• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne zaman geçecek ki bu acaba ya da geçecek mi herhangi bir şey de kullanmıyorum ben sen kullanıyor musun
Canım valla hiç birşey kullanamıyorum artıyor ve devam ediyor. Aslında cilt bakım ürünleri soracaktım. Arkadaşlar normaldede sivilceli bir cildim var her akşam temizler tonikler nemlendirirdim şimdi ne yapacağım. Hangi ürünleri kullanabiliriz ya?

Kızlar selam, geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde 8+1 olarak gözüktü bebek, bugün tekrar gittim kontrole geçen haftaya göre hesaplayınca bugün 9+3 olması gerekirken 9+1 olarak ölçüldü. 9 günde 7 mm artış olmuş. Hergün 1mm büyümesi gerekmiyor mu? Doktor bebeğin duruşuna göre değişebilir ölçüm dedi ama yine de kafama takıldı. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Evet ben 1 hafta arayla gittim ikinci gidişimde iki gün eksik söyledi. Ama şöyle söyledi. Başından poposuna ölçülüyormuş sanırım. Bu haftalarda çok net belli olmayabilir. Son adet tarihine göre takip edelim dedi.

Arkadaşlar benzer durumları yaşayanlar çok olmuş sanırım. Temiz içerikli cilt bakım ürünleri önerebilirmisiniz doktora sormamıştım ben. Birde çalıştığım için mecbur birazcık makyaj yapıyorum arada zararlımı acaba? Bilenler aydınlatabilirmi beni? 🙈

Baş ağrısı çeken arkadaşlarım, kafanızın zonklayan yerine alnınızda buz parçası gezdirin sabırla vazgeçmeden benim ilk defa ilaçsız baş ağrımı geçirdi ki migren var biraz bende :)

Arkadaşlar benzer durumları yaşayanlar çok olmuş sanırım. Temiz içerikli cilt bakım ürünleri önerebilirmisiniz doktora sormamıştım ben. Birde çalıştığım için mecbur birazcık makyaj yapıyorum arada zararlımı acaba? Bilenler aydınlatabilirmi beni? 🙈
Merhaba, ben iki ayrı dermatologla görüştüm. Bioderma sensibio yüz temizleyicisine devam dedi. Yüz nemlendiricisi olarak cerave önerdi. Güneş kremi için de bioderma nude mineral güneş kremi önermişti ama malesef o rozamı tetikledi kullanamadım. Sivilce için 12. Haftaya kadar ilaç veremiyorlarmış. Burdan sudocrem duydum onu kullandım. Bir de gratiste satılan sivilce bandı var onu chatgptye sorup kullandım.
Ben de çalıştığım için makyaj yapıyorum hafif de olsa. Ona da takılmadım artık 🥲 ama birisi link paylaşmıştı mac ürünlerinin çoğu hamilelik için uygun görünüyordu. Mümkünse fondoten vs kullanma. Aynı şekilde rujda. Hafif bir rimel ve kaş tarama tamamdır, öyle idare ediyorum

Merhaba, ben iki ayrı dermatologla görüştüm. Bioderma sensibio yüz temizleyicisine devam dedi. Yüz nemlendiricisi olarak cerave önerdi. Güneş kremi için de bioderma nude mineral güneş kremi önermişti ama malesef o rozamı tetikledi kullanamadım. Sivilce için 12. Haftaya kadar ilaç veremiyorlarmış. Burdan sudocrem duydum onu kullandım. Bir de gratiste satılan sivilce bandı var onu chatgptye sorup kullandım.
Ben de çalıştığım için makyaj yapıyorum hafif de olsa. Ona da takılmadım artık 🥲 ama birisi link paylaşmıştı mac ürünlerinin çoğu hamilelik için uygun görünüyordu. Mümkünse fondoten vs kullanma. Aynı şekilde rujda. Hafif bir rimel ve kaş tarama tamamdır, öyle idare ediyorum
Cevabın için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu. 🌸

Ben de çalıştığım için yapıyorum makyaj zaten saçlarım turuncu sarı oldu makyajsız çıkamayacak haldeyim. avene renkli güneş kremi var 50 faktör fondoten yerine onu kullanıyorum. Bade’den iki adet ruj aldım . Göz kalemi allık ve rimel için önlemim yok . Doktorum kitap bilgilerini sıraladığı için her şey yasak makyaj vs ondan tavsiye alamıyorum

İnşallah kese şekli bu şekilde Eki Görüntüle 3655328
Crl ve kese boyutu kaç mm acaba haftaya değilde kalp atışı duymak için onu baz alıyor genelde doktorlar.benim ilk gebeligimde crl 4mm di doktor çoktan duymaliydik ama yinede bir hafta bekleyelim dedi bekledik atış duyamadik hiç.6+5de kaldı buyumedi.iki hafta daha kendi düşsün diye bekledik sonunda yoğun kanamayla birlikte kürtaj oldum.velhasil senin crl 4mm altındaysa bekle atabilir daha kimisi 7mm kadar bekliyor duymak için.benimki 4mm kaldı büyümesi durmuştu.takibini yaptır yani canım büyüme varsa kalbini de duyarsın endişe etme

Kızlar kasık ağrılarınız ne alemde 10+2 deyim ben daha önce böyle bir şey yaşayan bar mı benim hala oluyor

Kızlar kasık ağrılarınız ne alemde 10+2 deyim ben daha önce böyle bir şey yaşayan bar mı benim hala oluyor
Regl sızısı gibi kasık ağrılarım. 2 3 gün regl ağrısı çekip kurtulacaktık ama şimdi sanki regl ağrısı süreci haftalara yayıldı gibi hissediyorum 😂 2 Trimester böyle değildir umarım. Yemek yemek atıştırmak çok zor geliyor artık 🤧

Kızlar çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu 😬 Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? 🥲
Ya ben memlekette tatildeyken öğrendim. O arada birkaç defa hastaneye gittim geldim tabi. Eşim de saklamayalım ayıp olur dedi. İkizlerin üzerine 1.5 sene sonra tekrar hamile kalınca pek sevinen olmadı 😄 Aldırmayı düşünüyor musun dediler hatta 😄

Back
X