Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benimde 57 cikmis aile hekimine sorayim.hep yuksek seker duydum gebelikte.dusukle ilgili fikrim yok
Cevabını buraya da yazar mısınız? Muhtemelen ara öğün yap uzun süre aç kalma diyecektir başka bir şey gelmiyor aklıma.
Ben 64 çıktığında kendimi çok aç bile hissetmiyodum. Bazen aniden acıkıyorum elim ayağım titriyor, kimbilir o zamanlar bakılsa kaç çıkacak demek ki

İnşallah sorunsuz şekilde son haftaya gelirsiniz Dinlenmeyi ve yorulmamayı tavsiye ediyo doktorlar. Bana put gibi yatacaksın dedi, sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi
Çalışıyorum çok açıkçası dinlenme fırsatım da yok dikiş atarlarsa rapor alırım atmazlarsa bilmiyorum nereye kadar giderse artık

Merhaba kızlar az önce kızıma su vermek için eğildim ve belim kitlendi şu an hareket edemiyorum acaba hamilelikle mi alakalı başına gelen var mı?

Benim ablamda ikinci doğumunu Amerikada yapmıştı. Annemde destek için ilk 6 ay gitmişti. Annende Amerikayı görmediyse ona da ne güzel tecrübe olacak. Annem hep anlatır mesela Amerikadayken biz şöyle yapıyorduk felan diye çok tatlı oluyorlar ya iyiki gitmiş diyoruz biz şimdi istese de zor mesela :)

Hava temizleyici biraz etki etti ama tam bi cozum olmadi bende hala cok kotu durumda
Bulunduğun yerin havasıyla alakalı olabilir. Ben Diyarbakır’da yaşıyorum burada kavurucu sıcaklar var nem bitti belki ondan hafifledi benim alerji. Nemli yerler daha da tetikliyor diye biliyorum

Bulunduğun yerin havasıyla alakalı olabilir. Ben Diyarbakır’da yaşıyorum burada kavurucu sıcaklar var nem bitti belki ondan hafifledi benim alerji. Nemli yerler daha da tetikliyor diye biliyorum
Benim yasadigim yer de havasi kuru bir yer aslinda ama bilemedim artik ne tetikliyor

Boyle bir is bulsam gider calisirdim heralde ne guzelmis sartlar bizim burdaki ilanlarda genelde eve yardimci arayanlar hem cocuga baksin hem ev isini yapsin istiyor ( temizlik utu yemek full ) hem de asgariye

Boyle bir is bulsam gider calisirdim heralde ne guzelmis sartlar bizim burdaki ilanlarda genelde eve yardimci arayanlar hem cocuga baksin hem ev isini yapsin istiyor ( temizlik utu yemek full ) hem de asgariye
Ay evet ya oyle istiyorlar maaş da 40 50 olmali o zaman en az
Boyle isler yapan var da biz bulamiyoz
Duymustum cunku
Ihtiyaci olan kisiler mesela aylik 10 15 bine falan yapiyorlar bu isi
Evi yakin oluyo komsu ayarinda
Hem yemek hem cocuk ugrasabilsem o maasi kendime veririm zaten

Annesi yardım edenler çok şanslı bence maşallah diyeyim bende birini bulmayı düşünüyorum lohusanın ilk zamanlarında yardım etsin bana iki çocukla çok zorlanırım yoksa

Selam kızlar 19+4 oldum, sizi saglik ocagindan aşı için aradilar mi?
Ben bundan 2 sene önce bir doz tetanoz aşısı olmuştum iş yeri için istemişlerdi, bu nedenle tekrar hamilelikte aşı olmama gerek yokmuş bunu bana kadın doğum doktoru söyledi. Yani kısacası 2 yıl önce olduğum aşı “hatırlatma aşısıymış” ve beni 5 yıl korurmuş.. biraz kafamı kariştirdi.. konu hakkinda bilgisi olan var mı? Her doktora güvenilmez

Bu arada bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim, fena takmış durumdayım elim karnımda geziyorum benim karnımın içi çok mu geniş neee

Annemler daha yeni döndü aslında canım ordan kışın yanındalardı. Seneye de yazın gitsin artık bu kış azıcık bana. Bizim planımız vardı bu kışa daha bir kaç ay öncesine de kardeşimler burdaydı. Bir onlar bir biz şeklinde 6 ayda bir gidip gelmeye çalışıyoruz ama bebekler bize sürpriz yaptı şimdi ikimizde kıracağız dizimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…