom baskı yapacağı için zorlanabilirsin bunlara hazırlıklı ol şuanda yapılabilecek hiç bir ilaç vs. Tedavisi yok doğumu bekleyeceğiz bebekle beraber miyomuda alacağız dediler. Varmı acaba bu konuya hakim birisi aramızda ?

Benimde dün çok değil ama pembe renkde kanamam oldu sabah 2-3 saat azar azar devam edince acile gitmek zorunda kaldık kalp atışını dün duyduk. Kanama alanı yok bebeğin etrafında dedi fakat 7 cm çapında miyomum var kanamaya neden olan miyom denildi hatta bu miyom gebelikde daha hızlı büyüyormuş bebeğin gelişimine hatta erken doğumu bile tetikler dediler. Gebeliğin özellikle son trimestirinde organlara hem bebek hem miyom baskı yapacağı için zorlanabilirsin bunlara hazırlıklı ol şuanda yapılabilecek hiç bir ilaç vs. Tedavisi yok doğumu bekleyeceğiz bebekle beraber miyomuda alacağız dediler. Varmı acaba bu konuya hakim birisi aramızda ?
Geçmiş olsun miyom göbek ultrasonda mı görüldü

Yakın arkadaşım aynı durumu yaşadı korkmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Kızlar benim de idrar yolu enfeksiyonum vardı hatta beta hcg ile aynı anda istemişti doktorum bir bakalım diye varmış cidden. Üstelik kum döküyormuşum. Bir saşe ilaç kullandım tek seferlik, bol su iç dedi bir de. Ama bence çok etkili olan bir şey daha var ki o da evde iç çamaşırı olmadan havalandırarak gezmek 😂 pamuklu bol bir pijama da giyince tamamdır. Eskiden beri idrar yolu enfeksiyonu olacağımı hissettiğimde hep bunu yapardım siz de deneyin.
Aklıma gelmedi değil 🤭🤭 ben kızılcık aldım birde günde 1 bardak kaynatıp suyunu içeceğim iyi geliyormuş

Ne yazık ki düşük yapmisim. Hiçbir şey göremedi doktor. Salı günü kalp atışını duymuştuk.
😔😔 Ne desek faydasız biliyorum ama başka bir açıdan da düşünebilirseniz belki birazcık iyi hisserdersiniz. Sağlıksız bir gebelik olma ihtimalide yüksek düşüklerde. Hatta geneli sağlıksız olduğu için vucut kabul etmiyor :( Başınız sağolsun kalbiniz ne istiyorsa o olsun dilerim🤍

Yaşım 43 6 Ağustos sat planlı gebelik değildi kalp atışını duyduk bebeği gördük ama bugün öğleden sonra kanamam oldu kahve Pembe ve kırmızı doktora gittim progestan iğne fitil verdi dinlen dedi ama sürekli seyahatli isim var ,neden oluyor sorusuna yanıt alamadım var mı bu durumu yaşayıp sağlıklı doğuran çok morelim bozuldu

Yaşım 43 6 Ağustos sat planlı gebelik değildi kalp atışını duyduk bebeği gördük ama bugün öğleden sonra kanamam oldu kahve Pembe ve kırmızı doktora gittim progestan iğne fitil verdi dinlen dedi ama sürekli seyahatli isim var ,neden oluyor sorusuna yanıt alamadım var mı bu durumu yaşayıp sağlıklı doğuran çok morelim bozuldu
Ben durum bildirir raporu aldım devlet memuruyum uzun seyahatler yapmaması uygundur yazdı doktorum

B bikonusalim Canım çok geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm senin adına… Muhtemelen sağlıksız bir gebelikti ama bence şu anda üzüntünü yaşa, isterlerse o daha bebek değildi desinler ya da hiç olmazsa hamile kalabiliyorsun desinler. Acı senin acın, kısacık bir süre de olsa insan istemsizce hayal kuruyor… Yok güçlüyüm falan deyip içine atma çünkü ileride daha yoğun yaşanıyor… İstersen ağla sızla ama geciktirme benden sana tavsiye. Daha önce çok yaşadım bu durumu, kız kardeş olarak verebileceğim en önemli tavsiye bu senin için 🙏🏻 İyileşeceksin ama bu da geçiyor 🫶🏻

Bebeğini kaybeden arkadaşlarımız adına üzüldüm , yaşamış biri olarak derinden hissettim sizi . 13+4 te kaybetmiştim ben de ilk kuzumu . Rabbim sabrınızı artırsın , tekrar sağlıkla, hayırlısıyla ve en önemlisi kolaylıkla nasip etsin

Şu an çalışmıyor musunuz ? Ben de yola gidip geliyorum her gün korkuyorum. Doktorum bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok yolculuk yapmanın demişti
10 gün rapor yazdı doktor dinlenmem için yolculuk için de olanları anlattım doktora ben de uzun yolculuklar yapmak zorundaydım şoföre anlattım durumum böyle dedim şoför de aaa öylemi hayırlı olsun tabiki yavaş kullanırım dedi ama yolda öndeki araca arkadaki araca sinirlendi bastı gitti sinirli sinirli ben de zaten halsizlik yorgunluk ve bulantı var doktora anlattım o da bu şekilde rapor yazdı

Kızlar… iki gündür peçeteye silince gelen koyu kahverengi akıntım sebebiyle doktora gittim, bir kez olmuştu kanama değildi ve devamı yoktu. Bebeğimin kalbi durmuş. Radyoloji doktoru da detaylı ultrason yaptı. Sebebi yokmuş. Apar topar kürtaj oldum. Çok üzgünüm…
Ah ya çok üzüldüm gerçekten çok zor kendimi yerinize koyunca Allah sabır versin her şeyin hayırlısını diliyorum 😔 siz sağlıklı olun güçlü olun bir daha denersiniz kolay olmasada toparlanmak lazım mecburen Herşey biz naçizane kullar için 💐

Back
X