- 11 Nisan 2025
- 271
- 185
- 18
Hava temizleyici biraz etki etti ama tam bi cozum olmadi bende hala cok kotu durumdaSelam. Herhalde bu rahatsızlığı benim kadar çeken olmamıştır. Maalesef ilaçlar da işe yaramıyor. Zaten alerji ilaçları güvenli de değil hamilelikte. Ben son çare hava temizleyici aldım bide kapı pencereler sürekli kapalı. Alerji filtresi olan klima aldık onu açıyoruz. Bayağı iyi geldi bana.
Evet siveno ben de kullaniyorum malesef hic etki etmiyorDaha fazla terlemiyorum her zamanki kadar terliyorum ama terim aşırı kokuyo benim desiveno kullanıyorum o mu pek etki etmiyor bilemedim ben de yıllardır hep rexona kullanırdım
Benimkisi de benim cocugumun besigine bakip duygulanmis aglamis bana da anne olunca sen de anlarsin diyor daha anadan sayilmiyorum heralde belki bi gun sayilirimBen hamileyken doktor ilk kiza benziyor demisti
Kaynanam gorumcem falan erkek bu doktor bilememistir diyorlardi:)
Kaynanam ruyamda gordum erkek diyordu
Bende gormustum esasen ruyamda erkek cocugu
Neyse doktor bu tahmini erken yapmisti zaten yuzde70 kiz demisti ama 15.haftada erkek oldugu netlesti:) ve kaynanam ne dedi biliyor musun
Keske kiz olaydi:))
Yok iste kiz daha hayirlidir daha berekettir bilmemne
O zaman cizdim ustunu zaten o zâtın.
Once erkek erkek diyip sonra keske kiz olsaydi diye yuzlerce kez insanlarin icinde bile soylemisti
Simdi goremiyor torununu cunku haketmiyor
Inan evlat oyle birsey ki uykusu geldiginde gelip basini dizine koyunca ondan daha masumu degerlisi yok senin icin bu dunyada
Kizi erkegi yok, hepsi piril piril kalpli bolca enerjili melekler
Ilk hamilelikte bende boyleydimBen nemlendirici maske gibi seyler kullanmiyorum bi yuz yikama jelim vardi iceriginden dolayi onu da biraktim oje de surmedim daha hic 18.haftadayim dus jelini bile dogal icerikli secmeye calisiyorumm
Senin kv bebegi annem yavrum diye sevecek belli kiBenimkisi de benim cocugumun besigine bakip duygulanmis aglamis bana da anne olunca sen de anlarsin diyor daha anadan sayilmiyorum heralde belki bi gun sayilirimama o o kadar iyi bir ana ki baskasinin bebesinin odasina bile duygulanabilir
Allah kolaylık versin sakın yorma kendini hergün biraz biraz yap ben biraz oturarak yapmaya çalışıp biraz yatıyorum başka türlü olmuyor çünkü o eski enerjim yok çok çabuk yoruluyorum.Bende haftaya taşinıyorum gözümde büyüyor ya
Uyaririm oyle hitaplar kullanmiyoruz diye artikSenin kv bebegi annem yavrum diye sevecek belli ki
Selam. Geçmiş olsun. Bende de egzama var. Kesinlikle hiç bir ilacımı kullanamıyorum. Doğal tedavi sadeceSelam kızlar. Aranızda alerjik rinit olan var mı? Nasıl çözüm buldunuz. Son iki gündür hapşırma, burun akıntısı gözlerde kaşınmam var. Geçen haftalarda da alerjik döküntü olmuştum cildiye kortizonlu krem verdi ama doktorum kullanma dedi. Alerjilerle başım dertte
Kızlar bugün kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendim bir de uzağız biz kardeşim amerikada yaşıyor. Annem bendeydi yeni evi yerleştirmeye yardım ediyor sağolsun. Kardeşim o arada görüntülü aradı annem sevinç çığlıkları atınca anladım diğer odadan başladım ağlamaya hamilelik hormonları herhalde kaptığım gibi telefonu bana neden söylemedin dedim. Bugün tam 11. hafta dolmuş aramızda 1.5 ay olucak peşpeşe doğuracağız abla kardeş/ Annem artık biraz burası biraz amerika arası mekik dokuyacak. Olan da ona olacak gibi. Oğlu oluyormuş kardeşiminde orada erken öğreniliyormuş.
