• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpa 🥰 Doktor herkesin belirtileri aynı zamanda aynı şekilde devam edecek diye bir kaide yok, seninki daha erken hafiflemiş olabilir dedi. Umarım sen de güzel haberler verirsin 🫶🏻
Bende şimdi sana yazayım diye elime aldım telefonu :)
Aynen benimde yolundaydı çok şükür rahatladım bende 🙏🏻

Prilam dışında bir şey kullanmıyorum. Benim gibi bazısında hiçbir yöntem işe yaramıyor maalesef. Mide kusacaksın dedi mi bitti. 😄

Yemekleri annem yapıyor çok şükür. Çocukların düzeni o devam ettiriyor. Ama yemek kokusu büyük problem. Kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum. Evde pişmemesi lazım. 😄
zofer verdi bana birde kullandın mı hiç ? baya etkili

Sanırım seni bekleyeceğiz 😊 çoğunluk daha 9 ya da 10. Haftalarda.
Bu arada benim iki gündür geçti gibi ama geçen haftada bir iki gün hafifleyip yeniden başlamıştı.
Bazen benim de iyi gibi oluyor. Sonra başlıyor yine. Benim genelde pilav yiyince yada pirinçli çorba içinde azalıyor bulantı. Aradaki bağlantıyı çözemedim ama pirincin iyi geldiğine eminim

Bazen benim de iyi gibi oluyor. Sonra başlıyor yine. Benim genelde pilav yiyince yada pirinçli çorba içinde azalıyor bulantı. Aradaki bağlantıyı çözemedim ama pirincin iyi geldiğine eminim
Bence zorlayıp biraz yersek iyi oluyoruz ama yemezsek artarak devam edecek ediyor. Bir de salça ve soğan ikilisi beni mahvediyor.
Bir kaç haftaya tamamen kurtuluruz heralde, az daha sabır 🧿

Bence zorlayıp biraz yersek iyi oluyoruz ama yemezsek artarak devam edecek ediyor. Bir de salça ve soğan ikilisi beni mahvediyor.
Aaa bende de aynı, soğan salça domates imkanı yok yememin öyle bir tiksinti geldi 🥹 sulu yemeklere elveda dedim 2 haftadır

Kızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor🤣
11+4teyim. Hala devam ediyor. İkinci trimesterda azalarak bitiyor. Ama benim ilk gebeliğim ikizdi. 16. Hafta civarında bitmişti. 😄

Ben 13. Hafta dolmak üzere halen bulanıyorum önceki haftalar kadar değil ama halen bulantı var akşam ya da öğlenden sonra başlıyor bir şey atıştırınca geçiyor halen tamamen bitmedi

Kızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor🤣
Aynıyım 8+6 dayım bulantılarım 3 gündür aşırı yoğunlaştı
Özellikle gece ve sabah erken saatler
Su dahi midemi bulandırıyor.Bi hafta öncesinde bi prillam yeterli geliyordu şuan iki tane yetersiz ve çok kötüyüm 😢 sanki gün geçtikçe daha çok artacak diye korkmaya başladım

Salçalı ve soğanlı yemekleri yemeye çalışmıyorum. Ben sadece yuyebildigim şeyleri yiyerek riske atmıyorum. Yiyebildiklerim çok daraldı ama birkaç hafta sağlıksız beslenme kten bir şey olmaz bence. Yoğurtlu makarna, yoğurtlu pilav, pirinçli yoğurt çorbası ve bol ekşili salatalar yiyebildiklerim

Back
X