gittin mi cnm doktora
Maşallah minnaklarayarın bizi neler bekliyor bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah minnaklarayarın bizi neler bekliyor bakalım
![]()
Gittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftayagittin mi cnm doktora
ya nasıl yani yolk saç falan görmedi miGittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftaya![]()
Maalesef 12 mm kese görünüyor. Ama henüz içinde bir şey yok.ya nasıl yani yolk saç falan görmedi mi
bende önceki gebeliğimde boş gebelik yaşamıştım canım ama benim betam artmıyordu yani 2 katına çıkmıyordu seninki çok güzel artmış geçde olsa bebiş kendini gösterecektirMaalesef 12 mm kese görünüyor. Ama henüz içinde bir şey yok.
İnşallah canım kısmet. Rızkı varsa gelir. Senin kesen kaç mm idi dün. Geç döllenme olabilir mi acaba bilemedimbende önceki gebeliğimde boş gebelik yaşamıştım canım ama benim betam artmıyordu yani 2 katına çıkmıyordu seninki çok güzel artmış geçde olsa bebiş kendini gösterecektir![]()
söylemişti cnm ama unuttum yaİnşallah canım kısmet. Rızkı varsa gelir. Senin kesen kaç mm idi dün. Geç döllenme olabilir mi acaba bilemedim
Kac haftalik gittiniz belki küçük olduğu jcin hemen gorunmemistirGittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftaya![]()
5+5 12 mm kese, 2 gün önce 13.500 beta değeriKac haftalik gittiniz belki küçük olduğu jcin hemen gorunmemistir
Gelecek hafta güzel haberler alırsınız insallah bize de haber verin tekrar gittiğinizde5+5 12 mm kese, 2 gün önce 13.500 beta değeri
İnşallah. Hayırlısı hakkımızdaGelecek hafta güzel haberler alırsınız insallah bize de haber verin tekrar gittiğinizde
Sağlıkla gelsin :) benimde önceden planladığım bir tatil vardı uçak ile seyahat edeceğim doktoruma hem bu durumu hemde havuz ve denizi sordum. Uçak için problem olmayacağını günlük kullandığım progestanı arttırmamı , deniz temizse girmemi ve ıslak kalmamı istedi. Rabbim yardımcımız olsun şimdiden her şeyi düşünür oldukBenim de SATA göre 5+1 çok iştahım var hele şuan tatildeyim havuzda bile birşeyler yemek istiyorumkızımda bulantılar 7. Haftadan sonra başlamıştı ama ozman neden olmuyor diyordum . Sakın bu fikri çağırmayalım beklentiye girersek oluyor
sadece bazı kokulara öğürme var şuan
Tadını çıkar canımmm keyfine bakCanım 1 senedir uğraştığım beklediğim gebelik haberini öyle bir zamanda aldım ki tıkandım kaldım. Önceden planlanmış ve ücretleri ödenmiş bir tatile çıktım bu sabah ve öyle bir yere gidiyorum ki (avşa adası) hastane için başka bir adaya gitmek gerekiyormuşkendimide bebeğimide Allaha emanet ettim 1 hafta sonra koşarak yaptırıcam herşeyi
![]()
Sen ne durumdasın canım gittin mi doktora benim kan ve idrar sonuçları dün çıktı ama o kadar kötüydüm ki gidemedim tüm gün ya midem bulandı ya halsizlikten uyukladım pazartesi sonuçlar için giderim ondan sonra da artık ne zaman çağırırsaaynıyız cnm benimde![]()
gittim cnm 5+5 di bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükürSen ne durumdasın canım gittin mi doktora benim kan ve idrar sonuçları dün çıktı ama o kadar kötüydüm ki gidemedim tüm gün ya midem bulandı ya halsizlikten uyukladım pazartesi sonuçlar için giderim ondan sonra da artık ne zaman çağırırsa![]()
bnden de tahlil istedi ama ne zaman geleceğimi sormayı unuttumSen ne durumdasın canım gittin mi doktora benim kan ve idrar sonuçları dün çıktı ama o kadar kötüydüm ki gidemedim tüm gün ya midem bulandı ya halsizlikten uyukladım pazartesi sonuçlar için giderim ondan sonra da artık ne zaman çağırırsa![]()
8 ağustos diyecektimKızlar tüp bebek annesiyim inşallah yani . 5 ağustos öğleden sonra 42 ile öğrendim ağustos sabah 8 de 118 olmuş . Artış az mı tedirgin oldum. Nasıl sizce. dün 118 beta da 3+5 idim
Tahlil sonucu cikinca sonuç için hemen gitmem lazım ki ona göre değerlerine bakıp ne gerekiyorsa ya da neyin eksikse ona göre takviye verir bebeğin gelişimi içinbnden de tahlil istedi ama ne zaman geleceğimi sormayı unuttum4 hafta sonra falan giderim heralde