• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bende sürekli plates ve Hergün düzenli yürüyüş yapan birisi olarak tamamen ynı fikirdeyim.
Çok degil ömrümüzün kısa bi dönemi birazcık rahat ve ağır geçirirsek olası risklerden korunmuş oluruz zaten doğumdan sonra istediğimizi yapabiliriz ki zaten yaz girmeden hepimiz doğum yapmış olacağız Allah’ın izni ile 🌸
Kesinlikle hiç riske atmanın anlamı yok,sakatlığı var,enfeksiyonu var yüzme sağlıklı evet hamilelikte de çok iyi evet,ama ya Habur denizden bunyesel olarak enfeksiyon kapatsam hiç o tantana ile uğraşamam,normal gebeliğin kontrolün testin sikintisi bitmiyor

Kızlar bugün cinsiyet partisi yaptık ve kızımmm oluyooorr🥹 kız bebekmiş🥹 hayatımın en mutlu anıydı diyebilirim 🥹 etrafımızda kim varsa babası dahil erkek hissediyordu bu arada 🙈
Hayırlı olsunn gözünüz aydınn🥰 ne gibi belirtileriniz vardı acaba 11.haftam bitti bizde artık meraklanmaya başladık cinsiyet konusunda😅

Kızlar 14. haftada karnınız bir anda belirginleşiyor. Sabah akşam aynı oluyor artık. Benim sabah kalktığımda göbeğim gidiyordu şimdi artık hamile karnım oluştu. Çok tatlı ya. 🤭
Benim de öyle gören herkes karnın ne kadar büyümüş diyor aynada kendini öyle görmek çok hoşuma gidiyor şuan 15 in icindeyiz

Kizlar yatarken yan mı yatıyorsunuz? Bir türlü en doğru pozisyonu bulamadım. Hangi haftada neye dikkat etmemiz gerekiyor? Eskiden hep yüzüstü yatardım şimdi istemsizce öyle dönüyorum farkedip çevriliyorum
Ben yastığı dikleştirip ağzı yukarı yatıyorum uyku arasında da sağa sola döndüğüm oluyor. Yüz üstü yatmamaya çalış. Genel olarak da sağlıksız bir pozisyon zaten.

Ben de tam 10+5 te gittim doktor cinsiyet için yorum dahi yapmadı daha çok erken ama ben chat cbtye Nub teoresine göre yorumla dedim kız dedi 😀 erkek hissediyorum ama :) arkadaşa da yorum yapmıştı doğru çıkmıştı bilemiyorum 😀
Benim bebe bir yatay bir dikey. Bunda da kesinlik yok bence 😂

Benim ilk hamileligim öyleydi artık kusmak yorgunluk ağlama istekleri herşey anlamsızdı benim için rüyalarımda düsüyordum bir yerlerden hepsi böyleyse kimse çocuk getirmez diyordum zordu gerçekten Allah yardım ediyor bebek dogunca hepsi geçiyor o zaman diyorsun ben çok güçlüymüsüm atlattım diye hep bebeginin kucağına aldığın zamanı düşün değecek bu cektiklerine o an ❤️
Aynen öyle canım şükür şikayet etmedim hiç çünkü çoğu kişiye göre çok iyi geçiyor daha bi kere midem bulanmadı bu bulunmaz bi nimet. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 💐

Arkadaşlar selamlar, genetik taramalı tüp bebek yaptıranların bazıları sanırım fatal dna yaptırmıyor diye duymuştum, fakat burda öyle bir yazı göremedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanınız var mıdır?
Doğrudur canım benimde transfer olan embriyom genetiğine bakılmıştı. Tüp bebek doktorum fetal dna, ikili üçlü taramalar vs yaptırmana gerek yok demişti. Ben yinede yaptırdım cinsiyeti vs öğrenmek için :)

Hayırlı olsunn gözünüz aydınn🥰 ne gibi belirtileriniz vardı acaba 11.haftam bitti bizde artık meraklanmaya başladık cinsiyet konusunda😅
Teşekkür ederim sizinde öğrenmenize az kalmış😍 belirtiler her zaman doğru çıkmıyor ama benimkileri yazayım. Hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi normalde çok severim. Bir ay önce rüyamda kız olacağını görmüştüm. 11. haftaya kadar bulantılarım vardı sonra azaldı. Bir de bende çok uyku hali olmadı şimdi hiç yok. Bunların dışında çin takvimi , cilt güzelliği, kese şekli, yıldız haritası erkek çıkıyordu ☺️🤍

Benim de duruldu gibi biraz. Mutfağa girmeye başladım çok şükür. İştahim da epey artti. Ben vitamin de kullanmiyorum henüz. Çarşamba gideceğim ben de
Sevindim valla. Acelesi yok zaten rahat ol. Ben hastanede yattığım için damarda kan diye bir şey koymadılar ondan dolayı Dr birer tane iç dedi. Normalde 15. Haftaya doğru başlıyorlar. İyice geçene kadar kullanma.

Kızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?

Doktorumun biri Pregnicy jel, Neutrogena kuru, hassas ciltler için yoğun nemlendirici ve Mustela çatlak kremi önerdi
Diğer doktorum bunlar nemlendirici olarak iyi alıp başla dedi
Çatlak için en iyisi Lierac dedi ama onu 16. haftada başla dedi
Bugün tam 15 haftalık olduk
Bu hafta Neutrogena kuru, hassas ciltler için yoğun nemlendiriciyi alacağım
Parfümsüz
Haftaya da Lierac’a başlayacağım

Back
X