Ay çok sevindimgittim cnm 5+5 di bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindimgittim cnm 5+5 di bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükür![]()
sonuçları whatsaptan attım cnm baktı ondan dedimTahlil sonucu cikinca sonuç için hemen gitmem lazım ki ona göre değerlerine bakıp ne gerekiyorsa ya da neyin eksikse ona göre takviye verir bebeğin gelişimi için4 hafta bekleme bence ya benim sonuçlar da 4 değer ekside mesela onları artırmak için ilaç verecek büyük ihtimal bu arada 2026 Nisan anneleri genel alan açılmış gördün mü herkes oraya geçmiş sende gel
![]()
amin cnm inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaAy çok sevindimHayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişin
ben hala alışamadım gibi değişik bi süreç
![]()
sonuçları whatsaptan attım cnm baktı ondan dedim![]()
heycandan aklıma gelmemiş ☺Ne zaman gidecegini de sorsaydin bari
Ahaha en iyisiamin cnm inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaben baya alıştım ya hamile gibi davranıyorum artık
![]()
güzel düşün güzel olsun cnm tadını çıkarAhaha en iyisiben hala afallamış haldeyim galiba ilkinde kalp atışı duymamıştık kaybettik felan galiba bunda alışmam için riskli olan 3 ayı da geçmek lazım o zaman bi oh be tamam oldu dicem
belirtilerle o kendini hatırlatıyor zaten arada o ayrı konu belirti olunca seviniyorum sanki ben burdayım korkma diyo
![]()
Canım gözün Aydın bebiişi gördüğünde sence betan kaclardaydı.güzel düşün güzel olsun cnm tadını çıkar![]()
Karından mi baktı canım5+5 12 mm kese, 2 gün önce 13.500 beta değeri
teşekkür ederim cnm hiç bilmiyorum ki 1566 nın üzerinden 9 gün geçmiştiCanım gözün Aydın bebiişi gördüğünde sence betan kaclardaydı.
Vajinal de baktı canım, karından bir şey gördü gibi oldu ama vajinalden hiç göremedi..Karından mi baktı canım
Kız maşallah cokmuş değerin erkennmi yumjrtladnteşekkür ederim cnm hiç bilmiyorum ki 1566 nın üzerinden 9 gün geçmişti
25 günde bir cnm döngüm 12.gün yumurtam çatladı bilmiyorum erken miKız maşallah cokmuş değerin erkennmi yumjrtladn![]()
Cihaz kaynaklı da olabilir belki iyi düşünelim dua edeceğim senin içinVajinal de baktı canım, karından bir şey gördü gibi oldu ama vajinalden hiç göremedi..
Bakalım kısmet artık. Çok teşekkür ederim canım. Sağlıkla kolayca alın kucağınıza inşallahCihaz kaynaklı da olabilir belki iyi düşünelim dua edeceğim senin için![]()
Maşallah canım evet oyuzden cok hızla ilerlemiş Sanko25 günde bir cnm döngüm 12.gün yumurtam çatladı bilmiyorum erken mi![]()