Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Ben 20.haftaya girdim bugün henüz aramadılar, hareketleri de hissediyorum eli kulağındadır yakında hissedersin

Bende smdi sağlık ocağından geldim tek doz olacakmisim 2.cocuktada tek doz olmuştum ekimdeymiş aşım bugün olursam geri nasıl geleceğim arabayı nasıl.kullanacam diye düşünüyordum

Beni ilk sağlık ocağına gittiğim zaman bilgilendirmişlerdi, geçen sene tetanoz oldum, bana hem tetanoz hem de boğmacalı tetanoz olman gerekiyor dediler ben de kadın doğum doktoruma sordum geçen yıl olduğumu da belirttim, muhakkak olman lazım bir doz tetanoz bir de boğmacalı tetanoz var 1 sene öncesine kadar devlet ödemiyordu özel olarak ben tavsiye ediyordum onu dedi şuanda devlet karşılıyor her ikisini de dedi, muhakkak boğmacalıyı da yaptır dedi ben yaptırıcam her iki aşıyı da ama boğmacalı olanı doğuma yakın bir haftada önerdi
Hareketleri 20den sonra hissediyormuş ilk kez gebe olanlar normal o yüzden herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…