• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bebişim erkek hissediyorum ama eşimle kızım bu sabah kız ismi seçiyorlardı. Kızım canı yürekten kız kardeşi olacağına inanmış 😅 erkek olursa nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum 🤣
Nipt testi için doktorum ekimin son günü çağırdı. Daha bir ay var öğrenmemize..
Aynısı bende de mevcut kızım illa kız kardeşim olsun istiyorum diyor 😂 Çevremdeki herkes erkek diyor ben artık birşey hissedemez oldum sayelerinde 😂

Kızlar bu arada fetal DNA testi yaptırmak isterseniz Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıpta test 3bin lira civarıymış bu yıl içindeki yorumlardan öğrendiğim kadarıyla.

bu arada herkese merhaba üçüncü bebeğime hamileyim 🫢 başta cok üzüldüm cok ağladım ama artık kabullendim . doğum mayıs başı gosteriyor fakat nisan sonu da olabilir hayırlısı. iki normal doğumum var bu sefer sezeryan düşünüyorum tüplerimi de bağlatmak istiyorum hepimize sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı doğumlar insallah

Günaydın herkese, 10+4 haftalık olduk bizde. Ben biraz sessiz takip ediyorum grubu. Ama sizlere danışmak istediğim bşy oldu. 2 gün önce fazla ayakta kaldım zaten ne zaman ayakta kalsam karnım 9 aylık gibi kasılıyor. Bu kasılmalarım azalsın diye de 1 tablet progestan alıyorum. Fakat 2 gün önce silindiğimde tırnak kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelmedi. Araya 1 gün girdi hiçbşy yok. Bu sabah aynı şeyi yine gördüm yine tırnak kadar ve mukusluydu. Şimdi yine yok:/ haliyle beni endişe bastı.10 gün sonra 2li test randevum var. Ben şimdi ne yapayım aşırı merak içindeyim… Kahverengi lekelenme için endişe edilecek bşy yok diyor çoğu zaman herkes ve doktorlar ama beni en iyi sizler anlarsınız … Neyin nesidir bu çok mu yoruldum acaba :(

Günaydın herkese, 10+4 haftalık olduk bizde. Ben biraz sessiz takip ediyorum grubu. Ama sizlere danışmak istediğim bşy oldu. 2 gün önce fazla ayakta kaldım zaten ne zaman ayakta kalsam karnım 9 aylık gibi kasılıyor. Bu kasılmalarım azalsın diye de 1 tablet progestan alıyorum. Fakat 2 gün önce silindiğimde tırnak kadar kahverengi akıntım oldu devamı gelmedi. Araya 1 gün girdi hiçbşy yok. Bu sabah aynı şeyi yine gördüm yine tırnak kadar ve mukusluydu. Şimdi yine yok:/ haliyle beni endişe bastı.10 gün sonra 2li test randevum var. Ben şimdi ne yapayım aşırı merak içindeyim… Kahverengi lekelenme için endişe edilecek bşy yok diyor çoğu zaman herkes ve doktorlar ama beni en iyi sizler anlarsınız … Neyin nesidir bu çok mu yoruldum acaba :(
merhaba canm ilk iki hamileliğimde de oldu bu dediklern önemli şeyler değil . bolca uzan dinlen bence. Allah korusun kötü birsey olsa kırmızı kanama ve şiddetli ağrı yaşıyor . ilk bebeğim düştü ozaman yaşadım. senin durumunda korkulacak birşey yok

Merhaba, acaba enfeksiyon olma ihtimali nedir? Mukuslu d diginuz için kanama gibi gelmedi bana.
Ben de dahil bir çok kişi burada kanama yaşadık. Başta kırmızı kan geliyor, daha sonra kahverengiye dönüyor, en son kahverengi kırıntı gibi kurumuş kan dökülüyor ve bitiyor. Kanama tanımına anlattığınız durum çok uymuyor gibi.

kızlar saçma olacak ama ben 8. haftadayım karnım çıktı gibi hissediyorum karnımın içi çok sert ve midemden kasıgıma doğru oval bir göbeğim oldu . normalde hiç göbeğim yoktur iç karnım sanırım ççok küçük cünkü baya şaşırdım daha 2 ayda çıkması tuaf geldi sizde böyle olan varmı

