• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 12 33,3%
  • erkek

OY: 21 58,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 5,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba anneler umarım hepiniz iyisiniz. Biz bgn 12 haftayız ve kontrolümüz vardı. Cinsiyet tahmını yapmadı doktor.sizin bir tahmınınız varmı chatgpt kız dedi😅🤗

Eklentiler

• AABA8111-762E-4EA5-9EF1-B8EE2075F55B.webp
    AABA8111-762E-4EA5-9EF1-B8EE2075F55B.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar kaç kilo aldınız bu haftalarda hangi aralık normal sayılır 😊
Gördüğünüz yiyeceklere dalıp gidiyor musunuz siz de 😅
Dün eşimle pazara gittik o mandalinayı almış bense hala pazarcının mandalinayı poşetlere koyuşunu izliyordum 😂

Ben 72ydim 76.5 olmuşum.. Ama daha 11 haftalığım😅
Bu arada bende mandalinaya bi düşkünüm sanki.. Allah'tan evde bitti, olsa bi poşet yerim gibi🤪

Bu arada bende mandalinaya bi düşkünüm sanki.. Allah'tan evde bitti, olsa bi poşet yerim gibi🤪
Ben de 3 kilo aldim galiba. Evde varken markete ugramisken bir kilo nar ve mandalina daha aldım 😂
Afiyet şifa olsun bize 😃

Ben ikinciyi erkek istiodum valla😅 erkek bebek isteyen nadir insanlardanım🤪 ama bu sefer kız olsa iyi olur diyorum ama kızı yetiştirmesi de kafamda soru işaretleri bırakıyor 🙈 eğer allah bana yıne erkek bebek verirse nedenini çok iyi biliyorum valla😁
Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslında , aynı endişeler ve düşünceler vardı ama şu an kız olduğu kesinleştiği için sizin gibi açıkça erkek istiyordum diyemedim :KK42::anne:

ilk gebeliğimde ben de çok c vitaminine düşmüştüm , evdeki en dev bardağı ağzına kadar dolduracak şekilde portakal sıkıyordum yanına da 2 portakal kesiyordum , portakal suyu eşliğinde portakal yiyordum😅 Hatta o dönemler antalyada bahçesi olan birinden kasayla portakal sipariş veriyordum , kadın hamile olmadığımı ondan satış amaçlı portakal aldığımı ,dürüstlüğümden şüphe ettiğini söylemişti 😅😅 :-)

Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslında , aynı endişeler ve düşünceler vardı ama şu an kız olduğu kesinleştiği için sizin gibi açıkça erkek istiyordum diyemedim :KK42::anne:

Allah sağlık versin de erkek kız bi önemi yok.. Ben iki oğlumu da bi kız çocuğuna degısmem.. Allah'a şükür, yaramaz olsalarda öyle haşarılıkları yok.. Allah evlatlarımıza can sağlığı versin🙏

ilk gebeliğimde ben de çok c vitaminine düşmüştüm , evdeki en dev bardağı ağzına kadar dolduracak şekilde portakal sıkıyordum yanına da 2 portakal kesiyordum , portakal suyu eşliğinde portakal yiyordum😅 Hatta o dönemler antalyada bahçesi olan birinden kasayla portakal sipariş veriyordum , kadın hamile olmadığımı ondan satış amaçlı portakal aldığımı ,dürüstlüğümden şüphe ettiğini söylemişti 😅😅 :-)

Helal valla.. İyi yemişsin 🤪 bnde de mandalinayla yeni bi aşk basladı valla.. Bu durumdam şikayetçi değilm inş ilerde şeker olmaz, bu gebelıgımde kabızlık yasıorm, normalde yasamadım hiç ikisinde de günlük hayatta da.. Bunda bagırsaklarım asırı yavaş calısıo gibi.. Gerçi suyu artırdgmdan beri bi nebze rahatladım😅

Kızlar doktor kıza benziyor dedi ama bacak arasında bir şey var sanki nasıl kız anlamadım kordon mu acaba o 😅
EA3D28AC-3980-4434-8808-D70EE835B076.webp

Kızlar doktor kıza benziyor dedi ama bacak arasında bir şey var sanki nasıl kız anlamadım kordon mu acaba o 😅Eki Görüntüle 3656554
Merhaba hiç kafamı bulandırma canm kuzenimie 18 haftaya dek kız dendi erkek çıktı. :) cok erken bana da yuzde 80 erkek dediler 16 haftalık olunca tekrar bakılacak. Buyüzdrn kendimi bişeye alıstrmadım

Ben ikinciyi erkek istiodum valla😅 erkek bebek isteyen nadir insanlardanım🤪 ama bu sefer kız olsa iyi olur diyorum ama kızı yetiştirmesi de kafamda soru işaretleri bırakıyor 🙈 eğer allah bana yıne erkek bebek verirse nedenini çok iyi biliyorum valla😁
Bir kızım vr 7 yaşında öyle naif öyle kibar ki. Eminim ki beni hıc zorlmayacak kardeşi doğunca . Kız çocuğunu yetiştirmek de cok keyifli ve zor değil. ben de kız istedim kızıma kız kardes ama Dr yuzde 80 erkek dedi bakalm 20 Ekim'de ne ckcak😍

Merhaba hiç kafamı bulandırma canm kuzenimie 18 haftaya dek kız dendi erkek çıktı. :) cok erken bana da yuzde 80 erkek dediler 16 haftalık olunca tekrar bakılacak. Buyüzdrn kendimi bişeye alıstrmadım
Hadi ya 😅 aradaki çıkıntıyı görünce emin olamadım ben de sorayım dedim 😅

Hadi ya 😅 aradaki çıkıntıyı görünce emin olamadım ben de sorayım dedim 😅
O çıkıntıları biz yanls yorumlarız kız bebekte de cıkıntı vardır azıcık organ olusurken . ben pipisini gördüğüm halde degseblr dyorum düşün baya görduk yani. Ama dr. Düşük ihtimal Kordon da olablr dedi. Bu yüzden kesinleimesini beklıyorım en kesinn tanı detaylı ultrason 🤍 benm de 2 hafta once dedi erkek diye işte

Back
X