• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sürecim benzerdi, 5+2de kese göründü ama bebek yoktu. bir hafta sonra 6+2de gittik bebeği gördük... sonra kanamam oldu progestan kullandım geçti. sabırla bekleyin lütfen stres yapmayın. inşallah sağlıklı bir gebeliktir tutunur anneciğine :) :KK200:
Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Neredesin sen bu dönemde yol sorunun olmazsa yakın illere sor her şey kapitalizm ne koparabilirsek peşindeler pazar bu şekilde malesef bizim doktor iki şirket önerdi katolog verdi biri 14 diğeri 15 deyince farketmez ikiside iyidir dedi doktor sonrada hangisine karar verdiğimizi sordu kimsenin günahını almak istemem ama tahminen bu ücretten doktorum da pay alacak sağlık olsun ne yapalım 😊
Kocaelideyim, burada İstanbula yönlendiriyorlsr. Tabii İstanbul piyasası daha zorlayıcı oluyor 🥹

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum bugün kahverengi içinde hafif pembelik vardı akıntı oldu normal mi kan vs değildir yarına randevu aldım doktora ama çok gerildim acile gitmeli miyim

Hamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyor 🤣
Haftan sat ile uyumluysa direk 14.gun yumurtlama diye çıkıyor zaten o günü giriyorsun ama ben farklı tarihlerde denedim birkaç hafta değiştirerek cinsiyette değişiklik olmuyor hep erkek çıkıyor.ay ay değişiyor sanırım

merhabalar , 5+2 de kahverengi leke şikayetiyle doktora gştmiştim iğne vurdu ve progeston fitil verdi sonra 3 gün sonra lekelenme tamamen durdu. Sizce düşük olsa durmaz mıydı keseyi de gördük ama 2 düşüğüm olduğu için hep korku içindeyim ara ara da midem bulantım oluyor bulantım sürekli olmuyor bu bulantı sürekli mi olur ?
Ayy aynı şeyleri yaşamışız benim de iki kaybım var ve lekeden kanamadan çok korkuyorum kanama alanım da var. Benim ilk hamileliğim 11. Haftada kaybetmiştim ve sıfır belirti doktor çok şanslısın illa belirti olacak diye bir şey yok tadını çıkar demişti ama çıkaramadım tabi🥲 şuan da 8. Haftadayım yine belirti yok ama dediğiniz gibi geçen hafta tüm gün bulantı içindeydim özellikle akşamları halsizdim bu hafta hiç bulantı hissi yok ama sürekli açlık yemek yiyince de şişkinlik hissi var midem hiç rahat değil. Belirtiler değişiyor

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum bugün kahverengi içinde hafif pembelik vardı akıntı oldu normal mi kan vs değildir yarına randevu aldım doktora ama çok gerildim acile gitmeli miyim
Sakin sakin bekle doktoruna söyle benim doktor kahverengi leke gelirse endişe etme ama kırmızı gelirse önemli hemen uzan dinlen dedi

Back
X