• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    34
Koku olayı beni mahvediyor ya geçmiyor sanki. Rezalet bir halde devam ediyor. Apartmanın yemek kokularından perişan oluyorum. 1 hafta anneme gittim ne güzel hiçbir sıkıntım yoktu eve geldim başladı.
Ben de ayniyim, apartmanimizin zemin katinda market var, ordaki balik reyonunun otoparka inen kokusunu bile aliyorum; hangi evde yemek pisse benim burnumda 🥹🥲

Merhaba, beni doktorum perinatolojiye yönlendirdi onlar baktı; belki doktordan doktora ya da hastaneye göre değişiyordur 🙏🏻 cihazla da alakalı olabilir
Öyle mi bende farklı yorumlar okudum bakalım doktorum kendimi bakacak perinatolojiyemi yolluycak umarım kendi bakar

Kızlar ben 3-4 gündür çok kötü üşütmüşüm öksürmekten içim dışıma çıkıyor ya bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum üstüne gözüme vurdu enfeksiyon oldum çok fenalardayım :)
Geçmiş olsun kuşburnu tomurcuğu kaynatıp içtim ben 3 gün de atlattım ıhlamur kokusu bana kötü geldiğinden hiç içemiyorum

Merhaba hanımlar kese 10+3de gittiğimde 10 gözükmustu bugün ise kanamam oldu çamaşıra gelmişti bide silince geldi ardından acile gittim aslında bugün 11.hafta olmalıydı ama 10+6 çıktı bebeği gördük kanama alanı yok dedi doktor ama yinede korkuyorum 4 yıl sonra hamile kalabilirim tüp bebekle sizler daha deneyimlisiniz fikirlerinizi merak ediyorum hayırlı akşamlar 🤍

Merhaba hanımlar kese 10+3de gittiğimde 10 gözükmustu bugün ise kanamam oldu çamaşıra gelmişti bide silince geldi ardından acile gittim aslında bugün 11.hafta olmalıydı ama 10+6 çıktı bebeği gördük kanama alanı yok dedi doktor ama yinede korkuyorum 4 yıl sonra hamile kalabilirim tüp bebekle sizler daha deneyimlisiniz fikirlerinizi merak ediyorum hayırlı akşamlar 🤍
Benm de kanama alanı olmadan lekelenen olduğunda hem devletteki doktoruma hem özeldeki doktoruma hem de uyuşmazlık iğnesi için acildeki doktora görünmüştüm aynı gün içinde acilde 8+2 birinde 8+4 diğerinde 8+6 çıkmıştı cihaza ve bebeği in duruşu milimetrik ölçüm olur böyle demşlerdi ama büyüdükçe fark sabitleşti sata göre hep 4 gün geri çıkıyor doktor sıkıntı yok haftası ile uyumlu dedi

Kanama alanın yoksa yorulduysan eğer ondan lekelenme olmuş olabilir bana da yorulduğumda bikaç kez olmuştu dinlenince geçmişti, bir de daha önceki kontrolde 3 gün geriden geliyormuş son gittiğinde fark 1 güne düşmüş gelişimi gayet iyi demekki endişelenme canım

Bir kaç arkadaş daha yazmış bende çok hassas lastik aslında farkındalığim arttı belki de,yakın olldigumu sandığım arkadaşlarımdan bir bir nefret ettim 😀 3 gün önce birini daha aradım onunda tek çocuk var ve inanılmaz zengin tamamen karı koca kendi konforlarindan odun vermedikkeri için tek de bıraktılar ,dondu kaldı isyerindeydi biraz konuştuk tuhaf yorumlar yaptı artık bir durun dedi küçümsedi beni,sonra dedi gelen oldu seni ararım yarıda kaldı konuşmamız ve 4.gun aramadı,bir başka arkadaşıma da söyledim o da 2 çocuğu var ,araba sürüyordu neredeyse kaza yapacaktı Allah korusun,o da bu yaştan sonra okula başlarsa ananesi babanesi Sanatlar sen ve kocani dedi şaka yapmış oluyor o şekilde kapadım.allah kalplerine göre versin ... Ne diyebilirim ne yapabilirim
Ay cidden onlaramı kalmış ben bile sinirlendim burdan 😡

