• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bugün doktor randevumdan çıktım keseyi gördük Allah’a şükürler olsun o kadar hayal etmiştim ki bu anı.. hayal gibi geliyor baktıkça inanamıyorum 🧿 10 gün sonraya kalp atışı için çağırdı hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla büyüdüklerini görmek hormonlardan çook duygusalım hep ağlayasım geliyor 💕
Maşallah 🧿 kaç haftalık şuan?

Kalp atışına gittiğinizde mendil bulunsun yanınızda ağlamamak mümkün değil 🥲
Ah kesinn ağlarım zaten hormonlar mahvetti kesede bile ağlıcaktım nerdeyse Allaha sükrederek geçirdim o anı çok dua etmiştm çok şükür harika bi serüven başladı her haftası ayrı heycan 💕

4+5 dedi doktorum benimde geç döllenme sanırım adet tarihimle tutmuyor haftası ☺️
Daha çok küçük olduğu için makinalar da yanlış ölcebiliyor. İlerleyen haftalarda tam kaç haftalık belli olur. 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor daha iki haftası var 😊 İnşallah sağlıkla ilerler minik kalbinin atışını da duyarsınız ❤️

Kızlar ben bugün doktor randevumdan çıktım keseyi gördük Allah’a şükürler olsun o kadar hayal etmiştim ki bu anı.. hayal gibi geliyor baktıkça inanamıyorum 🧿 10 gün sonraya kalp atışı için çağırdı hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla büyüdüklerini görmek hormonlardan çook duygusalım hep ağlayasım geliyor 💕
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de 1 saat sonra doktor randevum var kalp atışını duyacağız 6h+0 g bugün çok heyecanlıyım ben de

Benim de öyle ben de daha 4+4 üm kese falan görmedik ama çok yoğun regl ağrısı giriyor bir kaç dk sonra geçiyor gün içinde çok sık oluyor hatta tedirgin olup regl mi oldum diye bakıyorum. Sabaha karşı da oluyor uyanıyorum :(
Ben dün doktora gittim canım keseyi de bebeği de gördük çok şükür. Bu ağrıları sordum çok normal bebek yerleşiyor rahim kaslarından dolayı oluyor dedi endişelenme

Merhabalar. Benimde 2. Gebeliğim. Aynı belirtiler bende de var bir kaç gün önce kahverengi şekilde başladı kanama hala devam ediyor. 7 saatlik yolculuk yapmistim ve sonraki gün de hep aktiftim.Doktor endişe edilecek bir şey yok dedi. Progestan diye bir ilaç verdi. Onu kullanıyorum. Geçmesini bekliyorum. Diğer günlere göre bugün ağrım daha da azaldı. Benim de ilk gebeligimde hiç yaşamadım bunu. Ondan şaşkınım. Demek ki farkediyormus🫣😊
Her çocuğun hamileliği farklı derler zaten benim tüp bebek olduğu için transferden önce ve sonra hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum progestanı ama bu bebiş çok zorlayacak ayakta belim oturunca kasığım ağrıyor sağlıkla kucağımıza alalımda geçiyor hepsi ☺️

Kızlar 5+3 bugün, belirtilerim gitti zaten sadece kasıklarımda hafif ağrı oluyordu belirti olarak bir gün de midem çok kötüydü o çok hızlı geçti zaten. Ama şimdi kasık ağrısı yok, göğüsler zaten hiç belirti vermemişti o ilk zamanlardaki aşırı uyku hali de geçiyor normaldir değil mi?

Arkadaşlar selam herkesi tebrik ederim sağlıkla keyifli bir gebelik geçirmemizi sağlıkla rahat bir doğum yaparız inşallah.
Sat : 22 Ağustos
Adetim düzenliydi. Bu ay çok farklı hissediyordum bat 18 eylüldü normalde olurum tahmin edilen günde olmadım akşamda test yaptım 2. Çizgi gayet belirgindi. Peçete üstünde ki 15dk geçtikten sonra diğeri hemen çıkan henüz kan vermedim

Eklentiler

• IMG_8864.webp
    IMG_8864.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_8866.webp
    IMG_8866.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar 5+3 bugün, belirtilerim gitti zaten sadece kasıklarımda hafif ağrı oluyordu belirti olarak bir gün de midem çok kötüydü o çok hızlı geçti zaten. Ama şimdi kasık ağrısı yok, göğüsler zaten hiç belirti vermemişti o ilk zamanlardaki aşırı uyku hali de geçiyor normaldir değil mi?
Bende seninle aynı günlerdeyim 2 gebeliğimdede göğüs hassasiyeti olmadı herkeste aynı şeyler olmaz kanda düzenli yükseliş olduysa korkma tutunan bebeğe kolay kolay bişy olmaz bende bel ve kasık ağrısı ve halsizlik var

Daha çok küçük olduğu için makinalar da yanlış ölcebiliyor. İlerleyen haftalarda tam kaç haftalık belli olur. 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor daha iki haftası var 😊 İnşallah sağlıkla ilerler minik kalbinin atışını da duyarsınız ❤️
Evet ya öyle gerçekten inşallah sağlıkla büyüsünlerde kucağımıza alalım ❤️🧿

Bende seninle aynı günlerdeyim 2 gebeliğimdede göğüs hassasiyeti olmadı herkeste aynı şeyler olmaz kanda düzenli yükseliş olduysa korkma tutunan bebeğe kolay kolay bişy olmaz bende bel ve kasık ağrısı ve halsizlik var
Keseyi bile gördüm ama insan endişeleniyor 😅 teşekkür ederim

Yaa dimi çok duygulanıyor insan 🥹 Bende kalp atışı için gün sayıyorum bir haftam kaldı 🥲 Hormonlar bizi bu hale soktu bende herşeye ağlıyorum kendimi tanıyamıyorum 😄

Kalp atışını duymak için doktoruma gittim bugün ufak bir kanama noktası gördü ve progestana başlattı var mı aranızda bunu kullanan var mı aranızda tedbir amaçlı dedi ama kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim kalp atışını da vajinal ultrasonla duyduk

Kalp atışını duymak için doktoruma gittim bugün ufak bir kanama noktası gördü ve progestana başlattı var mı aranızda bunu kullanan var mı aranızda tedbir amaçlı dedi ama kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim kalp atışını da vajinal ultrasonla duyduk
Ben kullanıyorum alttan fitil olarak alıyorum .

Benim bebeğim tüp bebek, ben de kullanıyorum.

Kızlar bugün endokrinologa gittim önce. Ultrasonla tiroidime baktı, sorun görmedi. Bu tiroidimin iyi çalıştığı anlamına geliyormuş. Sağlık ocağında tsh 2.44 çıkmıştı 1 hafta önce, ama gebeyken 4. Ve 5. Haftalarda çok değişim olur biz tekrar bakalım dedi tahliller istedi. 2.5 üzerine çıkarsa ilaç başlayacağız. Ama mutlaka takipte olacağız gebelik boyunca çok önemli dedi. Bir de benim kolestrolum sınırda çıkmıştı, gebelikte ve emzirmede yükselirmiş ve bu bir anlam ifade etmiyormuş.

Sonra kadın doğuma gittim ama gittiğim doktor gebelik takibi yapmıyormuş ama rica edince baktı. Keseyi ve yolk sacı gördük. Hesabıma göre 4+6yım. Yarın başka bir doktora gideceğim esas sorularıma ona soracağım bugünkü doktor çok gergindi soramadım 😂

Back
X