- Konu Sahibi denizzehra
- #4.881
Dr. Kağan Kocatepe hamilelikle ilgili en doğru kaynak bence
Çok teşekkür ederim aydınlandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr. Kağan Kocatepe hamilelikle ilgili en doğru kaynak bence
Kesinlikle hiç riske atmanın anlamı yok,sakatlığı var,enfeksiyonu var yüzme sağlıklı evet hamilelikte de çok iyi evet,ama ya Habur denizden bunyesel olarak enfeksiyon kapatsam hiç o tantana ile uğraşamam,normal gebeliğin kontrolün testin sikintisi bitmiyorBende sürekli plates ve Hergün düzenli yürüyüş yapan birisi olarak tamamen ynı fikirdeyim.
Çok degil ömrümüzün kısa bi dönemi birazcık rahat ve ağır geçirirsek olası risklerden korunmuş oluruz zaten doğumdan sonra istediğimizi yapabiliriz ki zaten yaz girmeden hepimiz doğum yapmış olacağız Allah’ın izni ile![]()
Hayırlı olsunn gözünüz aydınnKızlar bugün cinsiyet partisi yaptık ve kızımmm oluyooorrkız bebekmiş
hayatımın en mutlu anıydı diyebilirim
etrafımızda kim varsa babası dahil erkek hissediyordu bu arada
![]()
Benim de öyle gören herkes karnın ne kadar büyümüş diyor aynada kendini öyle görmek çok hoşuma gidiyor şuan 15 in icindeyizKızlar 14. haftada karnınız bir anda belirginleşiyor. Sabah akşam aynı oluyor artık. Benim sabah kalktığımda göbeğim gidiyordu şimdi artık hamile karnım oluştu. Çok tatlı ya.![]()
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama hindistan cevizi yağı aldım birde liearac diye bir markanın kremini alacağım bir doktor önermişti instagramda bende bu ikisini kullanmaya başlayacağım.Kızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?
Ben yastığı dikleştirip ağzı yukarı yatıyorum uyku arasında da sağa sola döndüğüm oluyor. Yüz üstü yatmamaya çalış. Genel olarak da sağlıksız bir pozisyon zaten.Kizlar yatarken yan mı yatıyorsunuz? Bir türlü en doğru pozisyonu bulamadım. Hangi haftada neye dikkat etmemiz gerekiyor? Eskiden hep yüzüstü yatardım şimdi istemsizce öyle dönüyorum farkedip çevriliyorum
Benim bebe bir yatay bir dikey. Bunda da kesinlik yok benceBen de tam 10+5 te gittim doktor cinsiyet için yorum dahi yapmadı daha çok erken ama ben chat cbtye Nub teoresine göre yorumla dedim kız dedierkek hissediyorum ama :) arkadaşa da yorum yapmıştı doğru çıkmıştı bilemiyorum
![]()
Aynen öyle canım şükür şikayet etmedim hiç çünkü çoğu kişiye göre çok iyi geçiyor daha bi kere midem bulanmadı bu bulunmaz bi nimet. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızBenim ilk hamileligim öyleydi artık kusmak yorgunluk ağlama istekleri herşey anlamsızdı benim için rüyalarımda düsüyordum bir yerlerden hepsi böyleyse kimse çocuk getirmez diyordum zordu gerçekten Allah yardım ediyor bebek dogunca hepsi geçiyor o zaman diyorsun ben çok güçlüymüsüm atlattım diye hep bebeginin kucağına aldığın zamanı düşün değecek bu cektiklerine o an![]()
Doğrudur canım benimde transfer olan embriyom genetiğine bakılmıştı. Tüp bebek doktorum fetal dna, ikili üçlü taramalar vs yaptırmana gerek yok demişti. Ben yinede yaptırdım cinsiyeti vs öğrenmek için :)Arkadaşlar selamlar, genetik taramalı tüp bebek yaptıranların bazıları sanırım fatal dna yaptırmıyor diye duymuştum, fakat burda öyle bir yazı göremedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanınız var mıdır?
Canım bulantilarin ne durumda? Kontrolün ne zaman?Benim bebe bir yatay bir dikey. Bunda da kesinlik yok bence![]()
Teşekkür ederim sizinde öğrenmenize az kalmışHayırlı olsunn gözünüz aydınnne gibi belirtileriniz vardı acaba 11.haftam bitti bizde artık meraklanmaya başladık cinsiyet konusunda
![]()
Tolere edilebilir seviyeye indi bence. Vitamin hapları coşturuyor. Senin ne durumda?Canım bulantilarin ne durumda? Kontrolün ne zaman?
Benim de duruldu gibi biraz. Mutfağa girmeye başladım çok şükür. İştahim da epey artti. Ben vitamin de kullanmiyorum henüz. Çarşamba gideceğim ben deTolere edilebilir seviyeye indi bence. Vitamin hapları coşturuyor. Senin ne durumda?
Cumaya gideceğim
Sevindim valla. Acelesi yok zaten rahat ol. Ben hastanede yattığım için damarda kan diye bir şey koymadılar ondan dolayı Dr birer tane iç dedi. Normalde 15. Haftaya doğru başlıyorlar. İyice geçene kadar kullanma.Benim de duruldu gibi biraz. Mutfağa girmeye başladım çok şükür. İştahim da epey artti. Ben vitamin de kullanmiyorum henüz. Çarşamba gideceğim ben de
Kızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?