Mukuslu ise üşütmüş olabilirsin , enfeksiyon da olabilir çünkü kötü bir şey olsa rabbim esirgesin , kanama durmuyor, bol bol uzan ayakları kaldırıp , bir de su iç bebeğin suyuna ve kana iyi geliyor su , kendini de sıcak tut en azından doktor bana böyle söyledi :)

Progestan iğneyi aksatmayın
50 mg olandan 2 tane aynı anda yapılsın demişti doktorum öylede yapıldı.
3 gün günde sabah akşam olmak üzere birer tane devam ettim.progestan kapsüle de devam ediyorum.arada çamur gibi lekeler geliyor oda içerde kalan eski kandan dediler. Korkmayın olur mu ilaçlara dikkat edin.Rabbim yavrunuzu sağ salim size bağışlasın.İnsan çok panikliyor elimizde degil 😕
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Şuanda düşük riskiyle hastaneye yatışım yapıldı maalesef.

Merhaba, acaba enfeksiyon olma ihtimali nedir? Mukuslu d diginuz için kanama gibi gelmedi bana.
Ben de dahil bir çok kişi burada kanama yaşadık. Başta kırmızı kan geliyor, daha sonra kahverengiye dönüyor, en son kahverengi kırıntı gibi kurumuş kan dökülüyor ve bitiyor. Kanama tanımına anlattığınız durum çok uymuyor gibi.
İdrarda enfeksiyonum vardı 1 kutu antibiyotik kullandım geçtiğimiz hafta bitti. 1 hafta gözlem sonra tekrar idrar kültürü vericektim. Bu hafta vericem yine. Bundan kaynaklı mıdır bilemiyorum evet mukuslu ve kötü kokulu. Doktorumdan haber bekliyorum. Teşekkür ederim 🤍

Mukuslu ise üşütmüş olabilirsin , enfeksiyon da olabilir çünkü kötü bir şey olsa rabbim esirgesin , kanama durmuyor, bol bol uzan ayakları kaldırıp , bir de su iç bebeğin suyuna ve kana iyi geliyor su , kendini de sıcak tut en azından doktor bana böyle söyledi :)
rda enfeksiyonum vardı 1 kutu antibiyotik kullandım geçtiğimiz hafta bitti. 1 hafta gözlem sonra tekrar idrar kültürü vericektim. Bu hafta vericem yine. Bundan kaynaklı mıdır bilemiyorum evet mukuslu ve kötü kokulu. Doktorumdan haber bekliyorum. Teşekkür ederim 🤍

Çok teşekkür ederim amin inşallah. Şuanda düşük riskiyle hastaneye yatışım yapıldı maalesef.
Ah geçmiş olsun.keşke ilk kanama başladığında direk hastaneye gidip iğneye başlasaydınız.Korkmayın şimdi yapılan müdahale ile kanama duracak inşallah.Bebeğin kalp atışını dinlediler mi ne durumda 🤲🏻

İdrarda enfeksiyonum vardı 1 kutu antibiyotik kullandım geçtiğimiz hafta bitti. 1 hafta gözlem sonra tekrar idrar kültürü vericektim. Bu hafta vericem yine. Bundan kaynaklı mıdır bilemiyorum evet mukuslu ve kötü kokulu. Doktorumdan haber bekliyorum. Teşekkür ederim 🤍
Antibiyotik kullanımı sonrası yararlı bakteriler de öldüğü için mantar çok yaygın. Mantar olmuş olabilir hatta enfeksiyon da devam ediyor olabilir. Mukuslu oldugu icin bahsettiginiz akinti kanamadan ziyada bunlardan birisi olmali. Teslerinizi yaptirmayi ihmal etmeyin. Bende de yaz basindan beri kronik bir enfeksiyon var. Gecmesi icin antibiyotik kullandim, mantara sebep oldu. Mantar icin merhem kullandim bu defa da enfeksiyon tekrarladi maalesef.

kızlar saçma olacak ama ben 8. haftadayım karnım çıktı gibi hissediyorum karnımın içi çok sert ve midemden kasıgıma doğru oval bir göbeğim oldu . normalde hiç göbeğim yoktur iç karnım sanırım ççok küçük cünkü baya şaşırdım daha 2 ayda çıkması tuaf geldi sizde böyle olan varmı
Benimde öyle 😁 Yazın zaten iki kilo almıştım üstüne bu eklenince pantolonlarım olmuyor 🥲 Kilom değişmedi ama şişkinlik ve içime çeksemde çıkıntı var karnımda daha fazla saklayamayacağım sanırım böyle giderse 🙈

Back
X