• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dualarınızda lütfen beni unutmayın sağlıkla kucağıma alayım düşürme süreci herşey çok yipratiyor tekim ailem Türkiye'de eşimden başka kimse yok çok zorlu bi surec oluyor her gün kanamam varmı korkusuyla uyanıyorum ilk dusugumu uykudan uyandığımda kanamam bı anda olmuştu paranoyak oldum

Dualarınızda lütfen beni unutmayın sağlıkla kucağıma alayım düşürme süreci herşey çok yipratiyor tekim ailem Türkiye'de eşimden başka kimse yok çok zorlu bi surec oluyor her gün kanamam varmı korkusuyla uyanıyorum ilk dusugumu uykudan uyandığımda kanamam bı anda olmuştu paranoyak oldum
İnşallah bu sefer bebeğin seninle olacak dualarım seninle canım benim

Doğuma Türkiye'ye gelirsen Adana'ya gel Acıbadem bile daha ucuz canını sevdiğimin memleketinde 🤣
Ayyy bi o güne isinlasa biri beni Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar geçirsin 3 tane adagim var Türkiye'de kestirtecem bebek dogdugu gün dagittiracam bı sağa salim kucağıma alayimda başka bişey istemiyorum

Bende yurtdışındayım eşimle ikimiziz sadece seni çok iyi anlıyorum inşAllah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimiz🙏

Merhabalar hayırlı olsun tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin acaba sadece letu kullanımı ile mi oldu yoksa çatlatma iğnesi de kullanmış mıydınız
Amin, çok teşekkür ederimm 🌸
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım. 3 ay iğnesiz deneyip sonra iğneye gececektik ki şükürler olsun gerek kalmadı 🙏🏼

Amin, çok teşekkür ederimm 🌸
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım. 3 ay iğnesiz deneyip sonra iğneye gececektik ki şükürler olsun gerek kalmadı 🙏🏼
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim için doktor letu ve çatlatma iğnesi demişti ama bulamadığım için çok ağladım umarım bizler de bu güzel haberi alırız bir gün💗

Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim için doktor letu ve çatlatma iğnesi demişti ama bulamadığım için çok ağladım umarım bizler de bu güzel haberi alırız bir gün💗
Bu süreci yaşamayan bilemez. O yüzden tabii ki isteyen herkes kucağına alsın evladını ama özellikle böyle bekleyen, tedavi sürecine giren herkese o kadar içten dua ediyorum ki her gün. Allah size de en güzel, en kolay şekilde nasip etsin en en en kısa zamanda. 🙏🏼💫

Back
X