• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
SAT 22 TEMMUZ KESE 4+3 KALP ATIŞI 7+3 İLK COCUK TAHMİNİ CİNSİYET ERKEK YAS 33 🙏🥰

Kızlar… iki gündür peçeteye silince gelen koyu kahverengi akıntım sebebiyle doktora gittim, bir kez olmuştu kanama değildi ve devamı yoktu. Bebeğimin kalbi durmuş. Radyoloji doktoru da detaylı ultrason yaptı. Sebebi yokmuş. Apar topar kürtaj oldum. Çok üzgünüm…
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım. Rabbım tez vakitte tekrar nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı. Bende çok üzüld😔

Kızlar… iki gündür peçeteye silince gelen koyu kahverengi akıntım sebebiyle doktora gittim, bir kez olmuştu kanama değildi ve devamı yoktu. Bebeğimin kalbi durmuş. Radyoloji doktoru da detaylı ultrason yaptı. Sebebi yokmuş. Apar topar kürtaj oldum. Çok üzgünüm…
Çok üzüldüm, aynı şeyi yaşayan biri olarak başınız sağolsun demek istedim. Umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz💕

Arkadaşlar sizde hamilelik göbeği çıktı mı benim daha önce hafif göbek vardı, şimdi hormonlardan dolayı şişkinlik mi ya da hamilelik göbeği mi bilmiyorum 😊
Benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken olan göbeğim 5 aylıkken yoktu gerçekten bu erken haftalarda bi şişkinlik oluyor anlamadım bende 😀

Çok üzüldüm, yaşadığınız süreç gerçekten çok zor. Güç ve sabır diliyorum..

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Merhaba yaş 34, ilk gebelik, ikiz, sat 15 temmuz, tahmini doğum tarihi 21 Nisan, ilk kese 4+2 ikinci kese 4+6 kalp atışları 6+4🤗

Merhabalar, bu habere çok sevindik.🥰
İlk gebelik
Sat:6 Temmuz
Kese:5+1
Kalp atışı:6+3
Tahmini Doğum tarihi:12 Nisan

Merhaba, beni de ekleyebiliriz.

Sat: 22 temmuz
Kese: 5+5
Kalp atışı: 7+2
Tahmini doğum tarihi: 28 Nisan
İlk sağlıklı gebelik

ilk çocuk
sat 27.06.2025
kese 6+1
kalp atışı 6+1
yaş 26
tahmini cinsiyet : erkek
tahmini doğum tarihi: 03.04.2026

Sat 5 temmuz yaş 31 ilk çocuk kalp atışı 6+4
tahmini doğum tarihi 11 nisan 🥰

çok teşekkürler

Back
X