Ah canım ayagm geri geri gidiyor bugun anneme geldim yarın. Verıcem insallah devamı gelırse ablamla nabızlarmza baktm benm 99 onun 62kan testi versene cnm
Dün test vermiştim kuzum bişey çıköamıştı bugün hafif bi yanma vardı sabahtan ama içtiğim sudan dolayı geçti sanırım şuanlık bişey yok çünkücnm enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum muhakkak doktora çık derim
güzel o zaman geçtiyse.Dün test vermiştim kuzum bişey çıköamıştı bugün hafif bi yanma vardı sabahtan ama içtiğim sudan dolayı geçti sanırım şuanlık bişey yok çünkü
Aminnnn inşallah ikimizindeAyyyy çok sevindim çok sağlıkla gelsin gecıkme olsunn adetn dekesinlikle dediğin gibi eşim de ben de gidelim diyoruz 10dk snra hop vazgecıyoruz bir erken awox 2 de kaset test aldm ovula.yapay zeka GBT sağolsun yumurtlama da yanımdaydı hahahah. Bana kesınlkle yumurta n 18ınde catlamıstır cok koyu testin diyor 18ındekı tuttysa bugun adetti :)ona göre HCG 100lerdeydı dun benm de. Ben de 7snde tatile gdcegım havuza girme konusunda kararsızım sen neyapacaksn
Ya gideceğimiz villa yeni yapıldı ortak degul her gun klorlanıyor ve ben cok havuzu sevyrm kızım var 6.5 yasında. Girmemi cok isteyecek yaaaAminnnn inşallah ikimizindeSenin kanda daha yüksek çıkar o zaman kuzum hadi inşallah güzel haberler ver yarın bugün onu da konuşmak için gittim doktorum havuza girme ama temiz deniz serbest dedi. Islak mayo bikini ile durma o kadar keyfini çıkar dönüşte görüşürüz dedi kalabalık havuza girmeni tavsiye etmem kuzum. Bir de güneş kremini ihmal etme.
Hijyeninden eminsen gir kuzum ama kurulan çıkar çıkarmaz. Bazen çok da evhamlı olmamak lazımYa gideceğimiz villa yeni yapıldı ortak degul her gun klorlanıyor ve ben cok havuzu sevyrm kızım var 6.5 yasında. Girmemi cok isteyecek yaaaof yarn vercem inşallah heyecan bastı
Ay evet ablam diyor ben hep gecıkme bekledim sen de bekleseydn zatengircektin fln.Hijyeninden eminsen gir kuzum ama kurulan çıkar çıkarmaz. Bazen çok da evhamlı olmamak lazım
Merhaba hayırlı olsunMerhaba,
Umarım bende Nisan annesi olacağım SAT 1 Temmuz , 31 Temmuzda beta hcg değerim 424 çıktıGeçmişte 3 düşüğüm olduğu ve kan pıhtılaşma problemim olduğu için doktorum sabah akşam kan sulandırıcı iğne ve günde 1 kez aspirin ile progestana başlattı. Umarım bebeklerimiz bizimle kalır benzer durumu yaşayan ve günde 2 kez iğne kullanacak olan var mı?
Yok canım gitmedim henüz sabrediyorum. 9 ağustosta randevum. Bir aksilik çıkmazsa inşallah. Biraz daha büyüsün minnakmimarimtirak canım keseyi gördün mü gittin mi doktora
benmde 8 ağustos bnde 5+5 oluyorum o günYok canım gitmedim henüz sabrediyorum. 9 ağustosta randevum. Bir aksilik çıkmazsa inşallah. Biraz daha büyüsün minnak5+5 de olmuş olacağım sen gördün mü
Az önce çok şiddetli Regl olacakmış gibi kramp yaşadım lavabo esnasında. Ben de geçsin diye onu bekliyorum şimdi. Baya korkuttu.benmde 8 ağustos bnde 5+5 oluyorum o gün
gitmedim hiç ama dün gece sol kasığımda sızlama vardı uyuyamadım ya dış gebelik vs diye efham yaptım kendi kendime ara ara kasıklarımda batma oluyor sende oluyor mu
amin cnm inşallah sol kasıksa kız olur sağ kasıksa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumAz önce çok şiddetli Regl olacakmış gibi kramp yaşadım lavabo esnasında. Ben de geçsin diye onu bekliyorum şimdi. Baya korkuttu.
Kasık batması da ani hareket edince oluyor, oturduğumda ya da yattığımda ani kalkınca, öksürünce filan. Zormuş ya. Allah yardımcımız olsun
Sonucunu göreceğiz inşallahamin cnm inşallah sol kasıksa kız olur sağ kasıksa erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
reglin geçmiş miydi cnmKızlarrrr Sabahın 6sında testi yaptım başlarda hemen kırmızı olmuyor awox bilen bilir geçenkı testim ilk 10.dk ile bu sabahkının 10.dksını kolaj yaptm ilk foto o. Tabi ben uyuyana dek netledi zaten hala ıcım suphelıydı Sonra uyudum zorla sımdı bi kalktım ki ikisini alt alta koydum sabahkı de netlesmiş ve sonuc artmıs. Ay sabah cok korktum kızlar cok artmamıs gbydı hatta Perşembe yaptıgım Daha koyu gbydı kurudugundan suan derin nefes aldım. Yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı. İlk 10dk ilk 30dk ve şuanki en neti artışın yanılmıyorım dimi bi tokat lazım bana
Ben de bu şekilde oldu hatta hemen çıkmadı sonra çıktı. Merak etme gebesin inşallahKızlarrrr Sabahın 6sında testi yaptım başlarda hemen kırmızı olmuyor awox bilen bilir geçenkı testim ilk 10.dk ile bu sabahkının 10.dksını kolaj yaptm ilk foto o. Tabi ben uyuyana dek netledi zaten hala ıcım suphelıydı Sonra uyudum zorla sımdı bi kalktım ki ikisini alt alta koydum sabahkı de netlesmiş ve sonuc artmıs. Ay sabah cok korktum kızlar cok artmamıs gbydı hatta Perşembe yaptıgım Daha koyu gbydı kurudugundan suan derin nefes aldım. Yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı. İlk 10dk ilk 30dk ve şuanki en neti artışın yanılmıyorım dimi bi tokat lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?