Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Bende bunu merak ediyorum 7+6 yım mide bulantısı olmuyor ara ara bazı şeylerden tiksinme oluyor gebelikte sabah bulantıları oluyor diyorlardı bende öyle bişey yok endişe etmiyor değilim merak ediyorum
Benim bulantı 5 haftalık Ken başladı şuan 9 a girdim. Ama sabah bulAntim yok sadece sürekli içim kazinıyor açlık bulantısı gibi bende fındık badem yiyiyorum bı iki tane geçiyor ama sürekli açım . tiksinme koku hassasiyetim daha şiddetli.

Ben bebeğin gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum açıkçası. Yoksa doktorum da en fazla 12 kilo dedi. Kızartma yeme dedi mesela ama günlerdir kahvaltı yapamadığım için canım kızartma çekti diye mecbur kızartma yedim bugün sonra vicdan azabı çekiyorum 2.5 kilo verdim bebeğim beslenemiyor mu diye

Ayy hahah ozaman akışına bırakıyorum

Kızlar selam, 9 haftalik olduk, yarın kontrolüm var ama 2 gundur sağ kasığıma beni rahatsız edecek kadar ağrı giriyor, bazen kramp seklinde var mı benim gibi bu durumu yaşayan? Aşırı huzursuz oluyorum bebeğe bir şey mi oldu diye, yani daha önce de olurdu ama bu seferkiler ben burdayım diyor

Tam olarak şuan yaşadığım şey. Ben denbunu sormaya gelmiştim. Dün akşamdan beri sağ tarafım kasılıyor batıyor gibi. Bugün de her yer kapalı. Napcağımı şaşırdım

Bu arada aç kaldığımda ve genellikle tatlı bir şey yersem karpuz gibi midem bir kötü oluyor. Genellikle tuzlu şeyler yemeyi seviyorum.

Kızlar bende 6+3 üm hiç bulantım olmadı normal mi sizce? Bulantısı olmayan bu ilk ayları geçiren var mı aranızda?
Benim bulantim yemek yerken sanki bulanacakmis gibi oluyor bu sebeple yemeklerden tiksinme geldi et tavuk balik yiyemiyorum isin kotusu
Ama hic kusmam olmadi kusacak kadar bulanmadi oyle
Ablam hic bulanmadan gecirdi mesela, herkeste bulanacak diye birsey yok yani kisiden kisiye degisir

Tam olarak şuan yaşadığım şey. Ben denbunu sormaya gelmiştim. Dün akşamdan beri sağ tarafım kasılıyor batıyor gibi. Bugün de her yer kapalı. Napcağımı şaşırdım
Yani eşimde kızıyor sürekli endişe ediyorsun, kanama yoksa normal yazıyor heryer diye ama, ne bileyim diğerlerinden baya farklı bu sefer.. Yarın randevum 12 gibi çıkınca size de yazarım siz benden önce giderseniz siz yazın olur mu, Allah miniklerimizi korusun

8+0 kalp atımı duydum
Maaşallah gözün aydın canımmm.

Ben de bekliyorum bu çarşamba
Kalp atışı görmeyi . Siz de mi bir iki hafta önce 6nın sonlarında 7+larda ummuştunuz ve görememiştiniz? Ben geçen hafta göremeyince endişelendim fakat embryo gözüktü doktor çok minik dedi bir hafta daha bekleyelim dedi . Sizin süreciniz nasıl ilerlemişti acaba?

Az önce gittim ben. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor. Bol su iç bakalım geçicek mi canım.

6+1 de keseyi gördüm 8+0 da kalp atışı

Kızlar yapay zekaya kese resmini attım ramzi teorisine göre cinsiyet söylesin diye 6 haftalık resmede erkek dedi 8 hastalığa da siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…