Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Allah tez zamanda en güzel ve en sağlıklı şekilde gebelik yaşayıp anne olmanı nasip etsin başka bir doktora daha görünmeyi düşündün mü kürtajdan önce
Amin canım benim çok sağol Yarın kendi doktoruma da gidicem canım. Bugün bayram diye farklı doktora gitmiştim ağrıdan sebep. Sonuç değişmez muhtemelen çünkü beklenen bir riskti benim için. Gelişimi ve kalp atımı çok yavaştı maalesef. Rabbim ilerde sağlıklı bebekle ödüllendirir inşallah

Bu haftalarda sizin depolardan kullanıyor sebebi de göbek bağı oluşmadı henüz Yani göbek bağının oluştuğu zamana dek sizin yedikleriniz ona ulaşmayacak sizin var olan depolardan gidecek tabi siz kendinize iyi bakmazsanız diş gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz

Aaa hala neden baktırıyorsun ki betaa. Ben 14 mayısta transfer oldum 26 mayıs test günümdü. En son 28 inde baktırdım bida baktırmadım. Kalp atışı için mi gideceksin sende . Kaç haftalıksın
Önceden kimyasal ve boş gebelik geçmişim var,biraz riskli gruptayım diye bakıyorlar. 6+4 deyim. Kalp için gideceğiz bakalım kısmetse

En kısa zamanda sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah. Duygularını tam içimde hissediyorum bu duygulara yakın şeyler çok hissettim inşallah rabbim her isteyene vaktinde , sağlıklı evlatlar versin inşallah

Önceden kimyasal ve boş gebelik geçmişim var,biraz riskli gruptayım diye bakıyorlar. 6+4 deyim. Kalp için gideceğiz bakalım kısmetse
Anladım canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. yarın demi senin de randevun. Keseye göre bende bugün 6+4 üm

Sağolun canlarım desteğiniz çok değerli. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla aminn en güzel gebelikler sizin olsun inşallah
Cok ama cok üzüldüm.. Rabbim guc ve sabir versin bir sonrakini tez zamanda saglikla getirsin insallah Guclu durmak kudretini versin Tanrim

Cok ama cok üzüldüm.. Rabbim guc ve sabir versin bir sonrakini tez zamanda saglikla getirsin insallah Guclu durmak kudretini versin Tanrim
Allah razı olsun kızlar çok sağ olun inşallah kolayca geçip gidecek bu süreçler de. Rabbim hepimize sağlıklı evlat versin amin

Ben elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Çok üzgünüm… Ne desek ne yapsak boş farkındayım. Allah istediğin zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin sana

Allah razı olsun kızlar çok sağ olun inşallah kolayca geçip gidecek bu süreçler de. Rabbim hepimize sağlıklı evlat versin amin
Canım çok üzüldüm benim doktorum tüp bebek diye ekstra sakınma normal gebelikle aynı riskler sadece sizde ekstra ilaçlar var. Eğer sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşmeyecek ama eğer sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım düşecek demişti. Bu duruma çok üzülünüyor ama vücut öyle birşey ki aslında bi mucize 12. Haftaya kadar tarıyor embriyoyu fabrika gibi düşün eğer düşmese hatalı üretimler çok fazla olur bir yerde şükredip sevinmek lazım sonra çok daha fazla üzülmemek için demişti kuzu. Hepimiz korkuyoruz tedirginiz bu süreçte ama doktorumun dedikleri hep kulağımda.
Merhaba bizim normal yolla oldu. Beklemediğimiz bir anda gerçi sürpriz oldu. Randevum saat 10:00'da inşallah kalp atışı duymak istiyoruz tabii.
Bizde yoldayız şimdi ile gidiyoruz bakalım ne zaman varırsak, umarım bebeği görüp kalp atışını duyabiliriz bizde

Çok çok üzüldüm Allah sabır versin, umarım bundan sonraki süreciniz bunu unutturacak kadar güzel olur

Anladım canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. yarın demi senin de randevun. Keseye göre bende bugün 6+4 üm
Günaydın teyzesiiiii kalp atışını duyduk. 6+4 de . Sen gittin mi

Günaydın kızlar nasılsınız ben doktor kontrolüne geldim çok gerginim sizin nasıl geçiyor hamilelik

Kızlar 6+4 dedi bize. 30 ocak dedi doğacağı tarihe. 20'si ile 30'u arasında bekleyeceğiz dedi. Kalp atışı 120 duyuldu kesenin etrafında herhangi bir kanama alanı da yok. İlişkiye de devam edebilirsiniz risk görünmüyor bebeğin pozisyonu da güzel dedi. Yani bebeğimizi de gördük kalp atışını da duyduk. Bugün gidecek arkadaşlarım inşallah sizlerde mutlu haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…