• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam 🥹
Bn bugun 7+0 im. Özellikle sabahlari kahvalti yapana kadar cok zorlaniyorum.
Tiroid ilaci kullaniyorum. Ac karnina almam lazim ve yarim saat yememem gerekiyor. O yarim saat bana yetiyor :(
Ama yedikten kisa sure sonra toparliyorum.
Tekrar aciktigimda midem bulaniyor ama sabahki kadar yogun olmuyor.

Sizin tum gun mu suruyor bulantilariniz.

Uygulamalara göre 7+0’ım bugün.
Kese ve bebek görünmüştü fakat 6+5’te kontrole gittiğimde doktor kalp atışı duyamadı.
Biraz da umutsuz konuştu.
Benim normalde 4 gün kanamam olmuştu o kesildi.
Göğüs hassasiyetim azaldı.
Mide bulantım hiç olmadı.
Kalp atışının olmamasıyla mı alakalı acaba? 🥲
Nolur dua edin Cuma günü kalp atışı duyayım

Tiroid ilaci kullaniyorum. Ac karnina almam lazim ve yarim saat yememem gerekiyor. O yarim saat bana yetiyor :(

Siz kalp atışı duydunuz mu?

Benim de tamamen aynı sekilde. Ama doktor bana 1 saat yeme hicbir şey dediği için 1 saat bekliyorum. 7 buçukta içiyorum zaten ve yedikten 1-2 saat sonra anca kendime geliyorum.

Siz kalp atışı duydunuz mu?
Ben malesef henüz ultrasona girmedim. 9+5 te gireceğim. Yurtdışında yaşıyorum, ben de acele etmek istemedim. Daha üç hafta var eğer dayanamazsam özele giderim🥹 hcg bile bilmiyorum hiç ölçmediler.

Ama umarım sen en kısa sürede kalp atışını duyarsın. 7 ve 8 en ideal haftalar sanki duymak için.

Benim de tamamen aynı sekilde. Ama doktor bana 1 saat yeme hicbir şey dediği için 1 saat bekliyorum. 7 buçukta içiyorum zaten ve yedikten 1-2 saat sonra anca kendime geliyorum.
Aslında bir saat en iyisi ama ben şuan o kadar dayanamıyorum. Gebelikten önce beklemek kolaydı. Şimdi bir yudum su içerken kırk kere düşünüyorum. Gece wc ye kalktığımda üç yudum içiyorum anlamaz uyku sersemi diye ama yok malesef o an bile bulanıyor.

Ben malesef henüz ultrasona girmedim. 9+5 te gireceğim. Yurtdışında yaşıyorum, ben de acele etmek istemedim. Daha üç hafta var eğer dayanamazsam özele giderim🥹 hcg bile bilmiyorum hiç ölçmediler.

Ama umarım sen en kısa sürede kalp atışını duyarsın. 7 ve 8 en ideal haftalar sanki duymak için.
Teşekkür ederim inşallah.
Siz de iyi yapmışsınız erken gitmenin bi faydasını görmedim :)

Merhabalar normalde uygulamada 6+7 gözüküyor ama bugün doktora gittim 6+3 gözüküyor dedi kalp atışı duyduk 4-5 günlük değişiklikler etkili değil sağlık dedi ama benim yinede kafama takıldı böyle olan var mı

Merhabalar normalde uygulamada 6+7 gözüküyor ama bugün doktora gittim 6+3 gözüküyor dedi kalp atışı duyduk 4-5 günlük değişiklikler etkili değil sağlık dedi ama benim yinede kafama takıldı böyle olan var mı
Merak ettim, kaç günde bir regl oluyorsunuz? Herkesin regl döngüsü farklı olduğu için standartta eşitleselerde farklılık olabilir diye düşünüyorum. Mesela benim 22-28 arasında değişiyor. Hamileliğimde 25 gündü döngüm. Yani öğrendiğim gün 14 günlük yerleşme olmasına rağmen 3 küsür haftalık sayılıyor sata göre. Ama pcos olan ve 30 üzeri günde adet olan birisinde nerdeyse 5 haftalık. Ama baktığımızda totalde 14 günlük yani..

İşte geç döllenme mevzu buna diyorlar galiba. Böyle bir durum olmuş olabilir mi?

Değilse de ileriki haftalarda yakalıyorlarmış bebişler günlerini çok okudum forumlarda.

Merak ettim, kaç günde bir regl oluyorsunuz? Herkesin regl döngüsü farklı olduğu için standartta eşitleselerde farklılık olabilir diye düşünüyorum. Mesela benim 22-28 arasında değişiyor. Hamileliğimde 25 gündü döngüm. Yani öğrendiğim gün 14 günlük yerleşme olmasına rağmen 3 küsür haftalık sayılıyor sata göre. Ama pcos olan ve 30 üzeri günde adet olan birisinde nerdeyse 5 haftalık. Ama baktığımızda totalde 14 günlük yani..

İşte geç döllenme mevzu buna diyorlar galiba. Böyle bir durum olmuş olabilir mi?

Değilse de ileriki haftalarda yakalıyorlarmış 12

Ya aslında tahmin edilebiliyormus yani fasulye gibi olan şekli bozuksa erkek . Güzel bir yuvarlaksa kız diyorlar ama kimisi de işte benim yuvarlakti erkek oldu benim şekli bozukdu kız oldu diyor o yüzden net de birşey söylemek zor . Ben hissi olarak öyle hissediyorum sen ne hissediyorsun ?seninde ikiz demi inşallah sağa salim kucağına alırsın ♥️
Katılıyorum benim kızımda fasulye şeklindeydi ama kızdı ☺️ Arkadaşımın da yuvarlaktı ama erkek oldu.

Ben varım canım 3 gün geriden geliyor çok normal ama takılma sen ona benim kızımda da geriden geliyordu sonrasında gününü yakaladı şuanda da geriden geliyor büyük bir fark yok zaten ilk zamanlarda da çok normal

Ben varım canım 3 gün geriden geliyor çok normal ama takılma sen ona benim kızımda da geriden geliyordu sonrasında gününü yakaladı şuanda da geriden geliyor büyük bir fark yok zaten ilk zamanlarda da çok normal
İnşallah kese şekli bu şekilde
D40B2466-4570-408C-BBAD-80E489F37802.webp

Evet evet çoğu kişide de olabilir bu, ileri veya geri olabiliyor günü. Yumurtlamaya bağlı bir şey. Benim de normalde tam 10 haftalık olmam gerekirken uygulamaya göre, ultrasona göre 9+4

Evet bunlar normal. Belki diğer gitmenizde uygulamaua göre olandan daha ileri bile görebilirsiniz :) her zaman birebir olmuyır

Kızlar sarı akıntı illa enfeksiyon belirtisi mi. Bulantıdan dolayyı çok su içemiyorum. Onla alakalı olabilir mi

Back
X