Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Kızlar muayeneye gittiniz mi? Ben salı günü için randevu aldım şimdiden aşırı heyecanlıyım🐥
Ben şu an 4+5 im ama bekleyeceğim biraz daha ilçedeyim hastane merkezde uzak baya haftada bir kan alınıyor yaşadığım yerde haftaya salı kan vereceğim hcg durumuna göre gideceğim en az bir 5 bin olsun istiyorum ama bakalım tabi

Kızlar 4+2 deyim. Bugün aşırı mide bulantısı, kusma, ağzıma midemden acı su gelmesi gibi şikayetlerle acile gittim. Mide bulantısı için serum yaptı ama hala pek bir düzelme yok. Bu şikayetler için çok erken değil mi sizce 😢 benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba kizlar bugün 5+5 olduk çok şükür.haftaya kalp atışı için randevumuz var.sizlere sorum şu günde iki doz progestan kullanıyorum.200+200 şeklinde.2haftadir kullaniyorum gebelik ilk ogrendigimden beri.ama bikac gündür özellikle akşam üzeri nefes darligim ve şişkinlik oluyor gibi.sizde de benzer şikayetler varmı .progestan mi yapıyor diye düşünüyorum ama kilomda var benim.160 boy 75 kiloyum.kilolu hamile kalan varmı benim gibi

Kızlar 4+2 deyim. Bugün aşırı mide bulantısı, kusma, ağzıma midemden acı su gelmesi gibi şikayetlerle acile gittim. Mide bulantısı için serum yaptı ama hala pek bir düzelme yok. Bu şikayetler için çok erken değil mi sizce 😢 benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Ayy bende dün sabah aynısını yaşadım midem aşırı bulandı agzima acı su tadı geliyordu bende 4+ 3 um bugün . Normal ama ya vücutta hormonlar arttıkça böyle oluyo

Merhaba kizlar bugün 5+5 olduk çok şükür.haftaya kalp atışı için randevumuz var.sizlere sorum şu günde iki doz progestan kullanıyorum.200+200 şeklinde.2haftadir kullaniyorum gebelik ilk ogrendigimden beri.ama bikac gündür özellikle akşam üzeri nefes darligim ve şişkinlik oluyor gibi.sizde de benzer şikayetler varmı .progestan mi yapıyor diye düşünüyorum ama kilomda var benim.160 boy 75 kiloyum.kilolu hamile kalan varmı benim gibi
ilaçla etkisi yoktur bence ya akşamları bende de şişkinlik oluyor

Maşallah hcg çok iyi 🧿
Ne dedi doktor genelde 10 binlerde kalp atışı falan duyuluyor ama doktorunun ne dediği daha önemli
Betanın katlanması 3 kat gıderse 2 kat artanla aynı bebek boyutuna ulasamadan nasıl kalp duyulsun 6+ haftada gorulur kalp atışı /duyulur:)

Back
X