- Konu Sahibi denizzehra
- #1.161
Evet Allah'tan eşim daha yüksege çalışıyor o yönden çok etkilemiyorŞimdi baktım asgari ücret 1802 Euro imiş evet orası için de çok pahalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Allah'tan eşim daha yüksege çalışıyor o yönden çok etkilemiyorŞimdi baktım asgari ücret 1802 Euro imiş evet orası için de çok pahalı.
Olmadı doğumu burda yaparsınAynen vallahi Türkiye'de çok güzel doğum yapardım bütün 9 ayin ücreti var
Olmadi bizde anlamadık 2 ay beklettiler red verdiler sonrada sigortaya başvuru yaptık ilk geldiğimde de aynı nedenini de soylemiyolarNeden ki eş üstünden olmuyor mu
Çocuğu götürme var kendim 3 yılda vizem geldi onunla da bi 5 yil beklerim heraldeOlmadı doğumu burda yaparsın![]()
Doğru ya, yine de çokAma orda asgari alan azdır bence. Türkiye gibi değiller diye düşünüyorum.
Saglik sistemi çok kötü onun dışında herşey çok ucuz keşke sağlık iyi olsaydı da pahalı olsaydı herşey raziyimDoğru ya, yine de çok
İnşallah bu sefer bebeğin seninle olacak dualarım seninle canım benimDualarınızda lütfen beni unutmayın sağlıkla kucağıma alayım düşürme süreci herşey çok yipratiyor tekim ailem Türkiye'de eşimden başka kimse yok çok zorlu bi surec oluyor her gün kanamam varmı korkusuyla uyanıyorum ilk dusugumu uykudan uyandığımda kanamam bı anda olmuştu paranoyak oldum
Ayyy bi o güne isinlasa biri beni Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar geçirsin 3 tane adagim var Türkiye'de kestirtecem bebek dogdugu gün dagittiracam bı sağa salim kucağıma alayimda başka bişey istemiyorumDoğuma Türkiye'ye gelirsen Adana'ya gel Acıbadem bile daha ucuz canını sevdiğimin memleketinde![]()
Ayyy Allah razı olsun canimsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahİnşallah bu sefer bebeğin seninle olacak dualarım seninle canım benim
Beraberce güzel haberlerini alacağızz doğuma gün sayacağızzAyyy bi o güne isinlasa biri beni Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar geçirsin 3 tane adagim var Türkiye'de kestirtecem bebek dogdugu gün dagittiracam bı sağa salim kucağıma alayimda başka bişey istemiyorum
Ayyy inşallah inşallah çok memnun oldum tanistigima biraz da olsa rahatladım ya inşallah güzel olacak bu sefer herseyBeraberce güzel haberlerini alacağızz doğuma gün sayacağızz
Ben de çok memnun oldum inşallah hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alacağızAyyy inşallah inşallah çok memnun oldum tanistigima biraz da olsa rahatladım ya inşallah güzel olacak bu sefer hersey
Evet ya çok kötüİnsanı mahvediyor![]()
Bende yurtdışındayım eşimle ikimiziz sadece seni çok iyi anlıyorum inşAllah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimizDualarınızda lütfen beni unutmayın sağlıkla kucağıma alayım düşürme süreci herşey çok yipratiyor tekim ailem Türkiye'de eşimden başka kimse yok çok zorlu bi surec oluyor her gün kanamam varmı korkusuyla uyanıyorum ilk dusugumu uykudan uyandığımda kanamam bı anda olmuştu paranoyak oldum
Hoşgeldin hayırlı olsunSelamlarben de aranıza katılmak isterim. İlk gebeliğim.Benim maalesef çok bulantılı başladı yani gecen haftadan beri dehşet bulantılı geçiyor ama normalde de midem çok bulanır, hassastir.
Amin, çok teşekkür ederimmMerhabalar hayırlı olsun tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin acaba sadece letu kullanımı ile mi oldu yoksa çatlatma iğnesi de kullanmış mıydınız
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim için doktor letu ve çatlatma iğnesi demişti ama bulamadığım için çok ağladım umarım bizler de bu güzel haberi alırız bir günAmin, çok teşekkür ederimm
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım. 3 ay iğnesiz deneyip sonra iğneye gececektik ki şükürler olsun gerek kalmadı![]()
Bu süreci yaşamayan bilemez. O yüzden tabii ki isteyen herkes kucağına alsın evladını ama özellikle böyle bekleyen, tedavi sürecine giren herkese o kadar içten dua ediyorum ki her gün. Allah size de en güzel, en kolay şekilde nasip etsin en en en kısa zamanda.Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim için doktor letu ve çatlatma iğnesi demişti ama bulamadığım için çok ağladım umarım bizler de bu güzel haberi alırız bir gün![]()