• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    83
Bende bel fıtığı başlangıcı var. Fizik tedavi egzersizleri ve korse ile idare ediyordum. Gebelikten sonra artarak geri döndü ağrılar. Gerçi ben de pek egzersiz yapmıyorum artık. Magnezyum başladım baya işe yaradı
Magnezyumu kendın mi alıyorsun doktor mu verdı

benim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.

benim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.
Çok sinir bozucu ya. Siz tekrar kan numunesi vermediniz mi?

Çok sinir bozucu ya. Siz tekrar kan numunesi vermediniz mi?
tekrar kan verdim ama ilk verdiğim kan için de test devam ediyor dediler bende o zaman ikinci kan testi çıkana kadar ilk verdiğimin sonucunu paylaşın madem yaptınız dedim perşembe bitecek paylaşırız dediler dün aradım çıkmadı dediler dalga geçer gibi .

Haklısınız dpktorlar da pay alıyor muhtemelen o fiyatlardan o yüzden ekstra pahalı. Bende kendim bakma kararı aldım sadece firma isimlerini çok bilmiyorum sizin dediğinizede soracağım mutlaka memnuniyet önemli 🥰 çok teşekkür ederim
Merhaba ben de intergen firmasina yaptırdım bulundugum sehirdeki anlasmali hastane hemsiresi eve gelip aldi kani bir haftada cikti sonuc cinsiyeti raporda yazmiyordu whatsapptan ayrica yazdi doktordan bagimsiz ulasmistik firmaya benim ikiz oldugu icin temel paket bakilabildi 10bin lira

Magnezyumu kendın mi alıyorsun doktor mu verdı
Bu hafta sordum doktora. Ağrılarım krampları var dedim. Hemen başla dedi. Osteofine magnezyum kalsiyum diye geçiyor adı. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Hatta ben decavit ve osteofine'ı doğum sonra 1 sene daha kullandım. Bebek bakarken yorgun bitkin olmak istemedim.

Ayni bende yerli diye onlara yaptırdım 3 hafta dönmediler arsmadik sonra tekrar kan ver dediler 2.hafta çıktı.ama yaşadığım birbucuk aylık stresi anlatamam,resmen tatsizdi herşey 😥

Ayni bende yerli diye onlara yaptırdım 3 hafta dönmediler arsmadik sonra tekrar kan ver dediler 2.hafta çıktı.ama yaşadığım birbucuk aylık stresi anlatamam,resmen tatsizdi herşey 😥
bende tekrar kan verdim şimdi ne zaman çıkar diye soruyorum gün vermiyorlar o kadar ilgisizler ki kadına sıkıntı çıksa amniyon sıvısı testi yapmaya zamanım kalmıyor haftam geçecek diyorum, çapa da 30 . hafta da da çocuğu alabiliyorlar diyip sinirlemi alt üst etti.

bende tekrar kan verdim şimdi ne zaman çıkar diye soruyorum gün vermiyorlar o kadar ilgisizler ki kadına sıkıntı çıksa amniyon sıvısı testi yapmaya zamanım kalmıyor haftam geçecek diyorum, çapa da 30 . hafta da da çocuğu alabiliyorlar diyip sinirlemi alt üst etti.
Gerçekten çapa da 30.hafta da alabiliyorlar mi dedi,bu nasıl çirkin bir cevaptır,sanki bebekten gebeden değil,başka bir eşyadan bahsediyor,Allah yardımcınız olsunsa bu kafa bu çalışma şekli ile nereye varırlar bilmiyorum,neyse inşallah sağlıklı çıksinda Bebek cevremize de yaşadığımızı anlatıp kararı onlara bırakırız ama soran illa ki oluyor memnun kaldinmi diye ,gereken cevabı kendi tecrübeme göre veriyorum

Gerçekten çapa da 30.hafta da alabiliyorlar mi dedi,bu nasıl çirkin bir cevaptır,sanki bebekten gebeden değil,başka bir eşyadan bahsediyor,Allah yardımcınız olsunsa bu kafa bu çalışma şekli ile nereye varırlar bilmiyorum,neyse inşallah sağlıklı çıksinda Bebek cevremize de yaşadığımızı anlatıp kararı onlara bırakırız ama soran illa ki oluyor memnun kaldinmi diye ,gereken cevabı kendi tecrübeme göre veriyorum
inşallah bu kadar olaydan sonra onlara güvenmiyorum zaten intergen firmasıyla görüşüp bir de oraya kan verdim bekliyorum bakalım çok yıprattı bu süreç beni.

merhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan

merhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Allah yardım etsin inşallah, çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi haberler almanızı dilerim

Ciddi misin ya çok üzüldüm canım bu kadar geciktirip söylemeleri gerçekten hoş değil ya. Neyseki intergen firmasını da kan vermişsin sonucu doğrulamış olursun o firmaya pek güvenilmez gibi. İntergende çok erken çıkıyor zaten sonuç. Umarım tertemiz gelir. Benim bildiğim bir perinatoloji uzmanı yok ama arkadaşlar önerecektir muhakkak.

Back
X