• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza. Allah nasip ederse birlikte takip etmek istiyorum süreci sizlerle . 2020 yılında da nisan anneleriyle birlikte çok keyifli bir süreç geçirmiştik bu platformda . 5 yaşında bir kızım var, ikinci çocuğum olacak nasipse

Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim. Gün içinde regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bu normal mi? Daha keseyi görmedim perşembe günü gideceğim. Böyle sürekli değil ağrı geliyor 1-2 dakika yoğun sonra geçiyor. Bazende sağ sol tarafa kramp gibi giriyor.
En kısa zamanda doktora gitmelisin sakinliğini koruyarak haber eder misin bizide

İyi akşamlar kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza. Allah nasip ederse birlikte takip etmek istiyorum süreci sizlerle . 2020 yılında da nisan anneleriyle birlikte çok keyifli bir süreç geçirmiştik bu platformda . 5 yaşında bir kızım var, ikinci çocuğum olacak nasipse
Hayırlı uğurlu olsun 😊 Hoşgeldin aramıza 🤗

Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim. Gün içinde regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bu normal mi? Daha keseyi görmedim perşembe günü gideceğim. Böyle sürekli değil ağrı geliyor 1-2 dakika yoğun sonra geçiyor. Bazende sağ sol tarafa kramp gibi giriyor.
Merhaba canım sürekli derken ne kadar sıklıkla oluyor gün içinde ara ara olması normal diye biliyorum regl olmadığımız için bu ay regl kasılmaları otomatik oluyor çok abartı bıçak saplanması gibi ağrılar normal olmayanları 🙏🏻

Hoşgeldiniz hayırlı olsun genelde hep ilk çocuğu olanlar vardı grupta güzel oldu sizde deneyimlerinizi paylasırsınız 😍☺️🧿

4+6 yim benim de 2 gündür aniden ağrı saplaniyor birkaç dakika sonra geçiyor dediğiniz gibi kramplar oluyor. 2 kere de bir taraftan diğer tarafıma dönerken ağrı girdi dönünce geçti. Yarın kontrolüm var doktora soracağım inşallah her şey yolundadir

Merhaba canım sürekli derken ne kadar sıklıkla oluyor gün içinde ara ara olması normal diye biliyorum regl olmadığımız için bu ay regl kasılmaları otomatik oluyor çok abartı bıçak saplanması gibi ağrılar normal olmayanları 🙏🏻
Canım gğnde 2-3 kere ama uzun sürmüyor 1-2 dakika sonra geçiyor

Kızlar ben gittim bugün doktora. Doktor sağlıklı Bi gebelik yolk saç oluşmuş bebeğe ait yapılarda var kalp atışı için haftaya gel dedi. Benim hesaplarıma göre 6+5 doktor 6+3 dedi 😁 vitamin yazdı. Folik asit de yazdı.

Hamile değil gibi takıl düşük tehliken yok cinsel ilişki serbest dedi. Çünkü sağlıklı baya sıkıntı yok dedi. Ama neden kalp atışı için 1 hafta bekliyorum yaa. Erken görenler oldu burda dimi?
Merhaba canım benim doktordan öğrendiğim kadarıyla erken haftalar da dinlemek çok da iyi bir şey değil verilen ısıdan dolayı. Ben de haftaya dinleyeceğim zaten SAT'larımız bile aynı normal bence ☺️

Merhaba canım benim doktordan öğrendiğim kadarıyla erken haftalar da dinlemek çok da iyi bir şey değil verilen ısıdan dolayı. Ben de haftaya dinleyeceğim zaten SAT'larımız bile aynı normal bence ☺️
Doktor zaten olumlu konuştu. Ondan için rahat biraz okuyunca da zaten herkesin erken görmediğini çoğunluğun 7 ve 8. Haftada kalp atışını gördüğünü öğrendim daha da rahatladım 😁

Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yoğun tempodayim. 7 saatlik otobüs yolcuğu yaptım ertesi günde gün boyu durmadan kosturdum. Gece kasık ve bel ağrısından uyamadim. Sabah kalktığımda akıntıyla karışık kahverengi leke geldi. Doktor arkadaşım yorgunluktan rahim kasilmistir kanamistir biraz dedi. Sizde var mı böyle bir durum. Oldu mu hci
Ben adet olacağım gün lekelenme yaşamıştım az az doktorum progestan başlamıştı hemen kesilmişti sanırım yerleşme kanamasıydın benimki

F frdszr Evet canım gittim. 🤗 Kese güzel, yolk kesesi ve bebeğe ait yapılar var, kalp atışı için de haftaya gel dedi. Karından baktı. 6 haftalık dedi. Sağlıklı bir gebelik hamile değilmiş gibi rahat rahat hareket et, ilişki falan serbest, düşük tehliken yok dedi.

D vitamini, folik asit ve takviye vitaminlerin olduğu Bir ilaç yazdı.

Kalp atışına bakmaya bile yeltenmedi direkt haftaya gel dedi 🤣 ama sağlıklı Bi gebeliği üstüne basa basa üç kere söyleyince rahatladım. Haftaya da kalp atışını duyarım inş.
Çok çok sevindim canım benim mesajını geç gördüm bende merak edip duruyordum, doktorum en son folik asit vermişti bitince söyle demişti sanırım başka bir vitamin verecek. Ben ek olarak D3 k2 ağızdan sprey ve omega3 takviyesi alıyorum kendim ☺️

Back
X