2026 nisan anneleri

Merhaba,

Umarım bende Nisan annesi olacağım SAT 1 Temmuz , 31 Temmuzda beta hcg değerim 424 çıktı Geçmişte 3 düşüğüm olduğu ve kan pıhtılaşma problemim olduğu için doktorum sabah akşam kan sulandırıcı iğne ve günde 1 kez aspirin ile progestana başlattı. Umarım bebeklerimiz bizimle kalır benzer durumu yaşayan ve günde 2 kez iğne kullanacak olan var mı?

Kızlar azönce ovula marka yaptım 1saatlk ıdrarla bunda da cktı cok net ay yarın kana inşallah

Eklentiler

• IMG_20250801_192744.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
Aminnnn inşallah ikimizinde Senin kanda daha yüksek çıkar o zaman kuzum hadi inşallah güzel haberler ver yarın bugün onu da konuşmak için gittim doktorum havuza girme ama temiz deniz serbest dedi. Islak mayo bikini ile durma o kadar keyfini çıkar dönüşte görüşürüz dedi kalabalık havuza girmeni tavsiye etmem kuzum. Bir de güneş kremini ihmal etme.

Ya gideceğimiz villa yeni yapıldı ortak degul her gun klorlanıyor ve ben cok havuzu sevyrm kızım var 6.5 yasında. Girmemi cok isteyecek yaaa of yarn vercem inşallah heyecan bastı

Ya gideceğimiz villa yeni yapıldı ortak degul her gun klorlanıyor ve ben cok havuzu sevyrm kızım var 6.5 yasında. Girmemi cok isteyecek yaaa of yarn vercem inşallah heyecan bastı
Hijyeninden eminsen gir kuzum ama kurulan çıkar çıkarmaz. Bazen çok da evhamlı olmamak lazım

Hijyeninden eminsen gir kuzum ama kurulan çıkar çıkarmaz. Bazen çok da evhamlı olmamak lazım
Ay evet ablam diyor ben hep gecıkme bekledim sen de bekleseydn zatengircektin fln. Henüz de. gitmedim zaten yazın baska kışın baska sehırdeym kızımdaki dr.uma gdecegm tatil dönuşu. Ben de gitmeden ona danışayım

Merhaba iyi akşamlar birşey sorabilir miyim bugün Dr kontrolüm vardı kese göründü çok küçük dediler ilk bi düşük yaptığım için bunda düşük önleyici duphaston verdiler daha önce bu ilacı kullanan var mı nasıl etkilimi

Merhaba hayırlı olsun bende 2 düşük sonrası şuan gebeyim kontrolde doktor karar verecek sanırım rutin bir uygulama aspirin ve progesteron kullanımı. Yumurtlamadan kaç gün sonra 424 çıktı acaba

Yok canım gitmedim henüz sabrediyorum. 9 ağustosta randevum. Bir aksilik çıkmazsa inşallah. Biraz daha büyüsün minnak 5+5 de olmuş olacağım sen gördün mü
benmde 8 ağustos bnde 5+5 oluyorum o gün
gitmedim hiç ama dün gece sol kasığımda sızlama vardı uyuyamadım ya dış gebelik vs diye efham yaptım kendi kendime ara ara kasıklarımda batma oluyor sende oluyor mu

Az önce çok şiddetli Regl olacakmış gibi kramp yaşadım lavabo esnasında. Ben de geçsin diye onu bekliyorum şimdi. Baya korkuttu.
Kasık batması da ani hareket edince oluyor, oturduğumda ya da yattığımda ani kalkınca, öksürünce filan. Zormuş ya. Allah yardımcımız olsun

amin cnm inşallah sol kasıksa kız olur sağ kasıksa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

amin cnm inşallah sol kasıksa kız olur sağ kasıksa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Sonucunu göreceğiz inşallah yumurtlamam sağ kasıktan oldu, öncesi ve sonrasında baya ağrım oldu. Şimdi o kadar şiddeti kalmadı.
Ama sivilcelerim çıktı, onun için de kız diyorlar :)

Kızlarrrr Sabahın 6sında testi yaptım başlarda hemen kırmızı olmuyor awox bilen bilir geçenkı testim ilk 10.dk ile bu sabahkının 10.dksını kolaj yaptm ilk foto o. Tabi ben uyuyana dek netledi zaten hala ıcım suphelıydı Sonra uyudum zorla sımdı bi kalktım ki ikisini alt alta koydum sabahkı de netlesmiş ve sonuc artmıs. Ay sabah cok korktum kızlar cok artmamıs gbydı hatta Perşembe yaptıgım Daha koyu gbydı kurudugundan suan derin nefes aldım. Yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı. İlk 10dk ilk 30dk ve şuanki en neti artışın yanılmıyorım dimi bi tokat lazım bana

Eklentiler

• IMG_20250802_092046.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250802_092402.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20250802_091551.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
reglin geçmiş miydi cnm

Ben de bu şekilde oldu hatta hemen çıkmadı sonra çıktı. Merak etme gebesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…