• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar saçma olacak ama ben 8. haftadayım karnım çıktı gibi hissediyorum karnımın içi çok sert ve midemden kasıgıma doğru oval bir göbeğim oldu . normalde hiç göbeğim yoktur iç karnım sanırım ççok küçük cünkü baya şaşırdım daha 2 ayda çıkması tuaf geldi sizde böyle olan varmı
Bende de böyle ama tuvalete çıkamıyorum o yapıyor gibi hissediyorum. Tuvalete çıkınca düzeliyor eski haline dönüyor 🥹

Kızlar 8+2’deyim artık yiyebildiğim şeyler çok kısıtlandı. Canım hiçbir şey istemiyor. Çorba ya da kuru şeyler yiyebiliyorum ekmek simit peynir gibi. Sabahları 1 yumurtayı zor yiyorum. Ne zaman su içsem midem bulanıyor, yudumluyorum yalnızca. İnşallah söylendiği gibi 12. Haftada geçiyordur bu durum. Yemek düşünmekten bile tiksindim, zaten artık yapamıyorum kokudan. Sürekli dışardan çorba ya da kuru şeyler söylüyorum. İnşallah besleniyordur bebiş 🥹

Ben geçtiğimiz haftaları çok hassasiyetle geçirince çocuk kendisi tahmin etti. Zaten çok yakın aile dostumuz hamile olduğu için aylardır ağlıyor onun annesi kardeş getirmiş sen niye getirmiyorsun diye😊
Bizimki de bundan bir ay öncesine kadar çok takılmıştı kardeş olayına . Anne ve baba ortak karar verir sonra çocuk olur vs gibi bir hikaye kitabı vardı “Ben dünyaya nasıl geldim “ diye . Bizi bir araya getirip konuşmalar yaptı karar verelim şu konu hakkında diye 😂 kararı verdik bu sefer de her doktora uğramamızda “anne doktora girip çocuk istiyorum desene “ diye baskı yaptı . Eşimin ayağı kırıktı her gitmemizde doktora söylediniz mi çocuk istiyorum diye sordu 😄 çatladık ama daha söylemedik . Bakalım nasip şu 3 ayı dolsun , cinsiyeti belli olsun inşallah süpriz yaparız ☺️

Ah geçmiş olsun.keşke ilk kanama başladığında direk hastaneye gidip iğneye başlasaydınız.Korkmayın şimdi yapılan müdahale ile kanama duracak inşallah.Bebeğin kalp atışını dinlediler mi ne durumda 🤲🏻
İlk kanamada hemen acile gittim ama iğne yapmadılar ağızdan ilacı kullan dediler. Evet kalp atışlarını dinledik bebek gayet iyiydi hatta kıpırdıyordu bile 🥹 Ama kanama alanım çok yayılmış . İğne ve serum taktılar umarım hayırlısı olur

İlk kanamada hemen acile gittim ama iğne yapmadılar ağızdan ilacı kullan dediler. Evet kalp atışlarını dinledik bebek gayet iyiydi hatta kıpırdıyordu bile 🥹 Ama kanama alanım çok yayılmış . İğne ve serum taktılar umarım hayırlısı olur
Oyyy minnoş 😍 birsey olmayacak Allah’ın izni ile.İnan benim o kadar fazlaydı ki sanki şişeden boşalmış gibi
Bak birsey olmadı.istirahat dediler.bugün gittim hala minik bi kanama alanı görünüyormuş,ama kanamam yok.Keseler büyüdükçe o alanı kapatır bol bol istirahat dedi doktor.Bende bi gece kaldım hastane de.Dua edicem size hepimize bol bol 😍🤲🏻

Kızlar 8+2’deyim artık yiyebildiğim şeyler çok kısıtlandı. Canım hiçbir şey istemiyor. Çorba ya da kuru şeyler yiyebiliyorum ekmek simit peynir gibi. Sabahları 1 yumurtayı zor yiyorum. Ne zaman su içsem midem bulanıyor, yudumluyorum yalnızca. İnşallah söylendiği gibi 12. Haftada geçiyordur bu durum. Yemek düşünmekten bile tiksindim, zaten artık yapamıyorum kokudan. Sürekli dışardan çorba ya da kuru şeyler söylüyorum. İnşallah besleniyordur bebiş 🥹
Çok geçmiş olsun,Prillam etki etmiyor 😞 mide bulantısı çok zor Allah yardımcınız olsun.Ama ilk 3 ay bebekler kandan besleniyormuş açlık tokluktan çok etkilenmiyormuş sanırım.

Çok geçmiş olsun,Prillam etki etmiyor 😞 mide bulantısı çok zor Allah yardımcınız olsun.Ama ilk 3 ay bebekler kandan besleniyormuş açlık tokluktan çok etkilenmiyormuş sanırım.
Çoook teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲🙏 açlık tokluktan etkilenmediğini bilmiyordum, öyleyse biraz rahatladım 🥹 dert edinmiştim kendime

Oyyy minnoş 😍 birsey olmayacak Allah’ın izni ile.İnan benim o kadar fazlaydı ki sanki şişeden boşalmış gibi
Bak birsey olmadı.istirahat dediler.bugün gittim hala minik bi kanama alanı görünüyormuş,ama kanamam yok.Keseler büyüdükçe o alanı kapatır bol bol istirahat dedi doktor.Bende bi gece kaldım hastane de.Dua edicem size hepimize bol bol 😍🤲🏻
Çok teşekkür ederim içime su serpti bu mesaj 🥰😍

Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? 🫣 Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi 🥹 ama napim çok aç kalıyorum

Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? 🫣 Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi 🥹 ama napim çok aç kalıyorum
Yani tabi bazen dışardan da yenir ama tavukta bayağı riskli gibi 🥲

Ben hiç birşey yiyemiyorum. Canım karpuz istedi yedim istifra ettim. Ne yesem çıkıyor su bile. Boğazım tahriş oldu fazlasıyla. Yarın doktor randevum var. Daha kese kalp atışı hiç duymadık görmedik biz. Yarın 8.hafta inşallah güzel şeyler duyarız

Back
X