Tüp bebek doktorunuzda haftanıza uyumlu çıkıyormusunuz? Ben kendi doktorumda bebeğin biri bir gün önde gidiyor diğeri normal gününde,daha önce kanama yaşayıp devlet acilinde muayne olduğumda bir iki gün geriden söylediler
Bence bu ölçümden veyada ultrason cihazından kaynaklı diye düşünüyorum,ayrıca her doktora güvenmeyin lütfen.
Kendi doktorumda ilk kontrolümde degil defalarca gittim hep aynı çıktı sadece acilde farklı görmüştüm ölçümü

Sizin kontrolünüz ne zaman
Cinsiyetiniz belli olacak sanırım 😍 bu koku hassasiyeti hangi cinsiyette oluyor meraktayım 🌸
Daha 3 hafta var 🥲 ancak ben dayanamayıp bu hafta gidebilirim 🤣 fetal dna sonucumuz bu hafta çıkarsa sonucla beraber doktora randevu alayım diyorum. Biz yeditepeye yaptırdık fiyatı uygundu, ama cinsiyet söylemiyorlarmış :( belki sonuçtan falan anlaşılıyordur, ben de çok merak ediyorum

Kanama alanın yoksa yorulduysan eğer ondan lekelenme olmuş olabilir bana da yorulduğumda bikaç kez olmuştu dinlenince geçmişti, bir de daha önceki kontrolde 3 gün geriden geliyormuş son gittiğinde fark 1 güne düşmüş gelişimi gayet iyi demekki endişelenme canım
Evet bugün normalden fazla yoruldum bu tetiklemis olabilir bir kez daha olmuştu o zamanda böyleydi aslında ama bu kanama olayı cidden yorucuymuş sağolun
Tüp bebek doktorunuzda haftanıza uyumlu çıkıyormusunuz? Ben kendi doktorumda bebeğin biri bir gün önde gidiyor diğeri normal gününde,daha önce kanama yaşayıp devlet acilinde muayne olduğumda bir iki gün geriden söylediler
Bence bu ölçümden veyada ultrason cihazından kaynaklı diye düşünüyorum,ayrıca her doktora güvenmeyin lütfen.
Kendi doktorumda ilk kontrolümde degil defalarca gittim hep aynı çıktı sadece acilde farklı görmüştüm ölçümü
Doktorum uyumlu haftanla bir kaç gün oynar demişti en azından ilerleme var o rahatlattı bide kendi doktorum kalp atışını gösterdi ama dinletmemisti bu sefer acilde dinledim iyi geldi teşekkürler

Daha 3 hafta var 🥲 ancak ben dayanamayıp bu hafta gidebilirim 🤣 fetal dna sonucumuz bu hafta çıkarsa sonucla beraber doktora randevu alayım diyorum. Biz yeditepeye yaptırdık fiyatı uygundu, ama cinsiyet söylemiyorlarmış :( belki sonuçtan falan anlaşılıyordur, ben de çok merak ediyorum
Ayy her geçen gün birbirinden daha meraklı endişeli geçiyor degil mi
İnşallah cokk iyi sonuç alırsınız 🤲🏻😍 bende kontrol gününe hiç sabredemiyorum gün gelincede kötü birsey duyarsam korkusundan ayaklarım geri kaçıyor 🫣 ultrasonda görünce iyi olduklarını duyduğum an pamuk gibi oluyorum 😊 işte annelik duygusu bu diyorlar ama alakası yok o annelik duygusu nasıl anlayamıyorum 🫣 benim zaten köpeğim var yarı anneydim,annelik duygusunu zaten yaşıyordum aman hasta oldu aman yemedi pinpirikli 😀 ama insanlara anlatamıyorum kendi doğurduğun başka bla bla bla 😆😆

