• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dün karından ultrasonda keseyi gördük henüz kalp atışı duymadık. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktor. Geç döllenme, geç yumurtlama olabilir dedi henüz çok küçükmüş
İnşallah duyarsınız canım bende yarın 6+3 oluyorum duymayı bekliyorum haber veririm zaten ☺️

Merhaba ağrınız acaba bacağa vuran tarzda mı? Yeni pozitif gördüm ilk gebelikte öyleydi kaybettim sağ tarafım ama rahim değil yumurtalık tarafı bacağa da vuruyor bazen ani harekette kırt kırt diye ses geliyor çok endişe ediyorum
Merhaba bacağıma vuran tarzda hiç olmadı içten içe bi ağrı ama 3 ay önce sağ taraftan polip aldırdım normal regl ve yumurtlama dönemindede ağrıyordu benim ama işin içine hamilelik girince bi çekindim bende henüz doktora gitmedim

Benim de 1 Ağustos canım ben 4+6 da kese gördüm sonra doktora gitmedim yarın 6+3 oluyorum kalp atışı duyar mıyım sence?
Ben hiç doktora gitmedim henüz 8 haftalık olduğumda gideceğim biraz daha bekle bence küçük gidince duyulmuyor boş yere stres olma ama o haftalarda duyan var

Ben hiç doktora gitmedim henüz 8 haftalık olduğumda gideceğim biraz daha bekle bence küçük gidince duyulmuyor boş yere stres olma ama o haftalarda duyan var
Doktoruma ilk olarak 4+6 da gitmiştim kese görmüştük sonra beni 1 hafta sonra çağırdı ama ben şehir dışına çıktım gidemedim bir 10 gün daha şehir dışında olacağım her şeyin yolunda gidip gitmediğini bir görmem lazım çünkü doktora gidip yolk sacdır embriyordur görme fırsatımız olmadı

Merhaba yarın akşam 48 saatim doluyo randevumda salı sabah isterse sabah veririm diye düşündüm ben de belki kese de gözükür diye de dua ediyorum 🙏🏻
Merhabalar takip ettiğim bir doktor adet gecikmesinin üstünden 7 gün geçtiği zaman kese gözükür demişti o zamana kadar betahcg 1500-2000'in üzerine çoktan çıkmış oluyor çünkü

Merhaba bayanlar ben bugün 12 dpo da erken gebelik testinde çift çizgi görerek öğrendim de size bi sorum olacak iki seferdir tuvalet kağıdını kullanırken kahverengi çizgi gibi çok az miktarda akıntıyla leke geliyor normal mi bu
Bende de 1 buçuk gün kadar geldi sol kasığımda da ağrı vardı doktoruma yazdım önlem amaçlı progestan fitil başladı ama bu lekelenmeler çoğu gebede olan şeyler zaten doktorum rengi kırmızıya dönüp artarsa ve ağrın artarsa hastaneye gelirsin demişti şükür hiç artmadı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI
ÇOCUK
SATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ
TARİHİ
BEBEĞİN ADI
denizzehra39114 temmuz6+16+121 nisan
nilnc3219 ağustos
Kediseversarisin34131 temmuz5+1
Çilekkokusu90355-17 ağustos5+114 mart
Malones26112 ağustos19 mayıs
Life Lover30128 temmuz5+05+5
elephant1130110 ağustos17 mayıs
Gizemli12345352-124 temmuz5+65+61 mayıs
Sehla07162713 ağustos10 mayıs
mmrr83211 ağustos6+1
ddd7332-118 ağustos
kumandapili29117 temmuz6+1
dahaçokerken2616 ağustos5+012 mayıs
m0lak2712 ağustos9 mayıs
aslanbaslan30129 temmuz5+27 mayıs
mutluruh3219 ağustos16 mayıs
buklbukl36116 ağustos22 mayıs
Bayankusch3039 ağustos4+316 mayıs
frdszr11 ağustos4+68 mayıs
Eki Görüntüle 3644059
Ayy bende mayıs annesi olacagım sanırım🥹 sat 31 temmuz 6+4 haftalık hamileyim

Halsizlik ve yorgunlukta var malesef çoğunlukla akşam saatlerinde artıyor yorgunluk bulantı her saat var

Tabloya göre bilgilerinizi paylaşırsanız eklerim 🤗
Yaşım 26 2. Çocuk 6+3 haftalık
Kalp atışı ve kesemiçin perşembe randevu aldım. Çin takvimi kan yenilemsi maya takvimine göre erkek çıkıyo tahmini artık bakalım😁

Back
X