• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa maşallah 😍 kese şekline göre tahmin edebiliyormusunuz peki 🫣
Ya aslında tahmin edilebiliyormus yani fasulye gibi olan şekli bozuksa erkek . Güzel bir yuvarlaksa kız diyorlar ama kimisi de işte benim yuvarlakti erkek oldu benim şekli bozukdu kız oldu diyor o yüzden net de birşey söylemek zor . Ben hissi olarak öyle hissediyorum sen ne hissediyorsun ?seninde ikiz demi inşallah sağa salim kucağına alırsın ♥️

Ya aslında tahmin edilebiliyormus yani fasulye gibi olan şekli bozuksa erkek . Güzel bir yuvarlaksa kız diyorlar ama kimisi de işte benim yuvarlakti erkek oldu benim şekli bozukdu kız oldu diyor o yüzden net de birşey söylemek zor . Ben hissi olarak öyle hissediyorum sen ne hissediyorsun ?seninde ikiz demi inşallah sağa salim kucağına alırsın ♥️
Ben hiç hissedemiyorum 😀 ama iki kızım olsa çok sevinirim
Tabi önce sağlıklı sağ salim kucağımıza alalım 🤲🏻 Ama kız çocuğu çok severim

Bende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diye 🫣Ama şimdi alıştım onları yan yana gördükçe seviniyorum 😀 Şimdi de dua ediyorum Allahım ikisinide sağ salim bize bağışla diye 🤲🏻😁İlk duyunca insan korkuyor endişeleniyor sanırım.
Bende çok endişelendim sçxedigin gibi gözümle gördüğün halde inanmadım. Baya bi psikolojimi bozdum gebelik süreci daha farklı ilerleyecek doğum süreci sonrasında bakma falan derken hayatım tam anlamı ile değişecek. Diye baya bir canımı sıkmıştım. Ben mayıs ayında bir böbreğimi anneme verdim tek böbrekliyim. Sonra dedim Allah bana hediye gönderdi. Şimdi dua ediyorum Allah’ın herşeyleri tam sağlıkla bana kavuştursun diye biri birini saklıyor ultrasonda görünmüyor. Yok diye üzüldüm sonra hoca arkasında dedi kavgaları daha anne karnında başlıyor düşünsene birisi diğerini gizliyor göster miyor 😄

Arkadaşlar benim doktorum prof ucreti 3 bin bunu odeyince mesala 1 ay gecer li mi yoksa ertesi gun gelsek yine mi 3 bin
Eğer hastaneyse 10 gün kontrol süresi boyunca ücret vermiyorsunuz, 10 günden sonra tekrar ücretli. Ama klinikse bunu bilmiyorum

Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Bence hamilelik var gibi

Bende çok endişelendim sçxedigin gibi gözümle gördüğün halde inanmadım. Baya bi psikolojimi bozdum gebelik süreci daha farklı ilerleyecek doğum süreci sonrasında bakma falan derken hayatım tam anlamı ile değişecek. Diye baya bir canımı sıkmıştım. Ben mayıs ayında bir böbreğimi anneme verdim tek böbrekliyim. Sonra dedim Allah bana hediye gönderdi. Şimdi dua ediyorum Allah’ın herşeyleri tam sağlıkla bana kavuştursun diye biri birini saklıyor ultrasonda görünmüyor. Yok diye üzüldüm sonra hoca arkasında dedi kavgaları daha anne karnında başlıyor düşünsene birisi diğerini gizliyor göster miyor 😄
Yaaaa çok tatlııı 😍 artık her kontrol bi macera dolu olacak.Böyle konuşup anlattıkça ikiz hevesimiz oluşuyor degil mi 😁😁

Back
X