• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    28
Öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun 🙈 sağlıkla kucaklarımıza alalım 🫶 ben şuan 8+1'im bebişi de kalp atışını da gördük 🩷

sizler ileri haftalarda olduğunuz için sormak istedim. Alt karnımda regl olacakmış gibi ağrılarınız devam ediyor mu? doktorum ihtimallere karşı gebeliğin en başından beri progestan fitil kullandırıyor. ama bu regl ağrısı beni endişelendiriyor

Öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun 🙈 sağlıkla kucaklarımıza alalım 🫶 ben şuan 8+1'im bebişi de kalp atışını da gördük 🩷

sizler ileri haftalarda olduğunuz için sormak istedim. Alt karnımda regl olacakmış gibi ağrılarınız devam ediyor mu? doktorum ihtimallere karşı gebeliğin en başından beri progestan fitil kullandırıyor. ama bu regl ağrısı beni endişelendiriyor
Merhaba ben de fitil kullaniyorum 12. Haftaya girdik cok daha azaldi ama baslarda surekli oluyordu merak etmeyin

Benm de başlarda uuykudan bile uyandıracak kadar regl ağrım oluyordu normal demişti doktor bir iki hafta oldu geçti sonra

Çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım aşırı kız hissediyorum :) fark etmez tabi sadece his. Fetal çok daha iyi zaten. Siz göz rengi saç tipi tad duyusu hakkında bilgi aldınız mı? Benim yaptırdığım labın bu tarz ekstra bi genetik eklentisi var henüz eklemedim 10 dolar karşılığında ekletiyorsun bu hizmeti. Pazartesi onuda isteyeceğim bakalım :)
Hayır böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum 25 inde kontrolüm var gittiğimde soracağım 😌

Hayır böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum 25 inde kontrolüm var gittiğimde soracağım 😌
Evet sorun kesinlikle belki vardır. Bir çok lab firmasında yokmuş arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla umarım sizde vardır :) mevcut alınan kandan bakıyorlarmış zaten ama pakete ekleyince sistemden açıyorlarmış sonucu.

Ben 14. Hafta icindeyim aynı şekilde regl agrisi hâlâ çekiyorum. Doktorum normal olduğunu söyledi. Kanama ve asiri kasik ağrısı eşlik etmediği sürece endişe etmeyin bence.

Ben hamileyken eşimin bi akrabasıda hamileydi. Hamileliği 1 ay önce gidiyordu benden ve şuan kızı olacağını öğrendim onun adına çok mutlu oldum tabi 2 oğlundan sonra 1 kızı olacak sağlıkla gelsin tüm bebişler 🤲Kendi adıma üzüldüm 1 oğlum vardı ve belki 23 Ekim'de benim kalbi duran bebeğimde kızdı 😥😢😢Rabbim sağlıklısından nasip etsin inşallah 🤲

Back
X