Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Hava temizleyici biraz etki etti ama tam bi cozum olmadi bende hala cok kotu durumda

Benimkisi de benim cocugumun besigine bakip duygulanmis aglamis bana da anne olunca sen de anlarsin diyor daha anadan sayilmiyorum heralde belki bi gun sayilirim ama o o kadar iyi bir ana ki baskasinin bebesinin odasina bile duygulanabilir

Bende haftaya taşinıyorum gözümde büyüyor ya
Allah kolaylık versin sakın yorma kendini hergün biraz biraz yap ben biraz oturarak yapmaya çalışıp biraz yatıyorum başka türlü olmuyor çünkü o eski enerjim yok çok çabuk yoruluyorum.

Kızlar bugün kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendim bir de uzağız biz kardeşim amerikada yaşıyor. Annem bendeydi yeni evi yerleştirmeye yardım ediyor sağolsun. Kardeşim o arada görüntülü aradı annem sevinç çığlıkları atınca anladım diğer odadan başladım ağlamaya hamilelik hormonları herhalde kaptığım gibi telefonu bana neden söylemedin dedim. Bugün tam 11. hafta dolmuş aramızda 1.5 ay olucak peşpeşe doğuracağız abla kardeş/ Annem artık biraz burası biraz amerika arası mekik dokuyacak. Olan da ona olacak gibi. Oğlu oluyormuş kardeşiminde orada erken öğreniliyormuş.

Selam. Geçmiş olsun. Bende de egzama var. Kesinlikle hiç bir ilacımı kullanamıyorum. Doğal tedavi sadece

Aiiiyyy ne kadar güzel kardeşinle beraber büyüteceksiniz. Kardeşin ne kadar içinde tutabilmiş ya ben 7. haftaya kadar zor dayandım resmen :)

Annen baya yorulacak
Hayirli olsun inşallah
Amerika'da sartlar daha iyi haliyle, ben olsam biraz annemin destegini yine alirdim ilk zamanlar ama sonrasinda bir yardimci alirdim sanirim
Benim ilk dogumumda annem 40 gun kalmisti ama sonrasinda cok zorlanmistim
Simdi ikinci dogum olacak maddiyat el verse sadece mutfakla ilgilenecek birini almayi cok isterdim
Sabah kahvalti ayarlayacak oglen yemegi ayarlayacak arada ben oglumu uyuturken bebege goz kulak olacak, sonra da aksam yemegini ayarlayip cikacak biri. Ne guzel olurdu
Yemekle ugrasma derdi cok zaman aliyor

Bende çok terliyorum ve kokusu benim de değiştini düşünüyordum hamilelikle alakası varmi acaba diye de düşünmüştüm ama bu sene kilo aldım onlada alakası vardır belki
Bende kilo aldım o da etkiliyordur illaki ama bence en büyük etken hamilelikle birlikte değişen hatta alt üst olan hormonlar

kızlar buraya fazla giremiyorum yoğunluktan hala öğrenemedim bebişin cinsiyetini 16+2 deyiz bugün belli olur mu bu hafta gitsem

Benmde karından 25çıktı vajinadan bakalım orası daha doğru oluyor dedi ordan 32 çıktı şimdilik sorun yok ama biraz takip edelim dedi
İnşallah sorunsuz şekilde son haftaya gelirsiniz Dinlenmeyi ve yorulmamayı tavsiye ediyo doktorlar. Bana put gibi yatacaksın dedi, sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi

Aiiiyyy ne kadar güzel kardeşinle beraber büyüteceksiniz. Kardeşin ne kadar içinde tutabilmiş ya ben 7. haftaya kadar zor dayandım resmen :)
Bende kızdım ama onun ilk gebeliği bundan 7-8 ay önce dış gebelik sebebiyle sonlanmıştı ve bizden uzakta orda tek başına hastanelerde çok zorlanmıştı o yüzden 10. haftayı atlatmayı istedi sanırım diye düşündük annemle bana da bir sürü sorular soruyordu hiç anlamadım. :)

Evet canım 3 ay sonra işe dönecek döndükten sonra annem bakacak ilk 3 ay kendi idare edecek diye planlamış kafasında. O arada ilk zamanlar ben biraz anne desteği almış olurum. Gerçi ilk bir kaç hafta dışında ben kimseyi istemiyorum kendim daha güzel idare ediyorum kalabalık olunca evinde düzeni kaçıyor bebekte huzursuz oluyor. Biz kızımda 2 haftadan sonra herkesi göndermiştik kızımın uyku düzeni falan öyle oturmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…