- 23 Ocak 2024
- 159
- 101
- 23
- 26
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.601
18-19 haftalarda olanlar karınlarınız ne durumda? Benim bir gün şiş bir gün inik ilk gebeliğim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tersi de benim başıma geldi . 12. Haftada kolay kolay yanılmam iki erkek dedi. Fetalde 2 kız çıktıherkese merhaba ; 12.haftada Perinatoloji doktorum ikizlerimin kız olduğunu söylemişti. İsimleri bile hazırdı. Bugün ise iki oğlumuzun olacağını öğrendik. Şoktayım![]()
Ben bugün 17+2 yim. Sen gibiyim: günü gününü tutmuyor. Genel olarak gaz şişkinliği var gibi gerilen bir göbeğim var18-19 haftalarda olanlar karınlarınız ne durumda? Benim bir gün şiş bir gün inik ilk gebeliğim![]()
Bir an önce karnım çıksın istiyorum nerdeyse 5. Aya geldik hala o bilinen hamile göbüşü yokBen bugün 17+2 yim. Sen gibiyim: günü gününü tutmuyor. Genel olarak gaz şişkinliği var gibi gerilen bir göbeğim vartop gibi ortada öyle . Bazen de bomboş: normal göbüşüm diyorum
Bende bel fıtığı başlangıcı var. Fizik tedavi egzersizleri ve korse ile idare ediyordum. Gebelikten sonra artarak geri döndü ağrılar. Gerçi ben de pek egzersiz yapmıyorum artık. Magnezyum başladım baya işe yaradıArkadaşlar belimin iki yanı çok ağrıyor ve de ayağa kalkınca inanılmaz belim agriyor ,bir kaç gündür bu şekilde umarım gecer
Yaaa tamamen aynıyız o zamanbende aynıı domates,türk kahvesinden asırı tiksiniyorum. evdeki kahveleri bile attımyemeklerin içinde domats görünce cok kötü oluyorum
Ben de kahveden tiksinenlerdenim. O kadar kötü kokuyor ki. Eşim içiyor yemeklerden sonra ama balkona gönderiyorum. Onun kokusu bile en uçtaki odaya kadar geliyorYaaa tamamen aynıyız o zamanben de diyordum herhalde domatesten kahveden de tiksinen yoktur benim gibi. Tamamen durum aynı, markette domatesin önünden bile geçmiyorum
![]()
Bende de mi var acaba ,en korktuğum hastalıkların başında ,Bende bel fıtığı başlangıcı var. Fizik tedavi egzersizleri ve korse ile idare ediyordum. Gebelikten sonra artarak geri döndü ağrılar. Gerçi ben de pek egzersiz yapmıyorum artık. Magnezyum başladım baya işe yaradı
Evet yaa ki bayılırdım kahveye kokusuna, şu an aşırı iğrenç geliyor kokusu bileBen de kahveden tiksinenlerdenim. O kadar kötü kokuyor ki. Eşim içiyor yemeklerden sonra ama balkona gönderiyorum. Onun kokusu bile en uçtaki odaya kadar geliyor![]()
YaaaaTam tersi de benim başıma geldi . 12. Haftada kolay kolay yanılmam iki erkek dedi. Fetalde 2 kız çıktıerkek ismini ayarlamıştım şimdi kız isimleri bulmak çok zor geliyor
Ben 6 kilo verdim diyetisyenle ama ben aynı zamanda tip 2 şeker hastasıyım ve gebe kaldığımda 3 aylık şeker ortalamam çok yüksekti açıkçası şeker hastası olmasam ben de diyetisyene gitmezdim.Kilo için değil tedirgin olma sebebim şekerdi sadece.Ben de kilolu hamile kaldım ama diyetisyene gitmedim hiç. Başta 1.5 kilo verdim şimdi 1 kilı geri aldım. Biraz daha dikkatli yemek yemeye çalışıyorum
Allah Allah acaba hangisi gerçek fetalinde yanılma ihtimali varmıdır ki ,bir.doktor nasıl kesin olmadan kesin diyorTam tersi de benim başıma geldi . 12. Haftada kolay kolay yanılmam iki erkek dedi. Fetalde 2 kız çıktıerkek ismini ayarlamıştım şimdi kız isimleri bulmak çok zor geliyor
Benim kuzenim sabundan sampuanda tikskndiYaaa tamamen aynıyız o zamanben de diyordum herhalde domatesten kahveden de tiksinen yoktur benim gibi. Tamamen durum aynı, markette domatesin önünden bile geçmiyorum
![]()
Senelerce bilgisayar başında hareketsiz çalışmanın sonucuBende de mi var acaba ,en korktuğum hastalıkların başında ,![]()
Selam bende yeni yatak aldım tahta olandan anne yanıda olabiliyor, yeni doğan olacaksa kullanılıyor daha sonra bir aparat ile büyüyor ve baya kullanışlı geldi bana bakalım amerikadayım Amazon’dan aldım ben belki tr de benzeri vardır.Kızlar selam 17 haftalık hamileyim biliyorum biraz erken ama yılbaşı gelmeden bebeğimin ağır eşyalarını almak istiyorum Bebek odası ( yavru yataklı yatak alacağım) , bebek arabası ve en önemlisi Anne yanı için herhangi bir yatak almak istiyorum şimdi benim derdim şu benim yatağım normalden biraz daha büyük yerden yüksekliği (70 Cm) Park yatak yada anne yanı beşik konusunda acayip kararsızım bunun sebebi park yatak zaten toplam boyu 70 Cm bebeği yataktan alırken aşağı doğru eğilmem gerekecek kademesi benim yatağa uymadığı için , anne yanı beşik ise boyu ayarlanabiliyor fakat daha kısa süreli bir kullanımı var ve bana çok fazla güvenli gelmiyor Bu konuda hangisi almalıyım bilmiyorum park yatak için kendi yatağıma nasıl bir uyarlama yapabilirim onu da bilmiyorum benim gibi bu sorunu yaşayan var mı aranızda![]()
19’dayım karnım bariz var ama neyse ki kış mevsimindeyiz. ceketle montla saklayabiliyorum18-19 haftalarda olanlar karınlarınız ne durumda? Benim bir gün şiş bir gün inik ilk gebeliğim![]()
Bizim tuvaletteki sıvı sabunu çöpe attırdımBenim kuzenim sabundan sampuanda tikskndi![]()