• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 38 40,9%
  • erkek

OY: 50 53,8%
  • ikiz kız

OY: 2 2,2%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,2%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,1%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    93
merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
İlk defa duydum... Biz Bursa'da bir klinikte yaptıracaktik 20-30 bin dediler gözden çıkarmıştık o parayı. Sonra doktoruma sordum Eskişehir Osmangazi Hastanesi'nde 3.500₺ yapıyorlar dedi gittik oraya yaptırdık 3 hafta içinde sonuç çıktı

hay allah neden öyle oldu ki bizi kendileri aramıştı 10 gün sonra sonucunuz çıktı doktorunuza da ilettik diye
o kadar para veriyoruz dişimizden tırnağımızdan artırıp yardımcı olmaları daha çok daha net bilgi vermeleri lazım ya

Kızlar alışverişe başladınız mı ya nerden başlayacağımı şaşırmış durumdayım ne kadar çok alınacak şey varrrr🤣 kıdemli gebeler varsa liste falan hazırlayan burdan paylaşabilir mi 🤗

Kızlar alışverişe başladınız mı ya nerden başlayacağımı şaşırmış durumdayım ne kadar çok alınacak şey varrrr🤣 kıdemli gebeler varsa liste falan hazırlayan burdan paylaşabilir mi 🤗
Yavaş yavaş biraz kıyafet aldım ama diğer şeylere henüz bakmadım 😬

Ben örtüleri almıştım müslin filan . Onları yıkadım bugün . Ama eksikler çok 30. Haftaya kadar yıkama ütüleme işlerini bitirmek iyi gibi olacak kızlar🥰🥰🥰

Eklentiler

• 20251201_222341.webp
    20251201_222341.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 9
Back
X