- Konu Sahibi perdesizev
- #3.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kaç kilo aldınız bu haftalarda hangi aralık normal sayılır
Gördüğünüz yiyeceklere dalıp gidiyor musunuz siz de
Dün eşimle pazara gittik o mandalinayı almış bense hala pazarcının mandalinayı poşetlere koyuşunu izliyordum![]()
Ben de 3 kilo aldim galiba. Evde varken markete ugramisken bir kilo nar ve mandalina daha aldımBen 72ydim 76.5 olmuşum.. Ama daha 11 haftalığım
Bu arada bende mandalinaya bi düşkünüm sanki.. Allah'tan evde bitti, olsa bi poşet yerim gibi![]()
Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslında , aynı endişeler ve düşünceler vardı ama şu an kız olduğu kesinleştiği için sizin gibi açıkça erkek istiyordum diyemedimBen ikinciyi erkek istiodum vallaerkek bebek isteyen nadir insanlardanım
ama bu sefer kız olsa iyi olur diyorum ama kızı yetiştirmesi de kafamda soru işaretleri bırakıyor
eğer allah bana yıne erkek bebek verirse nedenini çok iyi biliyorum valla
![]()
ilk gebeliğimde ben de çok c vitaminine düşmüştüm , evdeki en dev bardağı ağzına kadar dolduracak şekilde portakal sıkıyordum yanına da 2 portakal kesiyordum , portakal suyu eşliğinde portakal yiyordumBen 72ydim 76.5 olmuşum.. Ama daha 11 haftalığım
Bu arada bende mandalinaya bi düşkünüm sanki.. Allah'tan evde bitti, olsa bi poşet yerim gibi![]()
inşalalh gönlünüzce olurHayır ben ultrason sonucunu bekliyorum
Ben de 3 kilo aldim galiba. Evde varken markete ugramisken bir kilo nar ve mandalina daha aldım
Afiyet şifa olsun bize![]()
Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslında , aynı endişeler ve düşünceler vardı ama şu an kız olduğu kesinleştiği için sizin gibi açıkça erkek istiyordum diyemedim![]()
ilk gebeliğimde ben de çok c vitaminine düşmüştüm , evdeki en dev bardağı ağzına kadar dolduracak şekilde portakal sıkıyordum yanına da 2 portakal kesiyordum , portakal suyu eşliğinde portakal yiyordumHatta o dönemler antalyada bahçesi olan birinden kasayla portakal sipariş veriyordum , kadın hamile olmadığımı ondan satış amaçlı portakal aldığımı ,dürüstlüğümden şüphe ettiğini söylemişti
![]()
![]()
Merhaba hiç kafamı bulandırma canm kuzenimie 18 haftaya dek kız dendi erkek çıktı. :) cok erken bana da yuzde 80 erkek dediler 16 haftalık olunca tekrar bakılacak. Buyüzdrn kendimi bişeye alıstrmadımKızlar doktor kıza benziyor dedi ama bacak arasında bir şey var sanki nasıl kız anlamadım kordon mu acaba oEki Görüntüle 3656554
Bir kızım vr 7 yaşında öyle naif öyle kibar ki. Eminim ki beni hıc zorlmayacak kardeşi doğunca . Kız çocuğunu yetiştirmek de cok keyifli ve zor değil. ben de kız istedim kızıma kız kardes ama Dr yuzde 80 erkek dedi bakalm 20 Ekim'de ne ckcakBen ikinciyi erkek istiodum vallaerkek bebek isteyen nadir insanlardanım
ama bu sefer kız olsa iyi olur diyorum ama kızı yetiştirmesi de kafamda soru işaretleri bırakıyor
eğer allah bana yıne erkek bebek verirse nedenini çok iyi biliyorum valla
![]()
Hadi yaMerhaba hiç kafamı bulandırma canm kuzenimie 18 haftaya dek kız dendi erkek çıktı. :) cok erken bana da yuzde 80 erkek dediler 16 haftalık olunca tekrar bakılacak. Buyüzdrn kendimi bişeye alıstrmadım
O çıkıntıları biz yanls yorumlarız kız bebekte de cıkıntı vardır azıcık organ olusurken . ben pipisini gördüğüm halde degseblr dyorum düşün baya görduk yani. Ama dr. Düşük ihtimal Kordon da olablr dedi. Bu yüzden kesinleimesini beklıyorım en kesinn tanı detaylı ultrasonHadi yaaradaki çıkıntıyı görünce emin olamadım ben de sorayım dedim
![]()
12+1 oldum bende kızlar hiçbir cinsiyet yorumu yapmadı doktor ya tahmini olan var mı![]()
Hiç kimsenin fikri yokmuMerhaba anneler umarım hepiniz iyisiniz. Biz bgn 12 haftayız ve kontrolümüz vardı. Cinsiyet tahmını yapmadı doktor.sizin bir tahmınınız varmı chatgpt kız dedi![]()
Amin inşallahinşalalh gönlünüzce olur![]()
Chatgpt banada kız dedi tüm ultrason fotoğraflarıma bakıp. Erkek çıktı.Merhaba anneler umarım hepiniz iyisiniz. Biz bgn 12 haftayız ve kontrolümüz vardı. Cinsiyet tahmını yapmadı doktor.sizin bir tahmınınız varmı chatgpt kız dedi![]()