Annen baya yorulacakKızlar bugün kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendim bir de uzağız biz kardeşim amerikada yaşıyor. Annem bendeydi yeni evi yerleştirmeye yardım ediyor sağolsun. Kardeşim o arada görüntülü aradı annem sevinç çığlıkları atınca anladım diğer odadan başladım ağlamaya hamilelik hormonları herhalde kaptığım gibi telefonu bana neden söylemedin dedim. Bugün tam 11. hafta dolmuş aramızda 1.5 ay olucak peşpeşe doğuracağız abla kardeş/ Annem artık biraz burası biraz amerika arası mekik dokuyacak. Olan da ona olacak gibi. Oğlu oluyormuş kardeşiminde orada erken öğreniliyormuş.
Bende kilo aldım o da etkiliyordur illaki ama bence en büyük etken hamilelikle birlikte değişen hatta alt üst olan hormonlarBende çok terliyorum ve kokusu benim de değiştini düşünüyordum hamilelikle alakası varmi acaba diye de düşünmüştüm ama bu sene kilo aldım onlada alakası vardır belki
Pozisyona göre 12. haftadan sonra cinsiyet belli olur canımkızlar buraya fazla giremiyorum yoğunluktan hala öğrenemedim bebişin cinsiyetini 16+2 deyiz bugün belli olur mu bu hafta gitsem
İnşallah sorunsuz şekilde son haftaya gelirsinizBenmde karından 25çıktı vajinadan bakalım orası daha doğru oluyor dedi ordan 32 çıktı şimdilik sorun yok ama biraz takip edelim dedi
Bende kızdım ama onun ilk gebeliği bundan 7-8 ay önce dış gebelik sebebiyle sonlanmıştı ve bizden uzakta orda tek başına hastanelerde çok zorlanmıştı o yüzden 10. haftayı atlatmayı istedi sanırım diye düşündük annemle bana da bir sürü sorular soruyordu hiç anlamadım. :)Aiiiyyy ne kadar güzel kardeşinle beraber büyüteceksiniz. Kardeşin ne kadar içinde tutabilmiş ya ben 7. haftaya kadar zor dayandım resmen :)
Evet canım 3 ay sonra işe dönecek döndükten sonra annem bakacak ilk 3 ay kendi idare edecek diye planlamış kafasında. O arada ilk zamanlar ben biraz anne desteği almış olurum. Gerçi ilk bir kaç hafta dışında ben kimseyi istemiyorum kendim daha güzel idare ediyorum kalabalık olunca evinde düzeni kaçıyor bebekte huzursuz oluyor. Biz kızımda 2 haftadan sonra herkesi göndermiştik kızımın uyku düzeni falan öyle oturmuştu.Annen baya yorulacak
Hayirli olsun inşallah
Amerika'da sartlar daha iyi haliyle, ben olsam biraz annemin destegini yine alirdim ilk zamanlar ama sonrasinda bir yardimci alirdim sanirim
Benim ilk dogumumda annem 40 gun kalmisti ama sonrasinda cok zorlanmistim
Simdi ikinci dogum olacak maddiyat el verse sadece mutfakla ilgilenecek birini almayi cok isterdim
Sabah kahvalti ayarlayacak oglen yemegi ayarlayacak arada ben oglumu uyuturken bebege goz kulak olacak, sonra da aksam yemegini ayarlayip cikacak biri. Ne guzel olurdu
Yemekle ugrasma derdi cok zaman aliyor
Benim 64 çıktı en son, biraz düşük geldi bana ama doktora sormadım.Gunaydin kizlar aclik kan sekeri dusuk cikan oldu mu
Benimde 57 cikmis aile hekimine sorayim.hep yuksek seker duydum gebelikte.dusukle ilgili fikrim yokBenim 64 çıktı en son, biraz düşük geldi bana ama doktora sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?