- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 38
Ahhh bende katıldım aranıza 5. Haftaligiz elhamdülillahBu sohbete girenlerden hep güzel haber aldık, inşallah sizden de gelecek ben inanıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh bende katıldım aranıza 5. Haftaligiz elhamdülillahBu sohbete girenlerden hep güzel haber aldık, inşallah sizden de gelecek ben inanıyorum![]()
Ayyyyy çok hayırlı olsuuuuun, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinAhhh bende katıldım aranıza 5. Haftaligiz elhamdülillahSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Mayıs bize uğur getirdi
![]()
Ah ahhAyyyyy çok hayırlı olsuuuuun, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten Mayıs bizim ayımız oldu
![]()
Merhaba ben de bugün oldum aşılamamı tekrar tekrar aynı soruları sormayayım sadece şunu merak ediyorum yıkanmış sperm sayısı da ihtimali arttırır mı ? Dualarınıza talibim sizlerde dualarımdasınızAyyyyy çok hayırlı olsuuuuun, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten Mayıs bizim ayımız oldu
![]()
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun, iki haftaya bebek haberi gelsin inşallahMerhaba ben de bugün oldum aşılamamı tekrar tekrar aynı soruları sormayayım sadece şunu merak ediyorum yıkanmış sperm sayısı da ihtimali arttırır mı ? Dualarınıza talibim sizlerde dualarımdasınız![]()
Merhabalar ben aşılamanın 12. Günü iğnenin 14. günü test yapmıştım çok silik çıkmıştı, iki gün sonra kan verdim 109 ile hamile olduğumu öğrendimMerhaba ben çatlaşma iğnesini 28 Haziranı 29 bağlayan gece 01:00 da oldum
30 Haziran Salı öğlen 13:45 gibi aşılamam oldum
bugün aşılama günüyle beraber 11. Günüm
Çatlatma iğnesinin 12.günü
beta verdim 18.7 çıktı sizce iğne etkisi midir yoksa gebelik var mıdır
bu sabah tekrar test yaptım silik pozitifti
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimKızlar merhaba güzel bir haber alırsam yazacağımı söylemiştim şuan HamileyimÇok şükür 7. Senem de verdi Rabbim daha çok küçük 4. Haftam aşılamamın 10.günü kanda öğrenmiştim ama iğne etkisi diye sevinemedim bile bugün kontrole gittiğimde net öğrendim .Rabbim isteyen herkesin gönüllerine göre versin inşallah
![]()
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim![]()
Çok sevindim gözünüz aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar merhaba güzel bir haber alırsam yazacağımı söylemiştim şuan HamileyimÇok şükür 7. Senem de verdi Rabbim daha çok küçük 4. Haftam aşılamamın 10.günü kanda öğrenmiştim ama iğne etkisi diye sevinemedim bile bugün kontrole gittiğimde net öğrendim .Rabbim isteyen herkesin gönüllerine göre versin inşallah
![]()
Amiinnn inşallahÇok sevindim gözünüz aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin![]()
Gebeliğiniz hayırlı olsun bende aşılama oldum beklemedeyim siz ne zamandır bebek istiyorsunuz hiç gebeliğiniz oldu mu iki taraftada herhangi bir sorun var mıydı acaba?Ve aleykümselamBende de 2cm lik bir kist vardı doktorum engel teşkil etmez deyip aşılama yaptı, ilk aşılamam tuttu hamdolsun, haftaya bebeğimi görmeye gideceğim
Ben de hep ilk aşılama tutmaz daha çok uğraşmam gerekecek herhalde diyordum ama Rabbim nasip edince oldu hamdolsun
Kalbinizi hiç bozmayın, benim iki senem durup durup bu sitede yazılanları okumakla geçti, hissiyatınızı çok iyi anlıyorum
Bu arada ben de progestan fitil ve iğnesini aşılamadan beri kullanıyorum, göğüs ağrısı kasık batması bende de oldu ama ilk kullanmaya başladığımda olmamıştı, 4-5 gün sonra başladı ve gebeliğimin 4. haftasının sonlarında hafifledi. Şuan ilaçları hala kullanmama rağmen ne kasık batması ne de göğüs ağrısı yaşamıyorum. Gebelikten dolayı oluyordur inşallah sizinki de️
Teşekkür ederim darısı size olsun inşallahGebeliğiniz hayırlı olsun bende aşılama oldum beklemedeyim siz ne zamandır bebek istiyorsunuz hiç gebeliğiniz oldu mu iki taraftada herhangi bir sorun var mıydı acaba?
Bende ve eşimdede bir sorun gözükmüyor yumurts tembelliği olduğunu nasıl anladı ultrason takibiyle falan mıTeşekkür ederim darısı size olsun inşallahbiz yaklaşık 1,5-2 sene istedik olmadı, eşimde bir sorun çıkmadı bende yumurta tembelliği ve pkos başlangıcı var dedi aşılamayı yapan doktorum. Daha önce hiç gebe kalmadım, ilk gebeliğim ilk aşılamada nasip oldu hamdolsun
![]()
Evet ultrason muayenesi ile anladı.Bende ve eşimdede bir sorun gözükmüyor yumurts tembelliği olduğunu nasıl anladı ultrason takibiyle falan mı
Gebeliğiniz hayırlı olsun bende aşılama oldum beklemedeyim siz ne zamandır bebek istiyorsunuz hiç gebeliğiniz oldu mu iki taraftada herhangi bir sorun var mıydı acaba?
Benim 7 sene oldu evlendiğimden beri hiç korunmadım ama nedenini de sormadım yaşım küçüktü o zamanlar dikkate almadım zamanla olmayınca geçen sene eşime test yaptık ama sorun çıkmadı onda değilse ben de mi sorun diye araştırmaya başladım bende de sorun çıkmadı bilinmeyen infertilite tanısı kondu.Aşılamaya karar verildi işte çok şükür güzel haberi aldık.Darısı size inşallahGebeliğiniz hayırlı olsun bende aşılama oldum beklemedeyim siz ne zamandır bebek istiyorsunuz hiç gebeliğiniz oldu mu iki taraftada herhangi bir sorun var mıydı acaba?
Yyaaaa ne güzel bi haber çok sevindim sizin adınıza bizimde sebepsiz infertilite 4 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırdım bende bakalım beklemedim inşallah bende güzel haberi alırıımBenim 7 sene oldu evlendiğimden beri hiç korunmadım ama nedenini de sormadım yaşım küçüktü o zamanlar dikkate almadım zamanla olmayınca geçen sene eşime test yaptık ama sorun çıkmadı onda değilse ben de mi sorun diye araştırmaya başladım bende de sorun çıkmadı bilinmeyen infertilite tanısı kondu.Aşılamaya karar verildi işte çok şükür güzel haberi aldık.Darısı size inşallah![]()