• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam Hamileliğimin 7. Haftasındayım normalde çok iştahlı biriyim kolay kusabilen biri de değilim afedersiniz bütün gün sadece midem çalkalanıp duruyor aslında sabah kahvaltıda sıkıntı yok çok iyi besleniyorum ama ne oluyosa akşam yemeği yaklaşınca oluyor ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum :/ sadece belli öğünde yaşayan var mı böyle canım neler yemek istiyor ama yok kuru ekmek bastırıyo bi 24 saat ekmek yiyemem 😄
Benim canım da hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor ama önüme gelince de tiksinip yiyemiyorum. Bir de kızım var ona da yemek hazirlayamiyorum kaç gündür. Ailece aç geziyoruz 😊 akşam yemekleri hep dışardan.
Kayınvalidemden yardım istedim haftaya gelecek inşallah da huzura ereceğiz.

kendini bunalımda gibi hisseden var mı ? Ruhen hiç iyi hissetmiyorum . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu 4. Ay gibi bir aydınlanma bir ferahlama gelmişti diye hatırlıyorum 😁 bu durumda olan var mı
İnan yalnız değilsin doğum yapınca kimisi depresyona giriyor ben hamileliklerimin basinda dünya bazen çok boş geliyor tabi kusmalariminda büyük etkisi var bunda 4.ayda düzeliyor artık enerjimde geliyor yemek yemeye başlayınca düzgün rahatlıyor insan

Benim canım da hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor ama önüme gelince de tiksinip yiyemiyorum. Bir de kızım var ona da yemek hazirlayamiyorum kaç gündür. Ailece aç geziyoruz 😊 akşam yemekleri hep dışardan.
Kayınvalidemden yardım istedim haftaya gelecek inşallah da huzura ereceğiz.
Valla allah yardımcımız olsun benimki de ne istesek yapıyo ama ben yiyemiyorum sorun orada😄

İnan yalnız değilsin doğum yapınca kimisi depresyona giriyor ben hamileliklerimin basinda dünya bazen çok boş geliyor tabi kusmalariminda büyük etkisi var bunda 4.ayda düzeliyor artık enerjimde geliyor yemek yemeye başlayınca düzgün rahatlıyor insan
Benim de ilk hamilelikte de böyleydi . Umarım lohusalığım iyi geçer 😁 ayyy 40 ım çıkana kadar öleceğimi düşünmüştüm 🤣

Canım benim doktorum da yaptırmam için tahlil verdi , daha kan vermedim . Özellikle Demir’e bakılmasını ben istedim ama doktor gerek yok hemoglobin e bakıyorum dedi . Demir için zaten rutin ilaç veriyorlar ondan baktırmayacak diye düşündüm ben de. Benim de hazımsızlık çok oluyor bulantı ile birlikte . Şişkinlik zaten var . Çok rahatsız edici . 7+2 yim ben de . İki hafta sonra kontrole gideceğim. Grupta kabızlık için ekstra bir şeyler kullanan var mıydı ?
Ben de hep kabızlıktan şikayetçiydim hamilelikte de devam ediyor 🥲 doktor sadece folik asit ve iyot önerdi bana. Kendim istediğim için omega 3 kullanıyorum bir de. Ne kadar çok ilaç içersen kabızlık o kadar artar o yüzden son aylara kadar demir de önermiyorum ciddi eksiklik yoksa dedi. Ama ne kadın doğum doktoru ne de endokrinolog kabızlık için bol su dışında bişey önermedi 🥲 annem zeytinyağında kuru incir bekletip ya sabahları aç karna dedi ama mide bulantısı yapar diye onu da deneyemedim

Canım benim doktorum da yaptırmam için tahlil verdi , daha kan vermedim . Özellikle Demir’e bakılmasını ben istedim ama doktor gerek yok hemoglobin e bakıyorum dedi . Demir için zaten rutin ilaç veriyorlar ondan baktırmayacak diye düşündüm ben de. Benim de hazımsızlık çok oluyor bulantı ile birlikte . Şişkinlik zaten var . Çok rahatsız edici . 7+2 yim ben de . İki hafta sonra kontrole gideceğim. Grupta kabızlık için ekstra bir şeyler kullanan var mıydı ?
Aynen bende de kabızlık da var. 4-5 aylık hamile gibi karnım şişti gazdan ve hazımsızlıktan :) Benimde kontrolüm 2 hafta sonra

