Cevabını buraya da yazar mısınız? Muhtemelen ara öğün yap uzun süre aç kalma diyecektir başka bir şey gelmiyor aklıma.Benimde 57 cikmis aile hekimine sorayim.hep yuksek seker duydum gebelikte.dusukle ilgili fikrim yok
Çalışıyorum çok açıkçası dinlenme fırsatım da yok dikiş atarlarsa rapor alırım atmazlarsa bilmiyorum nereye kadar giderse artıkİnşallah sorunsuz şekilde son haftaya gelirsinizDinlenmeyi ve yorulmamayı tavsiye ediyo doktorlar. Bana put gibi yatacaksın dedi, sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi
Benim öyle diye bugün dahiliye doktoruna girttim şeker aleti al dedi bi tablo verdi aç tok doldurucam hipoglisemi var dedi aç kalmamam ve sık yemek yeme diyeti yapmam gerekiyormuşBenimde 57 cikmis aile hekimine sorayim.hep yuksek seker duydum gebelikte.dusukle ilgili fikrim yok
Bende kızdım ama onun ilk gebeliği bundan 7-8 ay önce dış gebelik sebebiyle sonlanmıştı ve bizden uzakta orda tek başına hastanelerde çok zorlanmıştı o yüzden 10. haftayı atlatmayı istedi sanırım diye düşündük annemle bana da bir sürü sorular soruyordu hiç anlamadım. :)
Bulunduğun yerin havasıyla alakalı olabilir. Ben Diyarbakır’da yaşıyorum burada kavurucu sıcaklar var nem bitti belki ondan hafifledi benim alerji. Nemli yerler daha da tetikliyor diye biliyorumHava temizleyici biraz etki etti ama tam bi cozum olmadi bende hala cok kotu durumda
Sagol canim bende bir gideyimBenim öyle diye bugün dahiliye doktoruna girttim şeker aleti al dedi bi tablo verdi aç tok doldurucam hipoglisemi var dedi aç kalmamam ve sık yemek yeme diyeti yapmam gerekiyormuş
Zaten bi ilacı yok sadece beslenme düzeni oluşturmak gerekiyor diyetisyenle dedi hatta şeker yüklemesini sordum ne şekeri şekerin yok ki zaten sana gerek yok dediSagol canim bende bir gideyim
Diyetisyen nasi bi liste verdiZaten bi ilacı yok sadece beslenme düzeni oluşturmak gerekiyor diyetisyenle dedi hatta şeker yüklemesini sordum ne şekeri şekerin yok ki zaten sana gerek yok dediumarım sorunsuz biter şu süreç
Henüz gitmedim chatgbt ye anlatınca o da hazırlıyor listeyiDiyetisyen nasi bi liste verdi
Benimki niye böyle yav bilmeyenler hala anlamiyorBenimki cikti ya
Oglanda daha derli topluydu asagidaydi gobegim
Bunda yukardan bombeli resmen
Kocaman duruyor
Benim saklanıyor resmen belki sonradan birden çıkarBenimki de baya cikti top gibi bi de kiz olmasina ragmen midemden basliyor taa sislik
3.cocuk ya icerde yer vardir bayaBenimki niye böyle yav bilmeyenler hala anlamiyor
Eveet baya genişlemis icerisi herhalde3.cocuk ya icerde yer vardir baya
Benim yasadigim yer de havasi kuru bir yer aslinda ama bilemedim artik ne tetikliyorBulunduğun yerin havasıyla alakalı olabilir. Ben Diyarbakır’da yaşıyorum burada kavurucu sıcaklar var nem bitti belki ondan hafifledi benim alerji. Nemli yerler daha da tetikliyor diye biliyorum
Boyle bir is bulsam gider calisirdim heralde ne guzelmis sartlarAnnen baya yorulacak
Hayirli olsun inşallah
Amerika'da sartlar daha iyi haliyle, ben olsam biraz annemin destegini yine alirdim ilk zamanlar ama sonrasinda bir yardimci alirdim sanirim
Benim ilk dogumumda annem 40 gun kalmisti ama sonrasinda cok zorlanmistim
Simdi ikinci dogum olacak maddiyat el verse sadece mutfakla ilgilenecek birini almayi cok isterdim
Sabah kahvalti ayarlayacak oglen yemegi ayarlayacak arada ben oglumu uyuturken bebege goz kulak olacak, sonra da aksam yemegini ayarlayip cikacak biri. Ne guzel olurdu
Yemekle ugrasma derdi cok zaman aliyor
Ay evet ya oyle istiyorlar maaş da 40 50 olmali o zaman en azBoyle bir is bulsam gider calisirdim heralde ne guzelmis sartlarbizim burdaki ilanlarda genelde eve yardimci arayanlar hem cocuga baksin hem ev isini yapsin istiyor ( temizlik utu yemek full ) hem de asgariye
Annemler daha yeni döndü aslında canım ordan kışın yanındalardı. Seneye de yazın gitsin artık bu kış azıcık bana. Bizim planımız vardı bu kışa daha bir kaç ay öncesine de kardeşimler burdaydı. Bir onlar bir biz şeklinde 6 ayda bir gidip gelmeye çalışıyoruz ama bebekler bize sürpriz yaptı şimdi ikimizde kıracağız dizimizi.Benim ablamda ikinci doğumunu Amerikada yapmıştı. Annemde destek için ilk 6 ay gitmişti. Annende Amerikayı görmediyse ona da ne güzel tecrübe olacak. Annem hep anlatır mesela Amerikadayken biz şöyle yapıyorduk felan diye çok tatlı oluyorlar ya iyiki gitmiş diyoruz biz şimdi istese de zor mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?