2026 nisan anneleri

bende önceki gebeliğimde boş gebelik yaşamıştım canım ama benim betam artmıyordu yani 2 katına çıkmıyordu seninki çok güzel artmış geçde olsa bebiş kendini gösterecektir 🤲🏻🥰
İnşallah canım kısmet. Rızkı varsa gelir. Senin kesen kaç mm idi dün. Geç döllenme olabilir mi acaba bilemedim

Benim de SATA göre 5+1 çok iştahım var hele şuan tatildeyim havuzda bile birşeyler yemek istiyorum😌 kızımda bulantılar 7. Haftadan sonra başlamıştı ama ozman neden olmuyor diyordum . Sakın bu fikri çağırmayalım beklentiye girersek oluyor🥰 sadece bazı kokulara öğürme var şuan
Sağlıkla gelsin :) benimde önceden planladığım bir tatil vardı uçak ile seyahat edeceğim doktoruma hem bu durumu hemde havuz ve denizi sordum. Uçak için problem olmayacağını günlük kullandığım progestanı arttırmamı , deniz temizse girmemi ve ıslak kalmamı istedi. Rabbim yardımcımız olsun şimdiden her şeyi düşünür olduk😊

Canım 1 senedir uğraştığım beklediğim gebelik haberini öyle bir zamanda aldım ki tıkandım kaldım. Önceden planlanmış ve ücretleri ödenmiş bir tatile çıktım bu sabah ve öyle bir yere gidiyorum ki (avşa adası) hastane için başka bir adaya gitmek gerekiyormuş 😄 kendimide bebeğimide Allaha emanet ettim 1 hafta sonra koşarak yaptırıcam herşeyi😍
Tadını çıkar canımmm keyfine bak

aynıyız cnm benimde ☺️
Sen ne durumdasın canım gittin mi doktora benim kan ve idrar sonuçları dün çıktı ama o kadar kötüydüm ki gidemedim tüm gün ya midem bulandı ya halsizlikten uyukladım pazartesi sonuçlar için giderim ondan sonra da artık ne zaman çağırırsa 😌

Sen ne durumdasın canım gittin mi doktora benim kan ve idrar sonuçları dün çıktı ama o kadar kötüydüm ki gidemedim tüm gün ya midem bulandı ya halsizlikten uyukladım pazartesi sonuçlar için giderim ondan sonra da artık ne zaman çağırırsa 😌
gittim cnm 5+5 di bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükür ❤️

bnden de tahlil istedi ama ne zaman geleceğimi sormayı unuttum 😀 4 hafta sonra falan giderim heralde

Kızlar tüp bebek annesiyim inşallah yani . 5 ağustos öğleden sonra 42 ile öğrendim ağustos sabah 8 de 118 olmuş . Artış az mı tedirgin oldum. Nasıl sizce. dün 118 beta da 3+5 idim

bnden de tahlil istedi ama ne zaman geleceğimi sormayı unuttum 😀 4 hafta sonra falan giderim heralde
Tahlil sonucu cikinca sonuç için hemen gitmem lazım ki ona göre değerlerine bakıp ne gerekiyorsa ya da neyin eksikse ona göre takviye verir bebeğin gelişimi için 😂 4 hafta bekleme bence ya benim sonuçlar da 4 değer ekside mesela onları artırmak için ilaç verecek büyük ihtimal bu arada 2026 Nisan anneleri genel alan açılmış gördün mü herkes oraya geçmiş sende gel 💕

Back
X