Çok tşk ederimYaaaaaa çok sevindim çok üzülmüştüm hatta senden sonra bende bi tedirgin olmistum beta artıyor ama ama ya bebek yoksa diye gerçekten gözün aydın senin adına çok sevindim darisi bize insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tşk ederimYaaaaaa çok sevindim çok üzülmüştüm hatta senden sonra bende bi tedirgin olmistum beta artıyor ama ama ya bebek yoksa diye gerçekten gözün aydın senin adına çok sevindim darisi bize insallah
Ay çok sevindim yaaaKızlar buraya yazmıştım ya boş gebelik diye . 6+4 filandı sanırım doktor öyle dedi cuma günü
Bugün devlete gittim doktor bebeği gördü ama 1 hafta geriden geliyo dedi . 5+ 4 müş
Kalp atışını dinletti
5+4 benimde kese gizukty ama kalp atisi gozukmemisti erken demisti sizinkide erkendir buyuk ihtimalKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Ay inşallah ya5+4 benimde kese gizukty ama kalp atisi gozukmemisti erken demisti sizinkide erkendir buyuk ihtimal
Kaçıncı haftada bebeği gördünüz5+4 benimde kese gizukty ama kalp atisi gozukmemisti erken demisti sizinkide erkendir buyuk ihtimal
Bu hafta gitcem bende kalp atisi icin karindan bakmadi bana onda biraz geç gitmeye karar verdim ama keseyi gormussunuz burda baktimda 5 hafta da cok kalp atisi goren yok genelde 6+4 den sonra duymuslar 7 8 duyan var yani tekas etmeyin bir sonraki gisisinizde insallah duycaksiniz bebeginizi kalp atisini tek mi ikiz miKaçıncı haftada bebeği gördünüz
Tek embriyo transfer edildi kesemde tek ama bilmiyorum ya üzülüyorum siz kaç haftalıksınızBu hafta gitcem bende kalp atisi icin karindan bakmadi bana onda biraz geç gitmeye karar verdim ama keseyi gormussunuz burda baktimda 5 hafta da cok kalp atisi goren yok genelde 6+4 den sonra duymuslar 7 8 duyan var yani tekas etmeyin bir sonraki gisisinizde insallah duycaksiniz bebeginizi kalp atisini tek mi ikiz mi
7+1 bu hafta gitcem korkmakta haklisiniz insanin aklina bissuru endisekwr korkular oluyorTek embriyo transfer edildi kesemde tek ama bilmiyorum ya üzülüyorum siz kaç haftalıksınız
Kaçınca haftada duydunuz7+1 bu hafta gitcem korkmakta haklisiniz insanin aklina bissuru endisekwr korkular oluyor
Karından bakılınca bu haftada görülmemesi çok normal. Bende 5+4 te karından bakınca görülmemişti. Endişelenme bebeğin seninledir inşallahKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
İnşallah banada dua edinKarından bakılınca bu haftada görülmemesi çok normal. Bende 5+4 te karından bakınca görülmemişti. Endişelenme bebeğin seninledir inşallah![]()
Haftasonu dediğiniz gibi kanama ben de gördüm, randevum da bugün. Sizinle aynı haftadayım sanırım. Gittiğimde doktora sorarım bu endişenizi. Sağlıklı olsunlarKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Tabi ederimİnşallah banada dua edin![]()
Sorarmısın lütfen ne dicek doktorun vajinal muayene yapmadı kanamam olduğu için sadece göbekten bakıp kese rahimde diyor başka hiçbir açıklama yokHaftasonu dediğiniz gibi kanama ben de gördüm, randevum da bugün. Sizinle aynı haftadayım sanırım. Gittiğimde doktora sorarım bu endişenizi. Sağlıklı olsunlar![]()
Kontrol cuma bakalım 6+2 olacağımTabi ederimbide kontrol ne zaman ? Ben de 14 kasımda transfer oldum bugün tekrar kontrolüm var
insan ekstra endişe ediyor anlıyorum
Tamam canım haber vereceğim stres yapma kendine. Ben de etrafımdakilere kanamayı sordum, olabilir ilk aylar dediler. Büyüme süresinde alışma evresi oluyormuş. Chatgpt de bana bebek görünmeyebilir dedi hatta. Kese görüntülenen haftaymış bu hafta.Sorarmısın lütfen ne dicek doktorun vajinal muayene yapmadı kanamam olduğu için sadece göbekten bakıp kese rahimde diyor başka hiçbir açıklama yok
Bnde gttm sorun yok dedi kese duryor kanama yok yinede progestan yazdı dinlen dedi 10 gün snra kalp atışı için çağırdı ozman belli olcak sagliklimi degilmiBen de cumartesi gecesi gördüm, pazar devam etti. Özetle 3 saatte bir 1/3 damla gibi. Kahvemsi, bazen açık pembe. Bugün pazartesi ve geçti çok şükür. Yarın randevum var, soracağım ben de.
İnşallah bende cuma günü bebeğimi görürümTamam canım haber vereceğim stres yapma kendine. Ben de etrafımdakilere kanamayı sordum, olabilir ilk aylar dediler. Büyüme süresinde alışma evresi oluyormuş. Chatgpt de bana bebek görünmeyebilir dedi hatta. Kese görüntülenen haftaymış bu hafta.
Siz kaç haftalıksınız nasıl kanama gördünüzBnde gttm sorun yok dedi kese duryor kanama yok yinede progestan yazdı dinlen dedi 10 gün snra kalp atışı için çağırdı ozman belli olcak sagliklimi degilmi