- 2 Mayıs 2025
- 180
- 147
- 18
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
- #1.681
Bu arada tatlıya aşık olan ben asla tatlı canım istemiyor ekşi diye ölüyorumÇin takvimine baktım erkek diyor sizlerde baksanıza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tatlıya aşık olan ben asla tatlı canım istemiyor ekşi diye ölüyorumÇin takvimine baktım erkek diyor sizlerde baksanıza![]()
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinbenim de sürecim benzerdi, 5+2de kese göründü ama bebek yoktu. bir hafta sonra 6+2de gittik bebeği gördük... sonra kanamam oldu progestan kullandım geçti. sabırla bekleyin lütfen stres yapmayın. inşallah sağlıklı bir gebeliktir tutunur anneciğine :)![]()
Bende kız gösteriyor ve kız hissediyorumÇin takvimine baktım erkek diyor sizlerde baksanıza![]()
Bana neden yarım iç dedi doktor onu merak ettim siz tam mı içiyorsunuz 25 mg olanıAslında bi önceki gebeliğinde de yükselmişti biraz 2.97 olmuştu o zamanda ilaç içiyordum. Yine aynı doktora gittiğim için erkenden önlemini aldı :))
Evet canım sabahları aç karnına 1 tane içiyorumBana neden yarım iç dedi doktor onu merak ettim siz tam mı içiyorsunuz 25 mg olanı
Evet isteyerek hatta ilaç kullandım yumurtlamam başlasın diyeHayırlı olsun isteyerek mi oldu 4. De yardımcınız var mi ben mi çok yoruluyorum çocukdan okulu dersi kursuekonomik durumda eh işte idare eder yardımcı da yok
Anladım başka düşünüyor musunuz hayırlı olsunEvet isteyerek hatta ilaç kullandım yumurtlamam başlasın diye
Kocaelideyim, burada İstanbula yönlendiriyorlsr. Tabii İstanbul piyasası daha zorlayıcı oluyorNeredesin sen bu dönemde yol sorunun olmazsa yakın illere sor her şey kapitalizm ne koparabilirsek peşindeler pazar bu şekilde malesef bizim doktor iki şirket önerdi katolog verdi biri 14 diğeri 15 deyince farketmez ikiside iyidir dedi doktor sonrada hangisine karar verdiğimizi sordu kimsenin günahını almak istemem ama tahminen bu ücretten doktorum da pay alacak sağlık olsun ne yapalım![]()
Ben de sizin gibiyim, ama vücudumda genel şişlik var, karnım gögüslerim. Bence ödemBenim alt karnım şişti sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum. Ama kilom aynı. Normalde karnım düzdür
Benim de gözüm hiç tatlıda değil, düşününce midem bulanıyor hatta. Ben çok anlamıyorum da arkadaşım bakmış çin takvimine göre erkek dedi. Gerçi ona da kız demişti takvim ama oğlu olduBu arada tatlıya aşık olan ben asla tatlı canım istemiyor ekşi diye ölüyorum![]()
Hamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyorBende kız gösteriyor ve kız hissediyorum![]()
Bakalım Çin takvimi tutturacak yoksa Atalarımız miBenim de gözüm hiç tatlıda değil, düşününce midem bulanıyor hatta. Ben çok anlamıyorum da arkadaşım bakmış çin takvimine göre erkek dedi. Gerçi ona da kız demişti takvim ama oğlu oldu![]()
Haftan sat ile uyumluysa direk 14.gun yumurtlama diye çıkıyor zaten o günü giriyorsun ama ben farklı tarihlerde denedim birkaç hafta değiştirerek cinsiyette değişiklik olmuyor hep erkek çıkıyor.ay ay değişiyor sanırımHamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyor![]()
Senin hissiyatını neHamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyor![]()
Ayy aynı şeyleri yaşamışız benim de iki kaybım var ve lekeden kanamadan çok korkuyorum kanama alanım da var. Benim ilk hamileliğim 11. Haftada kaybetmiştim ve sıfır belirti doktor çok şanslısın illa belirti olacak diye bir şey yok tadını çıkar demişti ama çıkaramadım tabimerhabalar , 5+2 de kahverengi leke şikayetiyle doktora gştmiştim iğne vurdu ve progeston fitil verdi sonra 3 gün sonra lekelenme tamamen durdu. Sizce düşük olsa durmaz mıydı keseyi de gördük ama 2 düşüğüm olduğu için hep korku içindeyim ara ara da midem bulantım oluyor bulantım sürekli olmuyor bu bulantı sürekli mi olur ?
Sakin sakin bekle doktoruna söyle benim doktor kahverengi leke gelirse endişe etme ama kırmızı gelirse önemli hemen uzan dinlen dediKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum bugün kahverengi içinde hafif pembelik vardı akıntı oldu normal mi kan vs değildir yarına randevu aldım doktora ama çok gerildim acile gitmeli miyim
Sağol canım ben de yattım hemen bugün biraz ev işi falan da yapmıştım inş devam etmez stres yaptım hemenSakin sakin bekle doktoruna söyle benim doktor kahverengi leke gelirse endişe etme ama kırmızı gelirse önemli hemen uzan dinlen dedi