• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    88
Bebişin hareketini hisseden anneler size bir şey soracağım ilk hareketleri hissettiğinizde hep aynı yerde mi hissettiniz 2 gündür özellikle yatarken sağ kasığıma yakın yerde bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi emin olamıyorum hep aynı yerde hafif anlık bir hareket ama çok az ağrı da eşlik ediyor hareketi hissederken ağrı da oluyor mu sizde? 15. Haftadayım şuan daha çok erken gibi geliyor
Canım biraz bana da erken geldi ama konuda uzman değilim belki de hissediyorsundur. Ben sağ ve sol kasıkta çok net tekme el vurma gibi hissediyorum bazense tam karnımın ortasında bu öyle ayırt edilemeyecek bir şey değil hatta ilk hissettiğimde korkup Felak, Nas suresi okumaya başlamıştım. İnsanın içi bir garip oluyor cidden birde eğer dönüyorsa yer değiştiriyorsa içinde yılan geziniyormuş gibi bir hissiyat oluyor ilk hareketler biraz endişe vermişti bana ama artık çok alıştım 2 haftadır artık hareket ettikçe mutlu oluyorum konuşuyorum kızımla 🌸

Benimde doktorum içinde folik asid olan multivitamin devam et dedi biz emzirirlen bile kullanmanı istiyoruz dediler bende kullanıyorum
Nature madenin prenatal Folik asit + DHA mı kullanıyorsun , artı demir ilacı alıyor musun benim doktorum vitaminleri tamamen bana bırakıyor kafam çok karışık bu konuda

Günaydın kızlar bende bebek alışverişine başlamayanlardanım ama önümüzdeki haftalar içerisinde önce kendimden başlayıp almayı düşünüyorum. Gecelik pijama takımı depent iç çamaşırı falan .
Dün ve bugün çok fazla kasık agrım olmaya başladı Buda beni korkuttu. Bugün kontrol için randevu almıştım hem cinsiyetlerimi öğrenirim diye hemde 5 hafta oldu son kontrolümden bu zamana gelişimleri nasıl diye. Bu hafta çok hareket hissetmeye başladım genel olarak sert vuruşlar değil ama kayma gibi tabi düzenli değil

Nature madenin prenatal Folik asit + DHA mı kullanıyorsun , artı demir ilacı alıyor musun benim doktorum vitaminleri tamamen bana bırakıyor kafam çok karışık bu konuda
Merhaba, ben size benim doktorumun verdiklerini yazayım, doktorunuza danışırsınız:
Omepa vm multivitamin -sabah kahvaltıyla
Solgar 400mg folik asit - sabah kahvaltıyla
Ocean sprey d vitamini - öğleden sonra
Ocean extragmag 3lü magnezyum -tok
Solgar demir ilacı- gece yatarken

Bebişin hareketini hisseden anneler size bir şey soracağım ilk hareketleri hissettiğinizde hep aynı yerde mi hissettiniz 2 gündür özellikle yatarken sağ kasığıma yakın yerde bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi emin olamıyorum hep aynı yerde hafif anlık bir hareket ama çok az ağrı da eşlik ediyor hareketi hissederken ağrı da oluyor mu sizde? 15. Haftadayım şuan daha çok erken gibi geliyor
Ben de 15.haftadayım tam olarak aynı şeyi hissediyorum, karnım aniden bir tarafa sertleşiyor hafif ağrı oluyor ve baloncuk çıkarmış gibi pat pat hissiyatı oluyor. Önce gaz mı diye düşündüm ama bağırsak hareketi olmadığına emin oldum ürperdim korktum hatta😂😂 Arkadaşlarımda bunun bebek hareketi olduğunu haftaya muhtemelen balık kayması tarzında hissedeceğimi söylediler 😍

Merhaba, ben size benim doktorumun verdiklerini yazayım, doktorunuza danışırsınız:
Omepa vm multivitamin -sabah kahvaltıyla
Solgar 400mg folik asit - sabah kahvaltıyla
Ocean sprey d vitamini - öğleden sonra
Ocean extragmag 3lü magnezyum -tok
Solgar demir ilacı- gece yatarken
Çok teşekkür ederim ama Amerika’da yaşıyorum bu markaları bulmam zor olur , Beray hanımda Amerika’da yaşıyor diye hatırlıyorum o yüzden sormuştum

Çok teşekkür ederim ama Amerika’da yaşıyorum bu markaları bulmam zor olur , Beray hanımda Amerika’da yaşıyor diye hatırlıyorum o yüzden sormuştum
Merhaba bende hamileliğimin en başında dönmüştüm ve takviyeler almıştım. Centrum prenatal ve dha/adh, sıvı omega takviyeleri almıştım burdaki doktorum onay vermedi hiç beğenmedi içindeki A vitamini ve K vitaminini yüksek buldu. Folik asit formu da Türkiyede yetişen kadınlara uygun değil burdaki çoğu kadının sentezleyemeceği formda dedi. Avrupa standartlarına uygun bir şey alsaydın keşke diyince bende hemen kullanmayı kesip farklı vit geçtim Elenatal 2 kullanıyorum. Eğer sizde böyle bir şey yaşarsanız Türk gruplarından getirttirebilirsiniz.

Kızlar ,benim 3 gündür yaşadığım bacak ağrılarım sanırım gripten kaynaklıymış. Bugün öğlen aniden vücudumun heryeri ağrımaya başladı, biraz boğazım da ağrıyor. Çok hastayım şuanda.
Çok geçmiş olsun bende dokuluyirum ve uyumak.haricinde hiç bir şeyin ise yarayacagini düşünmüyorum ilaç zaten alamıyoruz

Back
X