• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    46
Bana hemşire 29 yaş üstü riskli çıkar her kişide dedi. O yüzden çok takılmadım
Bugun aradım hemşire gelip evden kolumdan kan aldı on güne çıkar dedi sonuçlar umarım güzel gelir 🌸bekleyen herkesin sonuçları güzel olsun inşallah 🙏

Kızlar herkese merhaba bugün doktora gittim 11+5 teyim doktor erkek gibi dedi ama bilmiyorum degişir mi 2 kızım var çok umutlanmak istemiyorum bir çıkıntı gördüm ona istinaden söyledim dedi

Mutlaka bakacağım
Beşik park yatak olandan almayı düşünüyorum rahat oluyor deniliyor 🤷‍♀️ Bebek eşyaları hakkında bilgim sıfır
Benimki kademeli ahşap sallanmayan bir beşikti . Memnun kaldım sallamadım zaten çocuğu . Kademeli olunca da alıp koymak rahat oldu . Ama park beşikler daha rahattır mutlaka . Ben görüntüsünü beğenmediğim için tercih etmemiştim .

Benimki kademeli ahşap sallanmayan bir beşikti . Memnun kaldım sallamadım zaten çocuğu . Kademeli olunca da alıp koymak rahat oldu . Ama park beşikler daha rahattır mutlaka . Ben görüntüsünü beğenmediğim için tercih etmemiştim .
Bende aşırı gıcık oluyorum hiç beğenmiyorum 🫣 ama kullanımı rahat oluyor diyorlar o yüzden biraz ona gönlüm kaydı

Sallamadan nasıl uykuya geçti peki
İnşallah bizede nasip olur öyle 🫢 ben hamile olmadan önce bebeğimiz olursa kucağımdan indirmem alışır bırak deselerde bırakmam zaten büyüyünce gelmez kucağıma şöyle yaparım böyle yaparım heves ediyordum.Doktor ikiz deyince hayallerim bir anda uçtu 🫣 sallamadan uyutmayı inşallah bizde başarırız

Sallamadan nasıl uykuya geçti peki
İnşallah bizede nasip olur öyle 🫢 ben hamile olmadan önce bebeğimiz olursa kucağımdan indirmem alışır bırak deselerde bırakmam zaten büyüyünce gelmez kucağıma şöyle yaparım böyle yaparım heves ediyordum.Doktor ikiz deyince hayallerim bir anda uçtu 🫣 sallamadan uyutmayı inşallah bizde başarırız
Desteksiz uyutmak çok zor , emerek veya mama içerek uyuyordu . Sonraları da sırtına masaj yaparak saçlarıyla oynayarak uyuttuk . Şimdilerde hala ister temas . 5,5 yaşına geldik hala sırtıma masaj yap ya da karnım ağrıyor bahanesi ile karnıma masaj yap diye ister arada

Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu. 🥰umarım sorum açıklayıcı olmuştur
ben üçüncüye hamileyim kızım ile oğlumun hamilelikleri çok farklıydı kızımın ağır bulantılı kas ağrılarıyla geçmişti oğlumda bulantım çok yoktu hafiftim ama bu hamileliğim kızımınkine benzemesine rağmen erkek dedi bakalıö değişmezse

Kızlar biriniz daha yazmıştı, ben sürekli farkında olmadan karnımı içeri doğru çekerken kasılı buluyorum kendimi; farkeder farketmez salıyorum ama çok fazla yaşayınca merak ettim; bu geçici bişey mi acaba ya, alışkanlık mı oldu nedir 🥲 inşallah bir zararı olmuyordur, farketmeden yapıyorum

Mutlaka bakacağım
Beşik park yatak olandan almayı düşünüyorum rahat oluyor deniliyor 🤷‍♀️ Bebek eşyaları hakkında bilgim sıfır
Hemde şiddet ötesi Park yatak tavsiye ederim ,ben karyola aldım ilk heves,çok ağır odadan başka odaya sıcaklık serinlik vs için değişmek isteidiginde mümkün değildi,birde bir müddet kardeşime gidecektik çocuğu yok,çocuk nerede uyuyacakti gittim Park yatak aldım en büyükten sağlam bir marka katladik götürdük kurduk oh mis gibi,inanın 4 yaşına kadar çok büyük bir rahatlıkla uyudular ve mağaza size satarken o karyolayi yok büyütürsunuz filan diyorlar ya.emin olun belli oluyor beşik olduğu ,3 yaşayınca direk çilek genç odası.aldik gectik

Biz raporlu yaptırdık ama farklı işlemlerde yapıldı raporlu fiyatının çok çok üstünde rakamlar ödedik.Temmuz öncesi işlem yaptırmıştık ondan sonra tekrar fiyatlar değişti
Ama biz yaptırdığımız dönem raporsuz 95 tl iken 48 bin TL vermiştik.sadece tedavi için ilaçlar ayrı zaten ama rapor oldugu için oda uygun fiyata geliyor.
Eğer düşünüyorsanız görüşmenizi yapıp fiyat alın ocakta yeni zamlı fiyattan yaptırmamış olursunuz.Sanırım şuan ki güncel raporlu fiyat 65 bin TL olması lazım.Bende liste var ama Temmuz öncesi olan
Bizim Pcos var artı olarak eşimde Morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı var evet bende yeni yıl fiyatlarından etkilenmemek için artık başlamak istiyorum bakalım hayırlısı olsun yarın için görüşmeye gideceğim inşallah gönlümden geçen olur 🙃

Bizim Pcos var artı olarak eşimde Morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı var evet bende yeni yıl fiyatlarından etkilenmemek için artık başlamak istiyorum bakalım hayırlısı olsun yarın için görüşmeye gideceğim inşallah gönlümden geçen olur 🙃
Aminnn inşallah sağlıklı pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻 Biz hastane ve doktorumuzdan memnun kaldık.Bizim de oligosperm sorunumuz vardı çıkan spermleri donduralım işlem günü çıkış olmazsa vs denildi o yüzden fazla ödemelerimiz oldu.Bi kaç sefer semen testi ve çıkanları dondurma ücreti.Ama o dondurulmuşlara hiç ihtiyaç duyulmadı işlem günü çıkan spermler yeterli geldi bizde boş yere bir sürü para ödemiş olduk 🫢

Biz çok uğraştık kaliteli sperm çıkışı olsun vs.o yüzden size tek tavsiyem doğru takviyeleri(vitaminler) bir an evvel kullanmaya başlayın eşinizde sizde.Çok büyük artıları oluyor.

Biz çok uğraştık kaliteli sperm çıkışı olsun vs.o yüzden size tek tavsiyem doğru takviyeleri(vitaminler) bir an evvel kullanmaya başlayın eşinizde sizde.Çok büyük artıları oluyor.
Aslında uzunca süredir kullanıyoruz vitaminleri inşallah faydasını görürüz bende mayıs annesi olucaktım ama kimyasal gebelik oldu bu konu başlığını da yeni fark ettim :(

Back
X