Kızlar günaydin bugün 16 haftalık olduk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Gebeliğin başından beri var olan mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti halsizlik uyku hali vs 2. Trimestera girdim gireli günden güne azaldı okuduğum heryer bunun normal olduğunu söylüyor buraya kadar sorun yok ama gel gelelim benim daha önce bir düşüğüm var ve onda da kayıp yaşamadan önce tüm belirtilerim kayboldu şimdi ben gebeliğmin devam edip etmediğni bir sorun olup olmadigi nasil anlayabilirim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra benim haftalarımda olan veya daha önce hamileligi tecrube etmis hanımlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ? Sadece göğüslerde dolgunluk ve damarlanma kaldı geri kalan tüm belirtiler gitti bitti. Nasıl anlicam herseyin yolunda oldugunu tek cözüm doktora gitmek mi evde anlamanın bir yolu var mı?

Kızlar günaydin bugün 16 haftalık olduk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Gebeliğin başından beri var olan mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti halsizlik uyku hali vs 2. Trimestera girdim gireli günden güne azaldı okuduğum heryer bunun normal olduğunu söylüyor buraya kadar sorun yok ama gel gelelim benim daha önce bir düşüğüm var ve onda da kayıp yaşamadan önce tüm belirtilerim kayboldu şimdi ben gebeliğmin devam edip etmediğni bir sorun olup olmadigi nasil anlayabilirim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra benim haftalarımda olan veya daha önce hamileligi tecrube etmis hanımlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ? Sadece göğüslerde dolgunluk ve damarlanma kaldı geri kalan tüm belirtiler gitti bitti. Nasıl anlicam herseyin yolunda oldugunu tek cözüm doktora gitmek mi evde anlamanın bir yolu var mı?
Önce sakin kalınki bebişinizde iyi olsun. Hamilelikte 9 ay boyunca kusma koku hassasiyeti bunlar devam edecek diye birşey yok ki. Hatta 2.trimerster için gebeliğin balayı derler. Belirtilerinizin azalması çok normal. Düşük kısmına gelirsek şiddetli ağrı kanama görmezseniz yolundadır demektir bir çok şey. Çok endişeli hissedecekseniz eğer bu süreç boyunca fetal dopler cihazı alıp evde kalp atımını dinleyebilirsiniz 💕

20. Hafta civarında hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız. Zayıf biriyseniz daha evvel de hissedebilirsiniz. Bundan sonra bebişin her gün orda olduğunu bileceksiniz 🥰

Cok yakında hareketleri hissedeceksnz ozaman anlarsınız. Sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🥰

Ayy her geçen gün birbirinden daha meraklı endişeli geçiyor degil mi
İnşallah cokk iyi sonuç alırsınız 🤲🏻😍 bende kontrol gününe hiç sabredemiyorum gün gelincede kötü birsey duyarsam korkusundan ayaklarım geri kaçıyor 🫣 ultrasonda görünce iyi olduklarını duyduğum an pamuk gibi oluyorum 😊 işte annelik duygusu bu diyorlar ama alakası yok o annelik duygusu nasıl anlayamıyorum 🫣 benim zaten köpeğim var yarı anneydim,annelik duygusunu zaten yaşıyordum aman hasta oldu aman yemedi pinpirikli 😀 ama insanlara anlatamıyorum kendi doğurduğun başka bla bla bla 😆😆
Aay evet hem günler geçmiyor hem de her an her dk pimpirikleniyorum, bir yandan da diyorum şimdi böyleysem ilerde ne olacak 🤣
İnşallah çoook güzel sonuçlar alalım ♥️🙏🏻
Valla kendi doğurduğun başka o kesin onu söyleyebilirim 🤣

Çok tatlısınız, size kocaman sarıldım ♥️🥹 sizin sayenizde biz de cevapları görmüş olduk 🙏

Back
X