• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Lansinoh değilde. Bebebao yada mochi giyilebilir almayı düşünüyorum ben nasipse
Neden lansinoh ile ilgili olumsuz bi bilgi mi var yoksa fiyat fln mi sebep, ben de sordm haziran annelerine falan memnunlardi
Giyilebilir pompayı bende almayı düşünüyorum ama markasına karar veremedim...
Bende aventin normal pompasi da var ama tutarak sagmak zorluyodu baya, simdi hic zmn olmucak ztn 1 cocuk daha var, o yuzden giyilebilir dusundm

Neden lansinoh ile ilgili olumsuz bi bilgi mi var yoksa fiyat fln mi sebep, ben de sordm haziran annelerine falan memnunlardi

Bende aventin normal pompasi da var ama tutarak sagmak zorluyodu baya, simdi hic zmn olmucak ztn 1 cocuk daha var, o yuzden giyilebilir dusundm
Giyilebilir pompa çok mantıklı bence. Büyük kolaylık süt sağımı yapılırken diğer işlerini de görebiliyorsun.

Kızlar bide az önce haberlerde gördüm İstanbul’da özel bir hastanede bir doktor tam 8 bin kadına gizlice ilaç vererek erken doğum başlatıyormuş.. erken doğum olunca tabi sezeryan oluyor ücreti fazla oluyor ve çocuklar küvezde kalıp yine fazla ücret ödeniyor. Son yıllarda bu haberleri çok duyuyoruz artık cidden para için yapmayacakları şey yok korkar oldum 😞😞 özele gidiyorum bende şuanlık ama yani devlete de gitmeye cesaretim yok..
hangi şehirdesiniz

Arkadaşlar biraz moralim bozuk size bir şeyler sormak istiyorum😞 9 haftalık oldum bugün şükür bir sıkıntı yok gibi 12 hafta olunca kontrole gideceğim. Düşük riskim yok şükür.
Anne bebek çantası aldım kendime bu hafta bide böyle dolap içi organizerler falan aldım. Heyecanlı heyecanlı annemlere falan gösterince neden bu kadar erkenden alıyorsun şuan bir şeyler alma dediler. Yani kötü ihtimalleri söylüyorlar. Bende biraz tersledim hatta. Ama üzüldüm yani.
Sizler alışveriş yapmaya başladınız mı bir şeyler aldınız mı ?
Ya ben şöyle düşünüyorum Rabbim korusun Rabbim esirgesin bir şey olacaksa bile bebeğe her ay farklı farklı riskler var zaten yani duyduğumuz gördüğümüz onca şey var.
İnsanlara kalsa son ay bebek alışverişi yapalım garanti olsun diye heralde.
Bilmiyorum çok moralim bozuldu.
Gerçekten çok mu erken davranıyorum acaba ?😞
ben de birkaç parça eşya aldım, erken olduğunu ben de biliyorum ama heves işte. sadece eşimle birlikte bakıyoruz aldıklarımıza tabii ki annem canımm ama göstermiyorum ona bile. olumsuz bir şey söylerse keyfim kaçacak ne gerek var? bence siz de öyle yapın. :KK200:

Selam kızlar editörün bi gönüllüye devretmesi gerekiyormuş varmı gönüllü aranızda ? Varsa ona göre ismini paylaşayım ?

Arkadaşlar sizde hamilelik göbeği çıktı mı benim daha önce hafif göbek vardı, şimdi hormonlardan dolayı şişkinlik mi ya da hamilelik göbeği mi bilmiyorum 😊

Selam kızlar editörün bi gönüllüye devretmesi gerekiyormuş varmı gönüllü aranızda ? Varsa ona göre ismini paylaşayım ?
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Ay iyi olmus ya dolduralim
Yas 34 2. Cocuk sat 06.07.2025 tahmini dogum 12.04.2026

Yok yok kesinlikle kötü değildir lansinoh ben fiyat olarak dedim performansından memnunmuş herkes bebebaonun yeterli olur diye düşünüyorum ondan :)

kızlar bebek arabası için erken sanırım ama yıl bitmeden almak istiyorum ben var mı önerileriniz anca araştırıp alırım çünkü :)

Back
X