2026 nisan anneleri

Ara ara geçen sancı şeklinde karın ağrısı yaşayan var mı aranizda benim yaklaşık 10 gündür böyle normal mi acaba ? Kan sonucum henüz çıkmadı yazlık yerde olduğum için yoğunluk varmış ögrensem de en azından normal bı gebelik mi az da olsa fikrim olsa
Evet benim de oluyor doktora sordum normal dedi

Teşekkür ederimm darısı başına🥰 Her şey normal gelişimi için de haftaya perşembeye tekrar çağırdı yediklerine dikkat et dedi bir de tahliller için aile hekimine yönlendirdi folik asit kullanıyordum zaten öyle
teşekkür ederim canım bugün gidecektim erteledim azcık zaman geçsin diye ☺️

Merhaba kızlar sanırım ben de aranızdayım regle 5 gün kala öğrendim biraz erken oldu ama
Genel anne grup açılmadı mı ? Nisan anneleri de bayağı varmış. Hepinize güzel artışlar diliyorum💜🙏🏻

merhaba adete 3 gün kala awox ve 2 gün kala başka bir marka test taptım böyle görünüyorlar bugün sabah artı med ve days doctor böyle görünüyor yarın adet günüm sizce ihtimal nedir

Eklentiler

• IMG_8274.webp
    IMG_8274.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_F3CEB32A-595C-4D57-A67A-8448D5C58EE3.webp
    IMG_F3CEB32A-595C-4D57-A67A-8448D5C58EE3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 23
artı med ve days doctor daha belirsiz silik çizgi çıkardı onu yazmatı unutmuşum
merhaba adete 3 gün kala awox ve 2 gün kala başka bir marka test taptım böyle görünüyorlar bugün sabah artı med ve days doctor böyle görünüyor yarın adet günüm sizce ihtimal nedir

Kızlar daha önceden 2 kürtajım var. Şuan 4+5tetmişim ve betam 590 çıktı bana çok düşük geldi. Hiç bu değerlerde çıkan var mı

Ara ara geçen sancı şeklinde karın ağrısı yaşayan var mı aranizda benim yaklaşık 10 gündür böyle normal mi acaba ? Kan sonucum henüz çıkmadı yazlık yerde olduğum için yoğunluk varmış ögrensem de en azından normal bı gebelik mi az da olsa fikrim olsa
Benimde 3 gün önce kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim şişti ve acımaya başladı şişkinliğim var adetime 7 gün var sizce durum nedir

Benimde 3 gün önce kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim şişti ve acımaya başladı şişkinliğim var adetime 7 gün var sizce durum nedir
Benim geçen ay da bu dediğiniz belirtiler vardı bekledim olmadı bazen yumurtlama dönemi de belirti olabiliyor bu ay sadece daha yoğun karın ağrısı var ondan anladım net bir şey diyemem bende herkesin belirtisi de farklı olabiliyor ayrı bı belirti olarak da göğsün koyu olan uç kisimda halkada yani minik minik sivilce gibi kabarcıklar çıktı bende ona da dikkat edebilirsiniz ki ilk gebeligimde de o kabarciklar olmuştu net belirti yoksa da adete yakın evde test yapin varsa silikte olsa bi çizgi cikar sonra kan verirsiniz

Benim geçen ay da bu dediğiniz belirtiler vardı bekledim olmadı bazen yumurtlama dönemi de belirti olabiliyor bu ay sadece daha yoğun karın ağrısı var ondan anladım net bir şey diyemem bende herkesin belirtisi de farklı olabiliyor ayrı bı belirti olarak da göğsün koyu olan uç kisimda halkada yani minik minik sivilce gibi kabarcıklar çıktı bende ona da dikkat edebilirsiniz ki ilk gebeligimde de o kabarciklar olmuştu net belirti yoksa da adete yakın evde test yapin varsa silikte olsa bi çizgi cikar sonra kan verirsiniz
Benim minik sivilceler var bir iki tane tam da koyu halkanın olduğu yerde ama Daha yumurtlamanın üstünden iki gün geçti. Hemen belirti verir mi sıcaktan ben sivilcelendim bence, vücudumda da var çünkü

