Amin canim benim aminnn insallahAllah razı olsun kızlar çok sağ oluninşallah kolayca geçip gidecek bu süreçler de. Rabbim hepimize sağlıklı evlat versin amin
Evet önden gidiyor :) annesi gibi kurt yutmuş durmuyor. Bir de kısmet olursa 29 ocak dedi doğum. Kendi doğum günüm de7+2 olarak gözüküyor kuzu seninki önden gidiyor galibaa
Hadi gözün aydınnBen de 6+1 de kalp atışı duydum şükürler olsun ki
Olmaz mı? Ben biraz rahatıma düşkün ve tembelimdir. Bakamam yetemem diye diye 34üme kadar erteledim bebek işini. Sonra bi gün amh’ıma baktı doktor 0,54 dedi. Çok düşük rezervlerin tükenir iki seneye dedi. Oysa ki yumurtlama dönemimmiş o yüzden çok düşük çıkmış. Adetimin 2. Günü 1,38 çıktı. Yine yüksek değil ama alt sınırda ama benimki korku aldı ertelemek istemedim daha fazla. Hayat elbette zorlaşacak ama bizden bir parça dünyaya getirmek yine de çok güzel…kızlar her ne kadar çoğumuz isteğimizle hamilelik yaşasakta sizde yaşıyor musunuz böyle bi korku kaygı bundan sonra hayatım nasıl olacak beni neler bekliyor geleceğe yönelik tedirginlikler vs bu aralar yoğun bi şekilde aklımda bunlar var
Bende var canım çünkü bir çocuk kolay büyümüyor. Üstelik benim 10 yaşında bir kızım var hep büyüsün biraz kendine yetmeye başlasın kendini kurtarsın dedim onun için 4.5 sene işe ara verdim ne zaman döndüm tekrar kilo verdim kendimi buldum şimdi sıfırdan başlamak çok zor geliyor yaşta 36.kızlar her ne kadar çoğumuz isteğimizle hamilelik yaşasakta sizde yaşıyor musunuz böyle bi korku kaygı bundan sonra hayatım nasıl olacak beni neler bekliyor geleceğe yönelik tedirginlikler vs bu aralar yoğun bi şekilde aklımda bunlar var
Sağol kuzum. Operasyondan çıktım şimdi. Meğer yapışık ikizmiş. O yüzden zaten yaşamazmış. Şaşırdık valla. Allaha teslim ve tevekküldeyim. Hayırlı olan buymuş demekki biz bilemeyiz işte. Sağol bitanemCanım çok üzüldümbenim doktorum tüp bebek diye ekstra sakınma normal gebelikle aynı riskler sadece sizde ekstra ilaçlar var. Eğer sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşmeyecek ama eğer sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım düşecek demişti. Bu duruma çok üzülünüyor ama vücut öyle birşey ki aslında bi mucize 12. Haftaya kadar tarıyor embriyoyu fabrika gibi düşün eğer düşmese hatalı üretimler çok fazla olur bir yerde şükredip sevinmek lazım sonra çok daha fazla üzülmemek için demişti kuzu. Hepimiz korkuyoruz tedirginiz bu süreçte ama doktorumun dedikleri hep kulağımda.
Bizde yoldayız şimdi ile gidiyoruz bakalım ne zaman varırsak, umarım bebeği görüp kalp atışını duyabiliriz bizde
Ben de yukardaki arkadaşın dediği gibi rahatıma düşkünümdürkızlar her ne kadar çoğumuz isteğimizle hamilelik yaşasakta sizde yaşıyor musunuz böyle bi korku kaygı bundan sonra hayatım nasıl olacak beni neler bekliyor geleceğe yönelik tedirginlikler vs bu aralar yoğun bi şekilde aklımda bunlar var
Bizde kalp atışını duyduk şükür 6+5 dedi doktorum da, 8 mm olmuş yavrucakEvet önden gidiyor :) annesi gibi kurt yutmuş durmuyor. Bir de kısmet olursa 29 ocak dedi doğum. Kendi doğum günüm de
Daydi ocak annesi oluyorsun öyleyse sevindim.Bizde kalp atışını duyduk şükür 6+5 dedi doktorum da, 8 mm olmuş yavrucakaegamze canım listeye ekleyebilirsin kalp atışını da.
Geçmiş olsun allah gönlünüze göre tekrar çok bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım üzülme.Sağol kuzum. Operasyondan çıktım şimdi. Meğer yapışık ikizmiş. O yüzden zaten yaşamazmış. Şaşırdık valla. Allaha teslim ve tevekküldeyim. Hayırlı olan buymuş demekki biz bilemeyiz işte. Sağol bitanem
Ahhh bende fazlasıyla rahatıma düşkünüm birini de büyütmüşken nasıl zor geliyor şimdi.Ben de yukardaki arkadaşın dediği gibi rahatıma düşkünümdürÇok isteyerek tüp bebekle sahip olduğum halde bazen korkuyorum. Boş boş yatarken mesela, bir daha asla böyle boş boş yatamicam diye bi farkındalık geliyor başımızı alıp bir yere tatile gidemicez, sessizce keyif yapamicaz. İnsan ister istemez bunları düşünüyor ama bence bu bizi kötü ya da bencil biri yapmaz. En azından bunun farkında olduğumuz için sonradan çok şok yaşamayız diye düşünüyorum
Muhtemelen öyle olur canım. Özelde takipli olacağım doktorum bana 16 Ocak-5 Şubat arası demişti. Tüp bebek doktorum doğumla ilgili birşey demedi bakalım kan sonuçlarım çıkınca bir daha konuşacağız da o zaman soracağım bakalım o ne diyecekDaydi ocak annesi oluyorsun öyleyse sevindim.
Kalp atış hızı nerede yazıyor ultrasonda,ben anlamıyorum da :)Bizde kalp atışını duyduk şükür 6+5 dedi doktorum da, 8 mm olmuş yavrucakaegamze canım listeye ekleyebilirsin kalp atışını da.
Aaa bende kalp atış hızını bilmiyorum ki nerde yazıyorKalp atış hızı nerede yazıyor ultrasonda,ben anlamıyorum da :)
çok haklısınız bu düşünce çok güzel ama işte hormonların da etkisiyle heralde insan düşünmeden edemiyor.. Umarım kendimizi de unutmadan güzel birer ebeveyn oluruzOlmaz mı? Ben biraz rahatıma düşkün ve tembelimdir. Bakamam yetemem diye diye 34üme kadar erteledim bebek işini. Sonra bi gün amh’ıma baktı doktor 0,54 dedi. Çok düşük rezervlerin tükenir iki seneye dedi. Oysa ki yumurtlama dönemimmiş o yüzden çok düşük çıkmış. Adetimin 2. Günü 1,38 çıktı. Yine yüksek değil ama alt sınırda ama benimki korku aldı ertelemek istemedim daha fazla. Hayat elbette zorlaşacak ama bizden bir parça dünyaya getirmek yine de çok güzel…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?