Bu 3. Canlı gebeliği 3 kimyasalı ,1 boş gebeliği olan biri olarak diyebilirim ki ,şu anda beden yepyeni bir canlıya ev sahibi ,aslolan yeni bebeğin dünyaya gelmesi vazifemiz türü devam ettirmek🙂bu değişiklikler normal ötesi ,hiç panik yapmayın bunlar daha başlangıç bambaşka birine döneceksiniz 😬
Eyvah Eyvah 😄 onlar sağlıklı olsun da 🫶🏻

Ben de hep kabızlıktan şikayetçiydim hamilelikte de devam ediyor 🥲 doktor sadece folik asit ve iyot önerdi bana. Kendim istediğim için omega 3 kullanıyorum bir de. Ne kadar çok ilaç içersen kabızlık o kadar artar o yüzden son aylara kadar demir de önermiyorum ciddi eksiklik yoksa dedi. Ama ne kadın doğum doktoru ne de endokrinolog kabızlık için bol su dışında bişey önermedi 🥲 annem zeytinyağında kuru incir bekletip ya sabahları aç karna dedi ama mide bulantısı yapar diye onu da deneyemedim
Evet benim de daha önce de vardı hamileliklerimde de zorlar beni . İyot içerikli kullandığım folik asit . Bol su en güzel çözüm ama normalde de içemiyorum şimdi de aynı .

Kızlar bulantım da azaldı arada akşamları ve acıkınca yokluyor göğüs hassasiyetim ara ara devam ediyor 🤭
Ne güzel, ben yarın tam 8 haftalık oluyorum ve hala devam 🥲 Peki kalça kısmında ağrılarınız oluyor mu? Benim son 1 haftadır arka sol kalçamda ağrı var özellikle ayakta kalınca ve büyük adımlar atınca bıçak batması gibi oluyor…

Bir doktorun dedigi birini tutmayabiliyor benim kıpkırmızı ve kocaman pihtili şekilde bir hafta sürdü,ve rahimdde hala kan gorunuyir dedi ve kanın rengi de miktarı da hiç önemli değil ,dedi
Doğrudur canım risk açısından söylüyolar bence bazen düşük başlangıcı olabilir bazen de 9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı doğuranlarda 🙏🏻

kendini bunalımda gibi hisseden var mı ? Ruhen hiç iyi hissetmiyorum . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu 4. Ay gibi bir aydınlanma bir ferahlama gelmişti diye hatırlıyorum 😁 bu durumda olan var mı
Doğum sonrası depresyon hamilelik döneminde de görülüyormuş. Duygularınızı yazmayı ve hafif yürüyüşler öneriyorlar sadece.

Bende de kabızlık vardı ama ne hikmetse demir ilacı içmeye başladım biraz iyi geldi gibi. Tesadufi de olabilir

Kızlar selam Hamileliğimin 7. Haftasındayım normalde çok iştahlı biriyim kolay kusabilen biri de değilim afedersiniz bütün gün sadece midem çalkalanıp duruyor aslında sabah kahvaltıda sıkıntı yok çok iyi besleniyorum ama ne oluyosa akşam yemeği yaklaşınca oluyor ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum :/ sadece belli öğünde yaşayan var mı böyle canım neler yemek istiyor ama yok kuru ekmek bastırıyo bi 24 saat ekmek yiyemem 😄
Benim de takvime göre 9+1 görünüyor. Yemek kokusu almaktan tiksiniyorum artık 😄 Dediğiniz gibi kahvaltıda sorun olmuyor. Soğuk ve tuzlu yiyecekler iyi geliyor. Öğlenle birlikte başlıyor işte bulantılar. Bir de sürekli uyuyasım geliyor. Bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyayım.

Ne güzel, ben yarın tam 8 haftalık oluyorum ve hala devam 🥲 Peki kalça kısmında ağrılarınız oluyor mu? Benim son 1 haftadır arka sol kalçamda ağrı var özellikle ayakta kalınca ve büyük adımlar atınca bıçak batması gibi oluyor…
Yok öyle bir rahatsızlığım yok ancak poligestan kullandığımdan çok ayakta durunca baş dönmesi gibi yapıyor

Back
X