Hanımlar merhaba . Şu anda adetime 3 gün var tarihi itibarıyla dün akşam bir test yaptım Sabah tekrar yaptım silikklik daha netti ama çok silikti. Akşamına tekrar yapacağım dedim içgüdülerimle yaptım ve çok net artış gördüm afallamış durumdayım evdeki testler yanlış mı acaba diye düşünürken bu kadar artış olmazdı sanırım. Aşkım arkadaştım yok yarın sabah da yine pozitif görürsem 4 başka marka almayı düşünüyorum kan verip vermemek konusunda kararsızım aslında adet tarihim yarındı ama ben yumurtlamamı bildiğim için sayıyorum. Yalnız çizgi pes pembe ama kalite düşmüş çok yükleyince nasipse Ben de 2026 Nisan annesi olacağım sanırım

Eklentiler

• IMG_20250730_233413.webp
    IMG_20250730_233413.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250730_231834.webp
    IMG_20250730_231834.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 20
Benim minik sivilceler var bir iki tane tam da koyu halkanın olduğu yerde ama Daha yumurtlamanın üstünden iki gün geçti. Hemen belirti verir mi sıcaktan ben sivilcelendim bence, vücudumda da var çünkü
Dediğim gibi herkesin belirtisi farklı olabilir bende o göğüs ucundaki kabarcıklar daha önce normal zamanda olmadığı için hamilelik belirtisi diye düşündüm ama yumurtlamadan 2 gün sonra belirti verebilecgini sanmiyorum ben adete yakin fark ettim karın ağrısıyla birlikte

Yani demek istediğim yumurtlama döneminde de bir takım değişiklikler hissedebiliyoruz ben yaklaşık 4 aydır her ay bu ay kesin oldu diyorum😂 yok karnım agriyo yok yanma oluyo yumurtlama zamanı felan hiç birinde olmadı bu ay 3 test yaptım 3üde pozitif ve adet baya gecikti zaten kan verdim kanını kaybettiler herhalde sonuç alamadım bugün tekrar verdim

Hanımlar merhaba . Şu anda adetime 3 gün var tarihi itibarıyla dün akşam bir test yaptım Sabah tekrar yaptım silikklik daha netti ama çok silikti. Akşamına tekrar yapacağım dedim içgüdülerimle yaptım ve çok net artış gördüm afallamış durumdayım evdeki testler yanlış mı acaba diye düşünürken bu kadar artış olmazdı sanırım. Aşkım arkadaştım yok yarın sabah da yine pozitif görürsem 4 başka marka almayı düşünüyorum kan verip vermemek konusunda kararsızım aslında adet tarihim yarındı ama ben yumurtlamamı bildiğim için sayıyorum. Yalnız çizgi pes pembe ama kalite düşmüş çok yükleyince nasipse Ben de 2026 Nisan annesi olacağım sanırım
Resimlerden pek belli olmuyor birazda karanlık bir ortam olduğundan herhalde eğer 3unde de silikse yanlış olma ihtimali yok markadan markaya değişiyor herhalde ki ben adete 3 gün kala her gün yapmaya başladim daha belirgin çizgiler beta değeriyle alakalı da olabilir ama

Eklentiler

• IMG20250727112126.webp
    IMG20250727112126.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 13
belirtileriniz başladı mı? 4+6 olduk bende hiçbir belirti yok bazen ağrım oluyordu artık o da olmuyor

Resimlerden pek belli olmuyor birazda karanlık bir ortam olduğundan herhalde eğer 3unde de silikse yanlış olma ihtimali yok markadan markaya değişiyor herhalde ki ben adete 3 gün kala her gün yapmaya başladim daha belirgin çizgiler beta değeriyle alakalı da olabilir ama
Netlesmıs halni koyaym evet Pembe renk ama burda görünmedi sbah da aynı cktııı. Bu dun geceki. Sizin de hayırlı olsun birazdan awox yapacagım ☺️

Eklentiler

• IMG-20250730-WA0083.webp
    IMG-20250730-WA0083.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 8
Back
X