Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar keseyi gördük 6,3 mm iyi görünüyor dedü doktorum.çok kurcalamadı ama şu anlık 1 kese dördü.sonradan artabilir mi kese sayısı acaba yoksa olsa kesin görür müydü 😊 bir hafta sonraya kontrole gideceğim tekrar
Kalp atışını duyabildiniz mi aynı haftadayız ben henüz gitmedim

Kızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktı :( doktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim 😔

Kızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktı :( doktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim 😔
Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin İnşallah. Bebeğe de bir şey olmaz gönlünü ferah tut.

İyi düşün iyi olsun canım senin için dua edicem 🙏

Merhaba, benim bat 29 ağustosdu. Aynı gün beta baktırdım değerim 701 çıktı. Normal mi bilemedim:/ 16 eylül doktor randevum var. Geçtiğimiz hafta bende sürekli kasık ağrısı yaşadım ama tek taraflı olmadı. Olumsuz deneyimlerde yaşamışsınız dilerim tekrarlanmaz, iyi düşünün sağlıksız olsa beta artışı düzensiz olur isterseniz 2 gün sonra tekrar bi beta baktırın.
Merhabalar, öncelikle size hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻cuma günü doktora gittiğimde keseyi görmüştük çok şükür ☺️ Kahverengi lekelerim için duphaston verdi doktorum, fakat hala devam ediyor. Ne zaman biter bilemiyorum. Tek tesellim dış gebelik olmayışı 🥲

Merhaba kızlar bende geçen hafta Çarşamba Reglim 1 gün geçmişken kan verdim bat 2 Eylül sat 7 Ağustos du . 548 gibi bir değer çıktı bu cuma ya kadar bekliycem ben de sürekli doktora gelip gitmek istemiyorum . Kese tam gözüksün diye bekliyorum . 11 Eylül randevum var kese oluşmuş olur diye tahmin ediyorum inşallah boş gebelik dış gebelik falan değildir inşallah hepimiz güzel haberler alırız . Evlatlarımıza sağa salim kavuşuruz. ♥️🤲

Back
X