• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    88
Allah razı olsun Sağlıkla gelsin kuzunuz inşallah🤲
Ne denir ki ,yaşadığınızı birden fazla kere yasamis biri olarak sizi çok iyi anlıyorum uzulmeniz çok normal,tek diyebilecehim önce siz iyi olun,mental ve beden olarak,gerisi herşey halloluyor,ben çok ağladım üzüldüm,sonra dedim,bunu ben yapmadım,Allah verdi bu durumu,yetişkin ya da daha büyük evladını kaybeden annelerimiz var ,onlar ne yapsın ,yarabbim bununla bitir evlat derdimi diye dua ettim,öyle öyle telkin ettim kendimi ,şifayı ibni Sinan'ın dediği gibi insan yine kendinde arıyor,zamanda gerçekten ilaç ...

Sabah degil de benim de yemeklerden sonra oluyor bi kac gundur daha az miktarda ve sık yemege calisacsgim, karbonhidrati azalticam bi de oyle deniycem bn zaten hastanede calisiyorm acil yakin olctureyim dedim 110 cikti biraz da yurumustum 1 dk sonra falan 90-91e dustu, nabzi yukselen arkadaslar yazmisti kardiyolojiye gidenler olmustu onlar nasil acaba???
Benim bu sıralar başladı. Susuzluk da yapıyor bence

Benim bu sıralar başladı. Susuzluk da yapıyor bence
Su da iciyorum aslinda 2 litre ama 2.5 cikarmam lazim. Muhtemelen kabizlik ve siskinlik de etkiliyor. Bi de fitiktan dolayi sol kolumda guc kaybi var biraz, agriyor hepsi birpesti cok halsizlestim bi iki gundur carpinti da.cabasi oldu. Bakalim toparlariz insallah

Ne denir ki ,yaşadığınızı birden fazla kere yasamis biri olarak sizi çok iyi anlıyorum uzulmeniz çok normal,tek diyebilecehim önce siz iyi olun,mental ve beden olarak,gerisi herşey halloluyor,ben çok ağladım üzüldüm,sonra dedim,bunu ben yapmadım,Allah verdi bu durumu,yetişkin ya da daha büyük evladını kaybeden annelerimiz var ,onlar ne yapsın ,yarabbim bununla bitir evlat derdimi diye dua ettim,öyle öyle telkin ettim kendimi ,şifayı ibni Sinan'ın dediği gibi insan yine kendinde arıyor,zamanda gerçekten ilaç ...
Rabbim kimseye yaşatmasın Herkesin evladını annesine bağışlasın Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Sağlıkla gelsin sizin kuzunuzda İnşallah 🤲

Geçmiş olsun çok üzüldüm 🥺 Muayene araları uzun olunca insanın içinde hep bir tereddüt oluyor demek ki siz hissetmişsiniz
Allah razı olsun sağolun
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kuzularınızıda inşallah 🤲
Nasip böyleymiş demekki Allah'ın takdiri Rabbim bunu uygun görmüş
Randevum bugun içindi ama hafta içi acile gitmek istedim orda daha net belli oldu bizimle olmadığı ☹️

Benimde aktif kanama alanım var bana da dinlen dedi doktor ama lekelenmem olmadı
Progesteron başladın mı acaba? Bana doktor çok gerek yok şuan dedi.
Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah sorunsuz geçer bu kanamalar. Benim kahverengi lekelenme şeklinde geldi bir gün ama bugün bitmişti. Bende bittiğini düşündüm ama bugün kontrolde doktorum kanama alanı gördü.

Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah sorunsuz geçer bu kanamalar. Benim kahverengi lekelenme şeklinde geldi bir gün ama bugün bitmişti. Bende bittiğini düşündüm ama bugün kontrolde doktorum kanama alanı gördü.
progesteron en baştan beri vermişti bana kanama yokken bile ama bugün kahve rengi akıntı oldu progesteron miktarını arttırdı ilk defa olunca endişelendim
Benimde aktif kanama alanım var bana da dinlen dedi doktor ama lekelenmem olmadı

Back
X