- 23 Şubat 2019
- 341
- 116
- 103
- 34
8+0 kalp atımı duydumKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Benim bulantı 5 haftalık Ken başladı şuan 9 a girdim. Ama sabah bulAntim yok sadece sürekli içim kazinıyor açlık bulantısı gibi bende fındık badem yiyiyorum bı iki tane geçiyor ama sürekli açım . tiksinme koku hassasiyetim daha şiddetli.Bende bunu merak ediyorum 7+6 yım mide bulantısı olmuyor ara ara bazı şeylerden tiksinme oluyor gebelikte sabah bulantıları oluyor diyorlardı bende öyle bişey yok endişe etmiyor değilim merak ediyorum
Şu an 8. Haftaya giriyorum umarım dediğiniz gibi olurBen de 2 kilo vermiştim şu hiç içemedim ama şimdi bulantım azaldı kiloyu alıyorum sizin de ilk haftalarsa azabilir 10 dan sonra
Ben bebeğin gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum açıkçası. Yoksa doktorum da en fazla 12 kilo dedi. Kızartma yeme dedi mesela ama günlerdir kahvaltı yapamadığım için canım kızartma çekti diye mecbur kızartma yedim bugünAyy kilo almaya çalışmayın derim son aylarda inanılmaz alınıyor çünkü. Kilo aldıkça hamilelik zor geçiyor ağrılar artıyor ödem fazlalaşıyor tansiyon yükseliyor vs. Ben ilk hamileliğimde 3 ayda 4 kilo vermiştim çok zayıfım diye üzülüyordum sonrasında verdiğimi bırakın üstüne bir sürü de kilo aldım:) özel bir diyet yapmadıkça kilo almadan zayıflayarak hamileliği tamamlamak imkansız zaten
Olur eklersen çok sevinirimm , yaşım 29, ilk çocuk , tüp bebek 12 mayıs transfer, kese 28 mayıs yanı 4+4 , kalp atışı 5 haziran yani 5+5 ,tahmini doğum 28 ocak
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Sat 29 mart kese ve kalp atışı 6+0 yaş 34 2. ÇocukKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Ayy hahah ozaman akışına bırakıyorumAyy kilo almaya çalışmayın derim son aylarda inanılmaz alınıyor çünkü. Kilo aldıkça hamilelik zor geçiyor ağrılar artıyor ödem fazlalaşıyor tansiyon yükseliyor vs. Ben ilk hamileliğimde 3 ayda 4 kilo vermiştim çok zayıfım diye üzülüyordum sonrasında verdiğimi bırakın üstüne bir sürü de kilo aldım:) özel bir diyet yapmadıkça kilo almadan zayıflayarak hamileliği tamamlamak imkansız zaten
Tam olarak şuan yaşadığım şey. Ben denbunu sormaya gelmiştim. Dün akşamdan beri sağ tarafım kasılıyor batıyor gibi. Bugün de her yer kapalı. Napcağımı şaşırdımKızlar selam, 9 haftalik olduk, yarın kontrolüm var ama 2 gundur sağ kasığıma beni rahatsız edecek kadar ağrı giriyor, bazen kramp seklinde var mı benim gibi bu durumu yaşayan? Aşırı huzursuz oluyorum bebeğe bir şey mi oldu diye, yani daha önce de olurdu ama bu seferkiler ben burdayım diyor
Benim bulantim yemek yerken sanki bulanacakmis gibi oluyor bu sebeple yemeklerden tiksinme geldi et tavuk balik yiyemiyorum isin kotusuKızlar bende 6+3 üm hiç bulantım olmadı normal mi sizce? Bulantısı olmayan bu ilk ayları geçiren var mı aranızda?
Tam olarak şuan yaşadığım şey. Ben denbunu sormaya gelmiştim. Dün akşamdan beri sağ tarafım kasılıyor batıyor gibi. Bugün de her yer kapalı. Napcağımı şaşırdım
Maaşallah gözün aydın canımmm.8+0 kalp atımı duydum
Az önce gittim ben. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor. Bol su iç bakalım geçicek mi canım.Yani eşimde kızıyor sürekli endişe ediyorsun, kanama yoksa normal yazıyor heryer diye ama, ne bileyim diğerlerinden baya farklı bu sefer.. Yarın randevum 12 gibi çıkınca size de yazarım siz benden önce giderseniz siz yazın olur mu, Allah miniklerimizi korusun
6+1 de keseyi gördüm 8+0 da kalp atışıMaaşallah gözün aydın canımmm.
Ben de bekliyorum bu çarşamba
Kalp atışı görmeyi. Siz de mi bir iki hafta önce 6nın sonlarında 7+larda ummuştunuz ve görememiştiniz? Ben geçen hafta göremeyince endişelendim fakat embryo gözüktü doktor çok minik dedi bir hafta daha bekleyelim dedi . Sizin süreciniz nasıl ilerlemişti acaba?
Kızlar yapay zekaya kese resmini attım ramzi teorisine göre cinsiyet söylesin diye 6 haftalık resmede erkek dedi 8 haftalığa da siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Bende 7+1 hiç bulantım yokKızlar bende 6+3 üm hiç bulantım olmadı normal mi sizce? Bulantısı olmayan bu ilk ayları geçiren var mı aranızda?
Merhaba,bende 6+4 deyim,ne bulantı ne uyku,ne göğüs hassasiyeti. İştah vs. Hiç bir şey yok. Doktora sordum,sorun mu var diye. Her şey gayet normal ve şanslısınız dedi. Herkes te aynı belirtiler olmuyormOlmaması kötümü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?